Perišić vnímá angažmá v Bayernu pozitivně, nevylučuje trvalý přestup

09.11.2019, 16:38
Aktuality
Ivan Perišić se v úvodu sezony vrátil do německé nejvyšší soutěže a není vyloučeno, že si působení v 1. Bundeslize protáhne. Chorvatský křídelník hostuje z Interu Milán v Bayernu Mnichov, ten disponuje opcí na trvalý přestup a ředitel Karl-Heinz Rummenigge nevyloučil její aktivování, podobně se na situaci dívá i samotný hráč...

"Také si myslím, že je to možné," reagoval na téma možného prodloužení angažmá v Bavorsku.

Třicetiletý vice-mistr světa dříve hrával za Dortmund a Wolfsburg a na Apeninském poloostrově strávil čtyři roky. Před letošní sezonou na něho nezbylo místo v kádru a Inter ho odeslal do Bavorska.

Za Bayern zatím Perišić nastoupil k deseti soutěžním zápasům, dal tři branky a dnes ho čeká pikantní souboj s někdejším zaměstnavatelem z Dortmundu. I v něm si může říct o trvalý přestup, mnichovský celek by v případě využití klauzule zaplatil 25 milionů eur.

"Všechno je zatím pozitivní, ať po osobní, tak i fotbalové stránce. Mám smlouvu na jeden rok a její součástí je opce. Jdu krok po kroku, den po dni. Uvidíme," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Rudnevs

Žiadne prekvapenie, že to vníma pozitívne. Už ani sám zrejme nečakal, že ešte niekedy prestúpi do takého klubu. Ale opciu podla mňa nevyužijú.

Reagovat
Recoba Inter

Pokud se stane trenérem Wenger, tak je bez šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě moc šancí nemá, je mu už 30 a musel by dost slevit ze svých požadavků. Bayern bude chtít sázet na mladší hráče a příchody typu Sané apod.

Reagovat
blaugrana

Bayern setri 120 mio na Coutinha.

Reagovat
Rudnevs

No za toho by som to (zatial) tiež nedal... Pre Bayern bude najlepšie, keď pôjdu smerom hráčov typu Havertz alebo Sane.

Reagovat
blaugrana

tak ono je to skôr moje prianie...i ked je nulova sanca, ze ho vykupia

Reagovat
Brandon Walsh

Jen, ať to Němci koupí. ZPátky už ho nechci a zaměřit se na mladší, perspektivnější.

Reagovat
Recoba Inter

tak to chce ale i Bayern, nejen my

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele