Payet nebude pokračovat v Marseille, dohodl se na ukončení smlouvy

21.07.2023, 14:49
Aktuality
Dimitri Payet (© AFP)

Olympique Marseille před začátkem nové sezony opouští Dimitri Payet. Dlouholetá opora francouzského klubu se domluvila na předčasném rozvázání kontraktu...

"Rád bych Dimitrimu poděkoval za vše, co v průběhu let přinesl Olympique Marseille. Kromě jeho výjimečného talentu bych chtěl vzdát hold také jeho lásce ke klubu, fanouškům a městu. Je symbolem silného spojení mezi OM a Marseille. Přeji mu vše nejlepší do další etapy jeho života. Dimitri bude toto místo vždy nazývat svým domovem," řekl prezident klubu Pablo Longoria.

Payet během dvou působení odehrál za Olympique 326 soutěžních zápasů, v nichž si na konto připsal 78 gólů a 95 asistencí. Kýžené trofeje se však s Marseille nedočkal.

Bývalý francouzský reprezentant si mezi působením v Marseille odskočil do West Hamu United, v minulosti prošel rovněž další francouzské celky Nantes, Saint-Étienne nebo Lille.

Autor: Jiří Vojík / om.fr

Komentáře (10)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Arábie volá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam po něm snad nikdo nebude házet lahve.

Reagovat
Sigma Olomouc

Bohužel

Reagovat
Gedofrey

Frajer

Reagovat
Hachim Mastour

finished

Reagovat
Mandanda_30

Reagovat
Slavia10

Logický krok, poslední rok už to nebylo ono, odejde jako legenda OM a ještě si vydělá.

Reagovat
Israha

Po Mandandovi asi největší klubová ikona poslední dekády, geniální hráč, co se kreativitou rovnal těm nejlepším na světě. Ale čas odejít už přišel, Tudorovi se do fyzicky náročného herního stylu nehodil a u Marcelina by trpěl podobně. Díky za vše, byť mě trochu mrzí, že loajalitu ke klubu ne vždy vyjadřoval i dostatečným nasazením a zodpovědným přístupem na hřišti i mimo něj. Vzpomínat na jeho nejlepší sezony budu rád, aktuálně už mi chybět nebude.

Reagovat
emisarpravdy

Po Robbenovi asi můj nejoblíbenější zahraniční plejer.

Reagovat
Csaplárova past

To bylo zvíře na EURO 2016

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele