Pellegrini: Chyběl nám klid a rychlost

26.10.2007, 08:42
Aktuality
Největší tahák úvodních zápasů skupinové fáze Poháru UEFA skončil dělbou bodů. Villarreal na svém stadionu El Madrigal remizoval s Fiorentinou 1:1, přičemž alespoň bod mu až v závěru zajistila letní posila z Deportiva La Coruňa Joan Capdevilla...

"Pravdou je, že jsme neodehráli vůbec dobrý zápas. Tým byl na hřišti hodně neklidný, a to zvláště v prvním poločase. Chyběla nám rychlost, pro ně tak bylo snadnější získat míč a jít do rychlých protiútoků," hodnotí utkání chilský kouč ve službách španělského klubu Manuel Pellegrini.

Po bezbrankové první půli začaly góly padat až po přestávce. Ve 48. minutě se trefil zkušený Christian Vieri a dlouho to vypadalo, že si Fiorentina domů odveze nejtěsnější výhru. O tu přišla až v 88. minutě, kdy se hlavou prosadil Capdevilla.

"Na utkání to (branka Capdevilly) z našeho pohledu bylo to nejlepší, především proto, že druhý zápas ve skupině skončil také 1:1. Hráli jsme proti týmu s vynikající formou a proto bylo hodně těžké alespoň vyrovnat," dodává Pellegrini.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Holy

kdyby ten vocas nenechal sedět Riquelmeho neměl by takové problémy

Reagovat
HOST*Stump

Reagovat
smazaný uživatel

nechte už Riquelmeho spát, proboha. Vždyť to Villarrealu jde i bez něj a skoro líp, než s ním. Já myslím, že jasným vítězem Riq vs. Pellegrini je druhý jmenovaný ...

Reagovat
HOST*Holy

to co on si dovolí málokdo...amputaci uší pro Pellegrínyho!!

Reagovat
smazaný uživatel

oběsit ho na předkožce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele