Perotti zůstává, prozradil prezident Janova Preziosi

07.08.2015, 11:20
Aktuality
Janov loni bojoval o Evropskou ligu a důležitou roli v jeho kádru zastávali dva ofenzivní záložníci se zkušenostmi ze španělské ligy. Iago Falqué už italský klub opustil a zamířil do AS Řím, barvy CFC by naopak měl i nadále hájit Diego Perotti...

27letý Argentinec hrával dlouhé roky v Seville a často ho brzdila zranění. V Janově ve své první sezoně nastoupil k 27 ligovým zápasům, na své konto si připsal čtyři branky a vysloužil si zájem několika věhlasnějších celků, mezi než patřily AC Milán, Inter Milán, Valencia nebo Neapol.

Před několika týdny se pak rýsoval přestup do Watfordu a společnou řeč dokonce našly oba kluby. Transfer přesto padl, důvodem byly rozdílné názory Perottiho a nováčka Premier League v otázce hráčova platu. A Argentinec se podle všeho letos už nikam stěhovat nebude.

"Perotti zůstává. V neděli se po přátelském zápase s Empoli sejde s hráčem můj syn a nabídne mu nový kontrakt, který bude odrážet jeho kvality. Můžeme snadno zdvojnásobit jeho plat, takže dle mého názoru bude více než spokojen. Pokud do neděle nedostane neodolatelnou nabídku, zůstane," prohlásil prezident Enrico Preziosi.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (571)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele