Petit posílil 1. FC Köln

30.07.2008, 17:54
Aktuality
Zajímavou posilu hlásí nováček německé nejvyšší soutěže 1. FC Köln, který přivedl portugalského reprezentanta Petita. 31letý fotbalista ve svém novém působišti podepsal dvouletý kontrakt s opcí na třetí sezonu...

Petit se dnes v Kolíně nad Rýnem podrobil vstupní lékařské prohlídce a následně podepsal smlouvu. Tým trenéra Christopha Dauma tak získal již šestou letní posilu, ještě před Petitem se mu upsali obránci Pedro Geromel a Pierre Wome, záložníci Wilfried Sanou a Miso Brecko a útočník Manasseh Ishiaku.

Rodák ze Štrasburku během své kariéry hrával za Gondomar, União Lamas, Esposende, Gil Vicente a Boavistu, do Benfiky pak přestoupil v roce 2002. O dva roky později slavil triumf v domácím poháru, za dalších dvanáct měsíců pak lisabonskému klubu pomohl k zisku mistrovského titulu.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (9)

Přidat komentář
Arne

Super, zálohu potřebovali posílit nejvíc, podlě mě by se měli zachránit... Kozli do BL neodmyslitelně patřeji.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim ze je to pro ne super posila... Koln je sympaticky tym a zachranu mu preju

Reagovat
smazaný uživatel

určitě se zachrání a myslím že úplně bez problému s tím co mají v kádru

Reagovat
smazaný uživatel

tak s petitem se jim určitě podaří udržet ligu, maj hodně stabilní obranu a ještě petit na DZ...jenom ale aby nepozapoměli dávat góly...

Reagovat
Arne

Na góly tam budou Ishiaku a Novakovič, což není zas tak zlý, ale kdo jim je bude připravovat...? Antar se bude muset činit.

Reagovat
smazaný uživatel

to by snad petit zvládnul taky, jediný co mi trochu vadí, že když odešel helmes, tak ho nahradil ishiaku (manaseh je sice dost kvalitní ale...) a ze základu vymyzel poslední němec...

Reagovat
smazaný uživatel

se neudrzi

Reagovat
smazaný uživatel

köln v BL ? nebo Petit v Kölnu?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele