Perin do Lisabonu asi nepřestoupí, Benfica o něho ztratila zájem

25.09.2019, 12:54
Aktuality
Mattia Perin bude v nadcházejících týdnech znovu řešit svou další budoucnost. Italský brankář plní roli náhradníka v Juventusu a před letošní sezonou o něho hodně stála Benfica, všechny strany byly domluveny na přestupu, vinou zdravotních potíží gólmana ze stěhování ovšem sešlo...

Perin měl v minulosti problémy s koleny a loni přišel o závěr sezony, když si v dubnu poranil rameno a musel na operaci. Právě rameno následně zhatilo jeho stěhování do Lisabonu, Benfica od transakce odstoupila a realizovat jí chtěla až v lednu, kdy bude brankář stoprocentně fit, k jednáním se ovšem pravděpodobně už vracet nebude.

"Musím říct, že se jednalo o situaci, která se nám nikdy předtím nestala. Letěli jsme do Itálie, dohodli se s Juventusem, jednali s agentem a po dalším návratu do Itálie se s hráčem dohodli na pětileté smlouvě. A v den, kdy se Perin podroboval zdravotní prohlídce, se něco pokazilo," vrací se k několik měsíců starým událostem prezident lisabonského celku Luis Filipe Vieira.

"Upřímně to byla špatná zpráva pro nás i pro něho. Perin se nám všem opravdu zamlouval, ale teď, po jeho zdravotních problémech, není příliš pravděpodobné, že o něm budeme znovu uvažovat," dodal šéf Benfiky.

Perin dříve chytal za Janov a Juventus ho koupil loni za dvanáct milionů eur, Benfica za něho pak měla zaplatit ještě o tři miliony více. Na 26letého italského reprezentanta nezbylo v kádru Staré dámy místo, jedničkou zůstává Wojciech Szczęsny a záda mu kryje navrátilec Gigi Buffon.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na tohle je i expreska moc neprestup noname hrace

Reagovat
Felitel

Noname hrac jo? Byl to dlouhodobej nejvetsi italskej brankarskej talent, tak se jdi schovat zpatky do jeskyne. Blbecku.

Reagovat
smazaný uživatel

Noname nebyl jen prostě neměl jít do Juve, ale to nemohl tušit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Bačo, ty nejseš odborník na italský fotbal.

Reagovat
MiraM

nevim no za mě jeden z největších talentů italský brankářský školy poslední doby i v článku máš šestadvacetiletého italského reprezentanta

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi vážně blbeček jak tě nazval kolega výše..Perin je největší brankářský talent poslední doby v Itálii, mohl patřit ke špičce i na světě, měl krásně nakročeno na jedničku Juvenusu na příštích deset let i jedničku repre..bohužel ty zranění ho zbrzdí a bude to pro jeho další vývoj velká škoda, protože takhle skončí někde v průměru už jenom. Co ale jsem ho viděl osobně, jeho čas ještě přijde, golmani zrají později než hráči, mužou chytat i do 40, takže jen se najde vhodný klub kde bude volné místo a za rok dva bude o něm opět slyšet.

Reagovat
Recoba Inter

Jediný No-name jsi tady ty

Reagovat
smazaný uživatel

No-name obsah hrubeho creva, ktore sa nedopatrenim dostalo na svet.

Reagovat
Brandon Walsh

Reagovat
popltak

To by si teda pomohl do Portugalské ligy.

Reagovat
TheMally11

za oblíbené vedlejší kluby

Reagovat
popltak

Faery top liga

Reagovat
FC Porto FC

Nechápu o co Benfice jde. Proč chtěla rvát 10 milionů do brankáře když na tý pozici vůbec posilovat nemusí. Ty prachy by bylo o hodně lepší použít jinde

Reagovat
Benfica

Rui Costa chce konkurencie schopného brankára k Vlachodimosovi.. niečo ako dvojice Quim -Moreira, Artur-Oblak, Artur-Júlio César, Júlio César-Éderson čo na tom k nepochopeniu?

Reagovat
Stannis Baratheon

Achjo, tohohle kluka je škoda.... Snad se mu podaří přestoupit, zvedne se a opět bude chytat skvělé jako předtím. A Juve za to shnije.

Reagovat
The Krupy

Zhnije za to že bol stále zranený a nedokázal posadiť lepšieho Wojciecha?

Ten hejt na Juventus je na tomto portáli fakt neuveriteľný

Reagovat
Stannis Baratheon

Shnije, protože jeto Juventus.

Reagovat
Benfica

čím, viac budú vyhrávať tým väčší hejt bude.. aka závisť

Reagovat
The Krupy

údel úspešných

Reagovat
Benfica

Reagovat
Zark

Reagovat
ED91

Reagovat
Benfica

najnepodstatnejšia časť včerajšieho rozhovoru

Reagovat
CHONG

Vidím, že RdT zatím bez gólu Má aspoň nějaký herní přínos?

Reagovat
Benfica

kedy ako, niektoré zápasy má dobré niekedy je zas úplne neviditeľný.. za tie peniaze čo stal som trocha sklamaný, ale v tom rozhovore s prezidentom, z ktorého bolo toto vytrhnuté, tak Vieira povedal, že dostane času koľko potrebuje a verí, že tie góly prídu.. také je stanovisko vedenia, na druhej strane momentálne veľmi iná možnosť ani nie je, Chiquinho sa vráti až v 2020, Vinícius ešte pár týždňov mimo, teraz sa môžu striedaj iba so Jotom a ten je tiež skôr krídlo.. takže ešte má čas istý, snáď keď dá prvý, potom to začne sypať, uvidíme, ale za mňa sklamanie, a to nie som sám, ale má väčší prínos pre hru ako Seferovič, naň už tiež som videl dosť vyhrotené diskusie, ale tak už dal pár gólov..

vlastne pred zápasom s Portom som sa na to pýtal ľudí vo fb skupine či RDT alebo Chiquinho v základnej 11, nakoniec bol RDT a ten zápas bol celý zlý, až kým neprišiel Chiquinho a keď sa zranil tak to išlo celé... no a tam väčšina chcela toho Chiquinha ale ako dvojka s RDT a Seferovič na lavičke, jasné boli aj iné názory, ale vo výraznej menšine

Reagovat
Brandon Walsh

Byl to svého času velký talent v Janově. Tuším, že jsme ho kdysi taky chtěli koupit. Jsem pevně přesvědčený, že kdyby nebyl tolik zraněný a měl by větší herni praxi, byl by v Juventusu jedničkou on před tím přeceňovaným Polákem, co tam teď chytá. Největší slabina současného Juventusu.

Tak uvidíme, jak to s Perinem bude.

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teď je v Juve vlastně až 4.

Reagovat
raduinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele