Pellegrino skončil na lavičce Leganésu

21.10.2019, 19:37
Aktuality
Leganés už netrénuje Mauricio Pellegrino. Argentinský kouč skončil u posledního týmu tabulky španělské LaLigy po vzájemné dohodě s vedením klubu.

Leganés nasbíral v dosavadním průběhu sezony pouhé dva body a zakotvil na dně tabulky. V devíti zápasech navíc nastřílel jen čtyři branky. Krizi ještě prohloubila víkendová porážka 0:2 na hřišti Getafe, která pro mužstvo byla třetí v řadě. Spekulace o možném Pellegrinově odvolání po tomto výsledku ještě zesílily.

Po pohovoru s vedením klubu se tedy nakonec obě strany dohodly na tom, že se rozejdou. Pellegrino vedl Leganés od léta 2018 a v minulém ročníku skončil s mužstvem v LaLize na solidním 13. místě.

V minulosti Pellegrino trénoval také Valencii, Alavés či Southampton. V rodné Argentině pak působil v Estudiantes a Independiente.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
TheAdy

kdo ?

Reagovat
ManUnited

Nejhorší trenér v historii Sauthamptonu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za klub?

Reagovat
Zark

Sauthempton

Reagovat
ManUnited

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele