Pellegrino dělá maximum. Věří, že se Valencia zvedne

14.10.2012, 09:52
Aktuality
Trenér Valencie Mauricio Pellegrino si dobře uvědomuje, že jeho tým měl do sezony odstartovat mnohem lépe. Netopýři mají na svém kontě pouhých osm bodů a jsou v lize čtrnáctí. Pellegrino ale nic nevzdává a věří, že se Valencia brzy zvedne.

"Dávám své práci všechno. Fotbal je můj život, tuhle hru miluju a obětuju ji všechno. Bohužel zatím nenaplňujeme vysoká očekávání," říká Pellegrino. "Jsem přesvědčen, že některé zápasy jsme neměli prohrát, nechci se ale vymlouvat. Doufám, že prací nás všech se situace změní."

Valencii stejně jako dalším elitním týmům neprospívá reprezentační přestávka. S ní ale Pellegrino nic nenadělá. "Máme mnoho reprezentantů, což není lehké pro žádného trenéra. Budeme mít dva dny na to, abychom se připravili na Athletic. Na Ligu mistrů a zápas s BATE máme jediný den. Ale to jsou problémy moderního fotbalu," dodal kouč.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zas se mu doléčí Banega, takže ta pauza není tak špatná

Reagovat
-Kopy-

jj včera už hrál i v přáteláku a sním i Albelda a Jeremy...modlím se za to aby to Gagovi a Banegovi spolu ve středu sedlo...za měsíc se vrátí Canales a to už bude peklo od nás

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

“With Canales we should not put a time on his comeback,” he said. “Sergio is a smart player, so hopefully, by the end of the year, we will see him return to light training.”

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa javí Pellegrino zatiaľ? Podľa výsledkov nič moc.

Reagovat
Kily

špatně, venku ještě o něco horší než pod Emerym, doma tak o stupeň a možná kousek horší než Emery, hraje se bez myšlenky, což se dá přičíst hodně těm absencím kreativních hráčů ve středu hřiště a vlastně i špatné formě některých

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono tu špatnou formu má drtivá většina hráčů, takže je trochu možno přemýšlet jestli se pod to také nepodepisují tréningy. Ale to už je vyloženě na úrovni teorie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už v Liverpoole na tom nebol práve najlepšie. Nepríde mi veľmi takticky vyspelý. Mali by ste zavolať nas5 Rafu.

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom bych řekl, že co se týče kádru, tak má Pelle výhodu tu, že Valencie po nějaké době přes léto posílila, než oslabila. A zadruhé si myslím, že tohle by mohla být papírově nejsilnější Valencie od dob Davidů.

Pelle zklamává.

Reagovat
REPLIKATOR

Emery měl zůstat. Nikdy jsem si nepřál jeho odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

co Pilař?myslíte, že stihne odvetu s dánskem 22.3.2013?

Reagovat
Honda

Nechceš se zeptat ještě pod nějakým článkem ? Nebo to zkus ještě 2x napsat na chat

Reagovat
smazaný uživatel

OT: čo myslite ma Leeds na postup do premier league ? kto ich tak sleduje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Leeds zatím ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají na to kádr, což sice neměl ani Norwich a postoupil, ale Leedsu zatím nevěřím. Osobně doufám, že Cardiff konečně prolomí tu smůlu a postoupí. Nepřekvapil by mě Leicester, kdyby postoupil, ale přeju to spíš ještě Boro, Watfordu nebo Nottinghamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen počkejte až Valencie bude kompletní.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada jak Noel Gallagher

Reagovat
Kongo

Už je k dispozici Banega Za pár dní se vrátí Canales a ono to půjde a né že né

Reagovat
smazaný uživatel

No doufam...protoze ta zaloha je o nicem Gaurdado o nicem Viera na to jeste nema a na Banegu se ceka jak na bozi smilovani....nevim co se deje se Soldadem ale pripada mi jako kdyby ho to nebavilo...snad Los Che pujdou nahoru

Reagovat
Kily

u Viery opatrně, ten nehraje vůbec špatně a patří k tomu jednoznačně lepšímu, ten potenciál v něm je velký, pro jeho naplnění by to na začátek chtělo naučit se v souboji jeden na jednoho víc, než jenom kličku na levou nohu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele