Janov posiluje. Získal Behramiho a na hostování brankáře Perina

02.01.2020, 18:02
Aktuality
Italský Janov usilovně pracuje na slibované přestavbě kádru, kterou avizoval prezident klubu Enrico Preziosi. Dnes Grifoni oficiálně potvrdili příchod zkušeného švýcarského záložníka Valona Behramiho a brankáře Mattiu Perina. Na cestě má být i forvard Mattia Desto.

Preziosi naznačil, že Janov čeká proměna kádru bezprostředně poté, co podruhé v sezoně sáhl k výměně trenéra. Na místo Thiaga Motty přišel Davide Nicola.

Prvními posilami se stali 34letý švýcarský záložník Valon Behrami a brankář Mattia Perin.

Behrami, který přichází jako volný hráč, už v klubu působil v sezoně 2003/04. Naposledy hrál za švýcarský Sion, kde ale po vzájemné dohodě rozvázal smlouvu v říjnu loňského roku.

Perin je hráčem turínského Juventusu, kam odešel před rokem a půl právě z Janova za 14 milionů eur. V nabité konkurenci se ovšem nedokázal prosadit. I kvůli zranění ramena, které mu zhatilo už připravený odchod do Benfiky Lisabon. Perrin však v létě neprošel zdravotní prohlídkou. Nyní bude chtít restartovat kariéru ve známém prostředí.

V nejbližších dnech by trenér Nicola rád přivítal v přístavním městě ještě jednu posilu. Z Bologni by měl přijít útočník Mattia Destro. Podle všeho by se mělo jednat o půlroční hostování. Destrovi skončí po této sezoně v Bologni kontrakt a poté bude volným hráčem.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (28)

Přidat komentář
Beči

Kromě Perina se nedají ani jeden nazvat posilami.

Reagovat
Muffi

třeba je v paklu s Behramim i jeho žena a to je potom posila jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada gut

Reagovat
El-Pistolero-68

Poslete nekdo fotku, nenasel jsem.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jo Behramiho zena, aha. Jsem googlil Perinovu.

Reagovat
TheMally11

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

doprostřed kabiny na masážní stůl

Reagovat
mayday

Panečku Do kabiny pro kluky i s Valonem

Reagovat
TheMally11

žádný zázrak

Reagovat
Rudnevs

Ale tak celkom pekná a sympatická, vyzerá ako fajn baba...

Reagovat
Slavia10

Janov se musí zachránit, ten by chyběl v lize

Reagovat
Rarášek

Destro .

Reagovat
Nadržený šimpanz

V Mattiovi jsem viděl budoucího top golmana světa

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

Skvělý gólman, který měl během kariéry velkou smůlu na zranění, co zbrzdila jeho vývoj. Když pak ještě přestoupíte do zlého klubu, tak je to potom dokonáno. Třeba ale ještě zvládne nějaký restart, zas tak starý není.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Je vtipné že fanúšik Interu hovorí o prestupe do "zlého klubu", keďže faktor Inter je celosvetovo známy a z hlavy si neviem vybaviť iný klub, v ktorom by sa nepresadilo toľko posíl Mal rovnakú šancu chytiť sa ako Wojciech, ten vydržal zdravý a podával výborné výkony, nikto z klubu nemôže za to, že je Mattia sklenený.

Reagovat
Recoba Inter

No Juventus byl pro něj velké sousto na můj vkus, když bylo jasné, že Polák nejde jen tak sednout na lavičku.

Reagovat
The Krupy

Práveže všeobecné presvedčenie bolo také že ho Mattia po čase posadí, Buffon končil, v Juve mal obrovskú príležitosť nahradiť azda najlepšieho brankára v histórii. Zranenia však zaúradovali a Wojciech vyletel neskutočným spôsobom, takže aj keď bol zdravý nebol dôvod aby chytal Perin. Mňa to strašne mrzí lebo mal obrovský potenciál a rád by som videl ďalšieho top talianskeho brankára, kľudne aj v Interi. Hlavne keď Donna asi nevyletel úplne tak, ako sa čakalo.

Reagovat
Recoba Inter

Ale jo já neříkám. Jen si myslím, že zvolil zlý klub vzhledem k tomu, že zraněný býval už dost v Janově a bylo jasné, že Polák si formu drží poměrně stabilní a proto s ním v takovéto situaci bude náročné bojovat o post jedničky. Dle mě udělal chybu když k vám přestupoval, přitom jsem mu to přál. I když šel k vám. Viděl jsem v něm následníka Gigiho. Donna je ještě stále dost mladý, dle mého není se kam hnát u něj. Věřím, že ještě vytře zrak všem. Třeba takové PSG ho chce snad pořád.

Reagovat
The Krupy

Ako som písal vyššie, podľa mňa k nám prestupoval v najvhodnejšom možnom čase, zranený by bol aj inde a ak by mu niekde dali hneď pozíciu jednotky, telo by malo ešte väčšiu záťaž. Ale to je len keby. Snáď mu zdravie vydrží a postupne sa dostane do formy, Rossiho tentokrát v bráne by som videl nerád.

Reagovat
Sosi

Co ten Krmencik?

Reagovat
RadekVonCZE

No když tam přijde Destro tak asi nic

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak to jsou v prdeli.

Reagovat
TheMally11

Janov si polepšil, naštěstí otevřeli oči

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele