Perfektní výkon, radoval se po zápase s Neapolí Vázquez

15.02.2015, 15:40
Aktuality
Hodně dramatický letos bude v Itálii boj o evropské poháry a přihlášku si do něj podalo i Palermo. Sicilský celek je hodně silný především na vlastním trávníku a včera se o tom mohla přesvědčit i Neapol, která prohrála 1:3...

"Myslím si, že to byl perfektní výkon a my vyhráli nejdůležitější zápas sezony," prohlásil po zápase v rozhovoru pro Sky Sport Italia záložník Franco Vázquez.

Palermo je v domácím prostředí třetím nejlepším týmem Serie A a v sobotu večer ho poměrně rychle poslal do vedení Achraf Lazaar, jehož ránu z obrovské vzdálenosti podcenil brankář Rafael Cabral. Ještě do přestávky stihl zvýšit Franco Vázquez a v 65. minutě se prosadil i Luca Rigoni. Manolo Gabbiadini osm minut před koncem už jenom zapěl neapolskou labutí píseň.

26letý záložník Vázquez před měsícem podepsal s Palermem novou smlouvu a fanoušci se tak nemusejí obávat jeho brzkého odchodu. Vázquez je Argentincem, pozvánku do národního týmu ale ještě nedostal a jelikož vlastní i italský pas, mluví se o jeho reprezentování země z Apeninského poloostrova.

"Dělám vše, co je v mých silách, aby Palermo bylo v tabulce co nejvýše. Pak uvidíme. Samozřejmě bych si za Itálii rád zahrál, je to jeden z nejsilnějších národních týmů na světě," řekl dále.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda, že Dybala asi pôjde v lete preč. Spolu s Vazquézom tvoria naozaj výborné ofenzívne duo. Dybala rýchly agilný a behavý hroťák a pod ním trochu tvorivejší s výbornou kopacou technikou a dobrým zakončením podhrot Vazquéz. Fakt tých pár zápasov čo som videl tak im to spolu šlo dobre. Palermo

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že Dybala zakotví v Juve resp. bol by si naklonení tomuto prestupu ? Ja osobne ho vidieť v Juve až tak nechcem ale myslím, že by zapadol. Mladý útok Morata - Dybala by mohó byť super. Samozrjme aj Carlitos ale ten pomaly ale isto pôjde domov do Arg.

Reagovat
10

Nemyslím si to. Juve na něj nebude mít peníze, resp. nebude mít šanci proti týmům z PL nebo třeba PSG, o kterých se píše. Navíc má Juve typologicky podobnýho Berardiho, oba mít nemůže. Mám Doma rád, ale když koukám tuhle sezonu na Dybalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu že Zamoarini by vás dokázal obrať o veľkú sumu ale Berardi je zase z polovice váš ten by toľko stáť nemusel. Pokiaľ by odišiel Pogba za neho by ste vyinkasovali tučnú čiastku a mohlo by sa hrať 4:3:3 ale to už asi zachádzam do Extrémov. Každopádne útok Berardi - Tévez - Dybala alebo v kombinácii s Moratom by mohol byť výborný na niekoľko rokov dopredu. Uvidíme ako to dopadne s Mercatom. Som zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní návrat jedinej pravej jižanskej tým .... forza Mezzogiorno!

Reagovat
JacksLFC

přesně tak hlavně jeden z mála sympatických týmů z Itálie

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík sa zranil nejako vážne?

Reagovat
Rarášek

Když už to tady je, jak hraje Quaison?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim to nandali a Hamšík pak z lavičky čuměl jako pako zmalovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro ako istý Tomáš v Arsenali

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
JacksLFC

Jediný co může asi tak slovák napsat na kritiku slovenského hráče urážka českého hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Ako u vas by to bolo naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik Mašek: Upřednostňuji sportovní situaci před tou finanční a nejvíce se mi zamlouvá Holandsko!

http://martintran7.blogspot.cz/2015/02/par-otazek-pro-dominika-maska.html

Reagovat
Robbie

já se podívám na Dybalu a přijde mi že je spíše takové hodně útočné běhavé křídlo z výbornou technikou, ale co čtu tak je to spíše kanón do vápna co ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele