Pět fanoušků za mříže

05.12.2008, 19:59
Aktuality
Pět fotbalových fanoušků druholigového Crystalu Palace půjde do vězení. V Londýně byli odsouzeni k trestům v rozmezí od 30 měsíců do čtyř let za útok proti příznivcům Charltonu. Všichni navíc dostali desetiletý zákaz vstupu na fotbalové stadiony.

K násilnostem došlo před rokem v září před zápasem Charltonu na hřišti Crystalu Palace. Asi třicet fanoušků londýnského klubu uvěznilo před utkáním hostující příznivce ve vlaku a za skandování "Zabijte je" a "Táhněte pryč" je napadli pěstmi a kopanci.

Pětatřicetiletý Clive Taylor a jedenadvacetiletý Ashley White půjdou do vězení na čtyři roky, čtyřicetiletý Carl Thomas dostal trest na 38 měsíců a devětatřicetiletý Darren Bush na tři roky. Osmatřicetiletý Andrew Spicer, který se podle agentury AP jako jediný přiznal, půjde za mříže na dva a půl roku.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele