Perišić má nabídky, chce ale zůstat ve Wolfsburgu

28.12.2014, 12:20
Aktuality
Ivan Perišić zažil složité období v Dortmundu, v Borussii se mu nedařilo naplnit očekávání a před rokem přestoupil za osm milionů eur do Wolfsburgu. Zde se chorvatskému záložníkovi daří podstatně lépe. Jeho jméno bylo spojováno s možným odchodem, sám hráč ovšem chce zůstat u současného zaměstnavatele...

"Nabídky mám, ale ve Wolfsburgu jsem spokojený a chci zůstat. Chceme se pro příští sezonu dostat do Ligy mistrů a uhrát dobrý výsledek letos v Evropské lize. V Bundeslize hrajeme dobře a máme výsledky, Bayern je pak z jiného světa," nechal se slyšet chorvatský reprezentant.

Vedle klubové úrovně se Perišićovi letos dařilo rovněž na reprezentační scéně. V létě nastoupil ke všem třem zápasům Chorvatska na mistrovství světa a dal po jedné brance v duelech s Kamerunem a Mexikem. Třikrát ve třech startech se pak střelecky prosadil v kvalifikaci o ME 2016, Chorvatsko celkem ve čtyřech utkáních posbíralo deset bodů a položilo dobrý základ k postupu do Francie.

"Nejsem jediným hráčem, který za Chorvatsko hrál dobře. Jsem spokojen se svými výkony na mistrovství světa a myslím si, že naše skupina byla nejtěžší. Pokud by nám před začátkem kvalifikace o mistrovství Evropy někdo nabídl deset bodů ze čtyř zápasů, okamžitě bychom to brali. Musíme pokračovat ve stejném tempu a postoupit do Francie," říká.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Bayernista18

Zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Peřina

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze u nas nezustal, ted by se naramne hodil

Reagovat
smazaný uživatel

je tam Marco, Kagawa, Gundogan.. škoda, že odešel, ale pro něj dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný hráč s dokonalými centry....snad zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať zůstane wolfsburg rozhodně 2 nejlepší německý tým v současné době a vidím to na dlouho moc příjemný tým ,ale pořád fandím více bayernu samozřejmě mnichov

Reagovat
smazaný uživatel

kolik dalších Bayernů znáš?

Reagovat
Murtago

Bayern Leverkusen

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba béčko

Reagovat
smazaný uživatel

Super hrac

Reagovat
smazaný uživatel

U Wolfsburgu je skoda, ze jim chybi jeden poradny utocnik svetove kvality. Na trio Dost, Olic a Bendtner se spolehat proste neda, ze jim vystrili nejaky ten uspech. Jinak ten tym je velmi kvalitni.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost je parodie na fotbalistu..

Reagovat
JozkokozleJ

Nesuhlasim. Ako kazdy vysoky hrac, Dost nema ladny pohyb (spomen ako sa fanusikovia vysmievali z Kollera, ci Doska). Ale jeho hra v superovej sestnastke je velmi dobra a ak bude dostavat doveru i na jar, verim, ze mu to zacne sypat. Uz teraz, proti Paderbornu a Kölnu, zahral velmi dobre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele