Perugia si Ahnovo propuštění rozmyslela

25.06.2002, 10:15
Aktuality
Po osmifinálovém zápase Itálie - Jižní Korea, ze kterého díky zlatému gólu Anh Jung-Hwana postoupila Korea, se Ahnův zaměstnavatel, italský klub Perugia, rozhodl útočníka propustit. Teď ale zástupci klubu změnili názor, chtějí si Ahna nechat. "Je teď hráčem Perugie a obě strany jsou spokojeny. Minulý týden došlo k několika nedorozuměním, ale v telefonickém rozhovoru jsme mu vyjádřili svůj respekt," řekl mluvčí klubu. Místo propuštění se Perugia rozhodla využít opčního práva a vykoupila Ahna z jeho bývalého klubu Pusan Icons za jeden milión liber.

I přesto, že Ahn zatím v Perugii zůstane, dá se očekávat, že brzy odejde. Jeho výkony na MS vzbudily pozornost několika velkých klubů. Minulý týden, když prezident Perugie Luciano Gaucci řekl, že už Ahna nechce v klubu nikdy vidět, projevil vážný zájem prezident Atletika Madrid Jesus Gil. "Náš manažer Paulo Futre Ahna zkontaktuje, abychom mohli začít jednat. Způsob, jakým se Perugia zachovala, je nefér a ukazuje, že italský klub nemá vůbec žádné zásady. Co chtěli, aby dělal? Aby minul branku? Nebo aby se přivázal k brance, aby nemohl hrát? Je to hloupost, on prostě jen dělá svou práci a Perugia by měla ocenit, že má takového profesionála," řekl Gil.

Zatím je Ahnova budoucnost nejasná, i přesto, že si Perugia jeho propuštění rozmyslela. Jeho cena po MS totiž hodně stoupne a prezident Gaucci se rozhodně nebude dlouho rozmýšlet, jestli ho prodá, nebo ne.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele