Pellegrini nebude Maradonu poslouchat

13.11.2007, 19:52
Aktuality
Kouč španělského klubu Villarrealu Manuel Pellegrini byl nedávno slovně napaden argentinskou legendou Diegem Maradonou kvůli tomu, že v této sezóně nedává žádný prostor záložníkovi Juanovi Románu Riquelmeovi.

"Nemám mu co říct," odsekl Pellegrini na dotaz novinářů. "Rozumím tomu, že je demokracie a každý si může říct, co chce."

"Maradona pravděpodobně zažívá těžké období, ale to přejde. U mě je všechno stejné jako dříve. Jsem šťastný, ale nechci mluvit o tomhle. Záležitost s Riquelmem je uzavřena," dodal Pellegrini.

Argentinský záložník v minulé sezóně hostoval v Boce Juniors, po návratu do Villarrealu se však pro něj nenašlo místo a je více než pravděpodobné, že v zimě klub opustí. Mezi největší zájemce o jeho služby se zařadily týmy jako Newcastle, Tottenham či Atlético Madrid.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*Klokan

Arogantní kkt

Reagovat
-Kopy-

Výborný trenér.

Reagovat
HOST*Shevchenko7

Spíše Debílek

Reagovat
RMCF

to je možný, ale prozatimní druhé místo v PD mluvý pro něj...

Reagovat
HOST*

taky si to o maradonovi myslim

Reagovat
HOST*matZz

támhle maradonu pěkně stetřel.. na jedu stranu mě děsně štve že Riquelme nehraje, ale jak už někdo napsal - výsledky sou zatim v jeho prospěch

Reagovat
HOST*yellow

Asi proto ma svoje duvody...asi u Riqelmeho hraje větši roli to,že je to prvotřidni blbeček,než to,že je skěly fotbalista...těžko řict,,jedno je jasne,že ve Villarrelau si nekopne,takže se uvidi jak to s nim je až přestoupi...jsem docela zvědavy:)

Reagovat
M11

este aby maradonu poslouchal...

Reagovat
HOST*ph

Pellegrini asi vie čo je pre Villarreal najlepšie, nech sa Maradona láskavo stará o seba.

Reagovat
HOST*stifmajstr

Když tým šlape i bez Riquelmeho, kterej moc mluví tak se nedivim, že nehraje. Manuel je super trenér, dokázal z týmu průměrných hráčských kvalit super tým, který se může měřit s kým chce. Navíc je tým mladý a proto si myslím, že výsledky půjdou ještě víše.

Reagovat
HOST*stifmajstr

Riquelme je beze sporu super hráč, který má hrát dávno už jinde, takto jen ztrácí formu.

Reagovat
HOST*Shevchenko7

Pellegrini akorat ku*ví Riquelmeho .. hráč Riquelmeho kvalit má hrát základ ve skvelých týmech a ne sedet ve Villarrealu , tenhle trener to nema v hlave v poradku

Reagovat
HOST*

kdyz se nedostane do zakladu ve Villarealu tak asi tak dobry nebude :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten malý sfetovaný komunistický ksindl by se měl starat o sebe. Fotbalový maradona už dávno zemřel, tenhle ať drží hubu...

Reagovat
HOST*GaMBler

Newcastle ceka premenu...bacha nato, riquelme to jstiii

Reagovat
HOST*stifmajstr

HOST*Shevchenko7: nemas pravdu kamo nevidis do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Správně! Nenech si do toho kecat od někoho, kdo si myslí, že sežral Šalamounovo hovno!

Reagovat
HOST*bary72

Je to o ničem, Maradonu už poslouchají jen radikální levičáci z Kuby. Ale s Riquelmem by se to mělo urychleně vyřešit. To, že takový ofenzivní klenot nehraje je škoda pro všechny, kdo mají fotbal opravdu rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, jistě v zimě odejde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele