Pereira má vážně zraněné koleno, sezona pro něho skončila

13.03.2020, 11:07
Aktuality
Anglická liga bude pravděpodobně stejně jako další soutěže přerušena a obránce Leicesteru Ricardo Pereira už v tuto chvíli ví, že pro něho skončila celá sezona. Portugalský reprezentant si v pondělí vážně poškodil kolenní vazy a čeká ho operace spojená s dlouhou pauzou...

Pereira do této chvíle vynechal jenom jeden ligový zápas a osudným se mu stal závěr duelu s Aston Villou, v němž si poranil přední zkřížený vaz. Mimo hru kvůli tomu bude čtyři až šest měsíců.

"Absolvoval souboj, během něhož si poranil přední zkřížený vaz a sezona pro něho skončila," informoval manažer Brendan Rodgers.

"Je to fantastický fotbalista a celou sezonu si vedl skvěle, podával konzistentní výkony a jedná se o velkou ztrátu. Je to šance pro někoho dalšího, aby nastoupil a ukázal se, ale pro něho je to velká škoda, hrál velmi dobře," dodal.

Pereira není jediným zraněným hráčem třetího týmu anglické ligy, mimo hru je i záložník James Maddison, ten si poranil lýtko a chybět bude několik týdnů. V klubu pak řeší ještě jeden problém - hned tři fotbalisté měli příznaky koronaviru a včera se celá kabina podrobila testům.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
kylo ren

Jeste aby do nej chytil corona virus

Reagovat
Jandak

Myslim, ze sezona skoncila pro vsechny..

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
nani92

najlepšie obdobie sa zraniť

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Zaschrona

Čtyři měsíce? To má slušné šance stihnout další zápas.

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Rezan

Reagovat
Stannis Baratheon

Jojo, kolenovirus je svině.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
havrys99

Reagovat
secho

Moc toho asi nevynechá

Reagovat
Bayern +

Strašne moc by som ho chcel do Bayernu. To sa spolu so Sanem akurát dajú do kopy za ten čas.

Reagovat
Seydou Doumbia

On je neskutečná šupa, ale hráči z PL moc nechodí...když už se jím tam daří nebo nedaří, tak se většina pohybuje v kruzích jiných anglických týmu a zrovna Pereira nemá moc důvod odcházet

Reagovat
smazaný uživatel

Nemělo by se hráčům zakázat léčit zranění, zatímco je liga přerušená?

Reagovat
roman_tycka

Zlomenej kotnik -> Sorry kamo, liga prerusena, nechame ho plandat na kusu slachy, az se za 4 mesice znovu rozjede, tak ti ho narovname.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele