Pellegrini uvažuje o gólmanech, Hart možná usedne na lavičku

31.10.2013, 12:57
Aktuality
Plnou hlavu starostí má v současné chvíli Manuel Pellegrini. Jeho Manchester City sice prošel do dalšího kola Ligového poháru, v tabulce Premier League je ovšem až na sedmém místě. K tomu všemu musí chilský kormidelník uvažovat o tom, kdo bude v následujících minimálně dnech brankářskou jedničkou...

Tou byl v posledních sezonách Joe Hart, který ovšem v uplynulých týdnech udělal hned několik chyb a není vyloučeno, že ho na lavičku posadí Costel Pantilimon. Rumunský brankář odchytal pohárové zápasy proti Wiganu a Newcastlu, ani jednou neinkasoval a předvedl několik kvalitních a jistých zákroků.

"Ať už bude chytat kterýkoli z nich, bude mít mou podporu. Costel běžně nastupuje k zápasům Ligového poháru a FA Cupu, pro něho to tak bylo hodně důležité utkání. Mohu vám říci jenom to, že o tom budu ve čtvrtek přemýšlet," nevyloučil chilský kouč posazení Harta.

"Byl skvělý, i na tréninku pracuje poctivě. Tohle byl druhý zápas v Ligovém poháru, v němž nedostal gól. Rozhodně se zlepšuje," chválil Pantilimona útočník Edin Džeko.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (598)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele