Pavljučenko brzy podepíše smlouvu s Tottenhamem

27.08.2008, 11:53
Aktuality
Tottenham by měl brzy získat posilu do útoku. Do Anglie podle vlastních slov míří Roman Pavljučenko ze Spartaku Moskva. Ten se svým týmem ani neodcestoval k odvetě třetího předkola Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev, místo toho by měl podepsat smlouvu s Tottenhamem.

"Můžu potvrdit, že odcházím do Tottenhamu," citovala se třemi góly nejlepšího střelce Ruska na Euru agentura Reuters.

"Už jen čekám, až mi vyřídí víza a pak odletím do Londýna podepsat smlouvu," pokračoval šestadvacetiletý Pavljučenko, který by měl týmu chybět už dnes v duelu s Dynamem Kyjev. "Všechno se seběhlo tak rychle, že jsem se ani nestihl rozloučit se spoluhráči," dodal.

"Kluby jsou dohodnuty, přestup by mohl být dokončen běhěm čtvrtka," potvrdil pro BBC chystaný přestup mluvčí Spartaku. Spurs se dříve snažili získat jiného ruského reprezentanta Andreje Aršavina ze Zenitu Petrohrad, ale neuspěli. Příchod Pavljučenka dává větší šance Dimitaru Berbatovovi na odchod z Tottenhamu do Manchesteru United.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk, ČTK

Komentáře (172)

Přidat komentář
One-Real

Útok Bent-Pavljučenko, může být zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že Aršavin-Bent by byl zajímavější a údernější.

Vypadá to, že se ze Spurs stává další Arsenal - cizinci z celýho světa, obrovská všehochuť.

Reagovat
smazaný uživatel

no, Spurs maji do Arsenalu jeste daleko

jen sem zvedavej, jak to teda vyresi s Berbatovem, pokud ho odmitnout prodat, tak budou mit utok docela naslapanej

Reagovat
smazaný uživatel

To by byli asi trochu blbý ho neprodat, když vůbec nehraje...

Myslim, že za ten půlrok posun od starýho Tottenhamu k e kosmopolitnímu Arsenalu je velký, takže jsou na nejlepší cestě.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt te nechapu. Za cely pusobeni Ramose prisel Hutton, Woodgate, Bentley a odesel jen Robinson, Defoe a Keane.

Jinak to vsechno byly vymeny cizinec za cizince.... srovnani s Arsenalem je absolutne smesny

Reagovat
smazaný uživatel

Hutton je Skot, ne? Neměl Woodgate přestup dohodlý už před Ramosem?

A jde o celkový sumář, hráčů kteří mají šanci na základ je teď víc cizinců než před Ramosem. Já jsem netvrdil, že jsou jako AFC, v Arsenalu ta změna taky neproběhla za půl roku, jen že takhle nějak mohl ten začátek vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Keano je Ir... Tak Arsenal nemel v lonske sezone ani 0,5 Anglicana prumerne na zapas... tomu se nevyrovna absolutne nic na celem svete, v cele historii fotbalu.. to si snad ani nikdo nedokazal predstavit, ze by se mohlo stat....

Reagovat
smazaný uživatel

a Spurs to nikdy nenapodobi. Druhy Arsenal snad nikdy nebude staci to jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec se nebavim o počtu Britů v týmu, naznačoval jsem přeměnu přestupový politiky (to souvisí se změnou trenéra pochopitelně), která alespoň určitá proběhla, to nepopřeš. Už jsme na svym?

Věřim tomu, že vedení nedává Ramosovi takovou důvěru a volnost jakou má Wenger, ale to naznamená, že by třeba za 4 roky nemohla být v týmu jen půlka Anglánů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že o tom nemáš ani páru chlapče....Woodgate přišel pod Ramose...Navíc o přestupech nerozhoduje Ramos...narozdíl od Arsenalu si vedení Spurs hlídá svoji identitu a tvář.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak Aarone, zkus být trochu objektivní, to že jsem nevědel přesně jak to bylo s Woodgatem, přece neznamená, že o tom "nemám ani páru", že.

To že o přestupech nerozhoduje Ramos ani trochu mi asi do hlavy nevymluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos o přestupech nerozhoduje. Kdyby ano, tak by Berbatov dávno zmizel, v týmu by bylo 10 Španělů a už vůbec by do týmu nepřišel Hutton, Gunter, Woody a Bentley

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe řečeno, Ramos nemá hlavní slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s těma 10 španělama si to taky trochu přehnal, ale rozumim. Ale ani tak to možnost změny nevylučuje, jak jsi sám přiznal nějaká bude.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to špatně? Já si nemyslim. Proč brát hlavně v Anglii, jenom proto že je to anglickej klub? To je pěkná blbost. Každej trenér, když má peníze na přestupy koupí přece kvalitního hráče a je snad jedno odkud je,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nenapsal, že je to špatně. Ty oči protáčíš teda nad čim...??

Reagovat
daewa

Tottenham má do Arsenalu hodně daleko. Obrana celá z Britů (Woody, Dawson, Hutton, Gunter, Bale, King), záloha Jenas, Lennon základ, Huddle (toho bych taky rád viděl v základu) a O'Hara na střídačce, útok Bent

Reagovat
smazaný uživatel

ten tvuj komentář vypadal, jako že ti to moc nevoní

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, já nepíšu jako většina lidí tu, jen když kritizuju ( i když někdy taky :-)). Suché konstatování a navození diskuse, toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

"Proč brát hlavně v Anglii, jenom proto že je to anglickej klub?"

That's-whole-scum-fan-of-Čukotka.......

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se divíš ty jelito? Svět se globalizuje, u nás už na stavbách taky nedělaj jenom ukrajinci

Reagovat
fantomas

Kdybychom byla stavební velmoc, taky by ti to nevonělo.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, manažer má prostředky, zákony mu to umožňujou, tak proč by si sakra nemoh svobodně rozhodnout a přivést si do týmu nejlepšího možnýho hráče, aniž by se koukal na jeho národnost???

Reagovat
fantomas

On sice tu pravomoc má, ale fanouškum se to líbit nebude, s tim musí počítat. Je to jako kdyby sis do Česka přivezl z Německa pivo, taky by na tebe všichni koukali divně, stejně jako koukají v Anglii skrz prsty na podobné manažery. Jsme pivařská velmoc, tak proč sem dovážet pivo...anglie je fotbalová velmoc, navíc kolébka kopané, pro lidi je tam fotbal sportem no.1, berou ho tam jako náboženství, tak proč dovážet hráče ze zahraničí?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že kdyby to tak bylo, nenechali by to zajít tak daleko. Se spoustou věcí z tvého příspěvku by se dalo úspěšně polemizovat.

Reagovat
fantomas

Jak tomu ale fanoušci mohou zabránit? To je práce vedení, ale když máš v jeho čele Rusáka tak to pak takhle dopadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci toho mouhou dělat hodně. Zájem o PL příchodem Abramoviče vzrostl, což znamená, že se to fanouškům líbí. Těch "pravých " fans anglického fotbalu je totiž stejně jako u nás-výrazná menšina. Kluby zajímá hlavně konzumní masa, která fandí PL od příchodu Romana. A nějaká historie, angličtí hráči a podobné věci je prostě nezajímají.

Reagovat
fantomas

Jak píše Aaron. V Arsenalu pořádají fandové hony na Wengera, ale je jim to prostě k ničemu. A s tim zájmem o PL, který vzrostl příchodem Abramoviče - Ano, je to zřejmé, ale na Chelsea se takto akorát nabalili děti, ne fans, kteří Blues fandí roky. A těch je furt podstatná většina.

Reagovat
smazaný uživatel

V jedné věci se podstatně mýlíš. A to, že jde pouze o fandy Chelsea. Abramovič totiž přivedl fandy i ostatním mužstvům. Myslím, že se to týká i tebe.

Reagovat
fantomas

Takže mužu vděčit Abramovičovi za to, že fandim týmu z PL. Nebud směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou na to třeba přijdeš...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hodne odvazny tvrzeni :)

Reagovat
fantomas

Zase si nabyl dojmu, že člověka jen tak posoudíš bez problému takhle z diskuzi. Že to bude scumisko a prakticky nic neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se tě zeptat, od kdy sleduješ PL a ty mi můžeš odpovědět pravdou nebo lží. To, že víš o anglickém fotbal hodně z historie neznamená, že jsi ho nemohl začít sledovat před dvěma lety. Jinak jsem mluvil spíš obecně, ne přímo o tobě, i když si to o tobě myslím. Samozřejmě se můžu mýlit. Odpovíš mi, od kdy jsi začal PL sledovat?

Reagovat
fantomas

Od roku 2002 jsem se o ni začal zajimat. Ale ty se mi tu stejně snažíš namluvit uplnou kravinu. Všichni, kdo se začali o PL zajímat a sledují ji po roce 2003 ji sledují jen kvůli příchodu Abramoviče k Chelsea. Nezdá se ti to absurdní?

Reagovat
smazaný uživatel

1. By mě zajímalo, jakým způsobem ses o PL začal zajímat.

2. Ano Abramovič do Anglie přinesl prachy(nejen svoje), hráče(Ronaldo, Torres atd.), fanoušky (všech klubů). Proč si myslíš, že ho staří fans tak nenávidí? Protože to, co je dnes z PL je hlavně díky němu.

Reagovat
fantomas

I já ho nenávidim.

Reagovat
fantomas

Podivej se. Nesčetněkrát jsem tu bojoval za fotbal v Anglii, jaký byl, kvuli kterému jsem začal PL sledovat. Nesčetněkrát jsem kritizoval nynější podobu Arsenalu. Jestlis toto nezaregistroval a řadíš mě na uroven typku s nicky jako Cr7 apod., tak diky, ale co ti na to mám říct? Ted odcházim, zdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Ministerstvo sportu je proti tolika cizincům, je proti tomu celkově i veřejnost a co můžou dělat? No nic, je tupě zírat, jak si FA hrabe prachy..

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Na demonstrace jako jsou v Itálii pravda Angličané nikdy nebudou, ale co takhle přestat jim na to chodit? Ale to se taky nestane, protože většina jich chodí na divadlo a nezajímá je, kdo v něm hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechodit na fotbal? Co by to řešilo? Nic. Tohle ani nejde v Anglii uskutečnit, protože ten fotbal tam žerou všichni. Kdyby nějaké skupina nešla na fotbal, tak půjde jiná, třeba Čínská a to je všem penězožroutům jedno. Tohle jde možná v Itálii, ale v Anglii těžko. Nezlob se na mě, ale tohle mi přijde dost naivní......FA je to jedno, ti mají z toho prachy. Proč asi chtějí přesunout fotbal do Asie? Kvůli prachům. Myslíš že proto nic fanoušci nedělají? Dost dávají najevo svoji nechuť, ale prostě s tím nic neudělají....Většina chtějí, aby hráli v EPL hlavně Britové, ale to je "pouhá" většina. Pořád je velký počet těch, kteří 6+5 nepodporují. Všichni ale víme, že v Anglii, hlavně v Londýně, žijí plno cizinců......Nějaké demonstrace jsou k ničemu, to spíš uškodí než pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost dávají najevo svoji nechuť, ale prostě s tím nic neudělají... Jak? Že si o tom povídají v hospodě?

Většina chtějí, aby hráli v EPL hlavně Britové, ale to je "pouhá" většina. Pouhá většina toho zmůže hodně. Spíš si myslím, že je to dost slabá menšina, proto se nic neděje. Angličané zdaleka nejsou tak hrdý národ, za jaký jsou obecně považováni. Většině chce vidět vítězství a je jedno, jestli ho vybojuje Ronaldo nebo Rooney.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělali se různé ankety a statistiky a nepamatuji si, že by lidé byli spíš proti 6+5....

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tý myšlence by lidi nebyli. V takovém provedení jaké bylo navrhováno vyvolalo toto pravidlo spíš rozpaky.

Reagovat
smazaný uživatel

tos nedal moc dobrej příklad s tim pivem, protože naše pivo je nejlepší na světě, což se o anglickejch fotbalistech říct fakt nedá...Mně jako fandovi Slavie by nikdy nevadilo, kdyby ve Slavii hrálo třeba deset cizinců. Proč taky? Na fotbal chodim kvůli kvalitní podívaný a týmu fandim jako celku, né protože v něm hraje Čech, Ital, nebo Keňan......

Reagovat
fantomas

Snad nechceš srovnávat český fotbal s anglickým...

Reagovat
smazaný uživatel

1) Aby Čech nesnášel anglickej klub, v kterym ještě ke všemu chytá Petr Čech??? WTF???

2) Na fotbal chodim kvůli kvalitní podívaný a týmu fandim jako celku, né protože v něm hraje Čech, Ital, nebo Keňan......

: ))))

Reagovat
smazaný uživatel

schizofrenik , jako kdysi Tavo v yardových očích

Reagovat
smazaný uživatel

co ti na tom příde schyzofrenního troubo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu na co si tady hrajete? Milujete nebo nenávidíte kluby, který ste ani na vlastní oči nikdy neviděli. LOL

Reagovat
fantomas

To jsou mi argumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

já spíš nenávidim fanoušky různejch klubů a ne kluby

Reagovat
smazaný uživatel

ze to rikas zrovna ty fanda Guners

Reagovat
smazaný uživatel

Proč plýtvat nadávkami či se namáhat s vysvětlováním na takovou inteligenční a hormonální skořápku...?

Reagovat
smazaný uživatel

nenamáhej se, stačil tvuj projev v prvnim komentáři, ten tě dokonale odkopal

Reagovat
smazaný uživatel

Mě? tebe dorovnává už jenom tvoje silně pubescentní chování a to že fandíš největší mr*ce, kterou kdy musela Anglie trpět...

Ostatně to, že zaujímáš takový postoj, z tebe dělá pravého fanouška Chelsea, takže se ani není čemu divit... Nicméně - tys někdy dělal na stavbě, že o tom tady plácáš? A proč se podle tebe chce prosadit pravidlo 6+5 a proč s tím víceméně všichni (rozumí se tím fotbalové svazy) souhlasí?

Reagovat
smazaný uživatel

ano mam rád PL, sympatická je mi Chelsea, taky Arsenal, Newcastle, Tottenham. Ale že bych jí fandil v pravym slova smyslu? Haha nejsem tak uhozenej abych fandil, jakože fakt fandil, týmu, kterej je od mýho bydliště půl Evropy Takže se uklidni, slovo pubescentní spíš sedí na tebe. Aby Čech nesnášel anglickej klub, v kterym ještě ke všemu chytá Petr Čech??? WTF??? To musíš bejt buď puberťák, nebo totální slaboduchej b*b

A k tomu 6+5 - až to pravidlo platit bude, každej ho bude muset respektovat, zatim neplatí, tak nechápu tenhle nacionalismus.

Reagovat
fantomas

Aby Čech nesnášel anglickej klub, v kterym ještě ke všemu chytá Petr Čech??? WTF???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je nejspíše "uhozených" 99% přispivatelů na Eurofotbalu, server se totiž jmenuje EUROfotbal a ne czechfotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi moc. Máš tu plný web lidí, jenž fandí, jakožto ve smyslu fakt fandí klubů z PL a PD, potažmo celé Evropy a klidně se tady tomu směješ a označuješ mě, resp všechny takové za pubescentní? A všichni, jenž nesnáší klub, který nesnáší prakticky každý, kdo se v anglickém fotbale aspoň trochu vyzná (mimo fanoušků onoho klubu samozřejmě), jsou puberťáci, respektive slaboduší blbové? A všechny fotbalové svazy, jenž si schválili pravidlo 6+5 je parta nacionalistů?

Ty se teda fakt vyznáš...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Péťou Čechem to nemělo chybu,

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ostuda...to má jako každý fanti týmům kde hrajou češi? WTF??

Reagovat
smazaný uživatel

.........................................BENT.............................................

.......PAVLJUČENKO.........................ARŠAVIN......................

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Pavljucenko jako podhrot?

Reagovat
smazaný uživatel

no a???

Reagovat
smazaný uživatel

No a? ... je to jakobys tam dal treba Kollera.

Reagovat
fantomas

Tak to zase nepřehánej.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by se skvele doplnovat

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehanim - jenom priklad typickyho hrotaka. Pavljucenko by jako podhrot byl naprosto nulovej...

Reagovat
smazaný uživatel

On tam má ale Benta...

Reagovat
fantomas

Dá se to brát dvěma zpusoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze treba pogrebniak je lepsi utocnik nez pavljucenko ale pred eurem se zranil a tak nezazaril jako on

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si to myslím.

Reagovat
miguel bain

A koho Tottenham nechce....že?

Reagovat
smazaný uživatel

bent dobre sekundoval berbatovovi...uvidime ako mu to pojde s pavlom...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Robinho už je na SB - TO JE PRO VŠECHNY TRAPERY, který se mi tu smáli, když sem asi před měsícem přines informaci, že Robinho je na nejlepší cestě podepsat s Chelsea....

Jinak s tim Aršavinem se některý z vás možná budou ještě divit, i když teď do toho vlez Fabiano, kterýho chce údajně Scolari o moc víc než Rusa a Abramovič, po seku se Ševčenkem, se do přestupů už nehodlá motat....

Reagovat
Logan

Tim chces rict ze Robson uz podepsal nebo ze je momentalne na SB? co se tyce Arsavina tak ho chce Abramovic,ale od doby co to podelal se Sevcenkem se do toho nechce plest a tak radsi Philovi koupi Fabiana? Myslim ze si Chelsea temahle 2 nakupama moc nepomuze,ale to je muj nazor...

Reagovat
smazaný uživatel

tim chci říct, že má na stole smlouvu, kterou za pár hodin podepíše. S tim Aršavinem je to tak jak sem psal. Nebude do toho Scolarimu kecat a když se Scolari rozhodne, že chce radši Fabiana, už se nestane to co se Ševčenkem....

Reagovat
smazaný uživatel

Na Santiagu Bernabeu?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo ví a někdo neví

Reagovat
smazaný uživatel

Celou dobu jsi tu neříkal nic jiného, než co padalo v novinách. Otázkou nikdy nebylo, zda se Chelsea o Robinha zajímá, ale zda ho z Realu dokáže získat.

Reagovat
smazaný uživatel

já se nepotřebuju s tebou dohadovat, mysli si co chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se není o čem dohadovat, tak to prostě je. Nebo mi tu napiš, co z toho, co jsi zde napsal, nezaznělo dávno v novinách... Tvrdils, že se jedná o příchodu Robinha, což ostatně několikrát potvrdila Chelsea, Robinhův agent i sám Robinho.

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdil sem, že ho koupí a taky koupili........Někdo si to myslel a někdo to skoro na 100péro věděl. Noviny spekulovaly, já měl fakta.....nic víc nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

Noviny tvrdily úplně to stejné, co ty. Ostatně aby ne, když ten zájem byl oficiální. Samotné jednání je ve hvězdách vždy a ani sám Robinho nemohl před měsícem vědět, že určitě přestup vyjde. Je mi líto...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne jim to nepomuze, nakupujou hvezdy a stejne se nedari, asi musi bejt chyba nekdu uvnitr. prece neni normalni dva zapasy dve prohry, sice je to jen zacatek ale ty tymy z kteryma prohrali sou adepti na nizsi pozice. no uvidime treba se to zmeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin je lamer pane bože co dokázal?Pavluychenko je opora Spartaku a Ruska ne Arshavin

Reagovat
Logan

Nereagovat

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte, pavlucenko je sice dobrej, ale kdyby se nezranil pogrebnyak tak si na euru temer nekopnul :-) takze zase klidek ty oporo ruska

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Arshavin by si nezahrál Pavlyuchenko zařídil Rusku postup.....byl na lavičce kvůli tomu že přišel pozdě na sraz...nastoupil do hry proti Anglici asi v 70. minutě a dal dva goly...co většího dokázal Arshavin

Reagovat
smazaný uživatel

....Arsavin toho jenom za posledni rok dokazal vic nez Pavljucenko za celou karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

A co udělal tak super?Dal goly Nizozemcům jupíííí tak toho si musí někam koupit.....ne dal jenom toto nic víc je to lamer ....tak mi někdo řeknite co udělal tak super

Reagovat
smazaný uživatel

Dotáhl Zenit k triumfu v UEFĚ, nejlepší hráč ruské ligy sezona 2007.

Reagovat
smazaný uživatel

ne do finále je dotáhl Pogrebńák

Reagovat
smazaný uživatel

Golove ano

Reagovat
smazaný uživatel

Lamer ses ty, pac tu soudis hrace, kteryho si (podle tvejch reakci) videl hrat akorat na euru.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste jedna vec... mozna to pro tebe bude novinka, ale kvalita hracu se neposuzuje podle toho kde komu dal kolik golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi zjistil brzo. Už vím proč je pro tebe dobrej Arshavin

Reagovat
smazaný uživatel

.....proc? protoze je to typ hrace co spis tvori hru a pripravuje goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, protože těch pár golů dává, ale já nesoudím hráče podle golu jako ty tak proto je pro mě Pavlyuchenko lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

...precti si po sobe svoje prispevky a pak povidej kdo mluvi o golech.

viz napr: "nastoupil do hry proti Anglici asi v 70. minutě a dal dva goly...co většího dokázal Arshavin"

OK a v cem je podle tebe Pavlyuchenko o tolik lepsi nez Arsavin? Kdyz srovnavas EURO,tak Pavlyuchenko vystrelil vyhru nad Anglii, Arsavin zase vytah Rusko az do semifinale. V lize je Arsavin uz nekolik let mnohem vetsi hvezdou nez Pavlyuchenko, kterej je "jenom" utocnikem velkyho klubu - i na EURU si zahral v podstate jenom kvuli tomu, ze na posledni chvili vypadnul Pogrebnyak.

Arsavin byl vyhlasenej nejlepsim hracem ligy, letos dotah Petrohrad k vitezstvi v UEFE atd. A jestli si nekdy oba videl hrat (nemyslim tri zapasy na EURU, ale i v lize atd) tak musis uznat, ze Arsavin je lepsim, platnejsim a vyraznejsim hracem nez Pavlyuchenko.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Anglie se hodí daleko víc Pavluychenko...

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, v Anglii by se Arsavin ztratil (ikdyz myslim ze ani Pavlyuchenko se tam vyrazne neprosadi). Ale ja celou dobu reaguju na jeho vyrok, ze "Arsavin je lamer a nic nedokazal"

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nemá cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, vsim sem si

Reagovat
smazaný uživatel

OMG co to valíš s Pogrebnyakem. TO není pravda kdyby se tam dostal kvůli otmu, že se zranil ten tvůj pogrebnyak tak by byl spíš na lavičce a hrál by ten co na lavičce měl být původně. Nebejt Pavluychenka tak se Arshavin na EURU neprosadí protože hlavně díky Pavl. se tam komouši dostali.

Arshavin by v anglii dokázal velký hovno to je jasný, Pavl. má aspon šanci se prsadit v Anglii, ale Arshavin?To ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdriv se nauc cist..... psal sem ,ze Pavljucenko HRAL jen kvuli tomu ze byl Pogrebnyak zranenej (mel byt na lavicce jako nahrada za nej). Nepsal sem, ze Pavljucenko JEL NA EURO kvuli Pogrebnyakovu zraneni...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to, ze Arsavina brali na EURO ikdyz mel 2 zapasy distanc (tzn. mohlo se stat, ze si zahraje jeden jedinnej zapas) muze snad i takovymu jako ses ty dokazat, jaky ma Arsavin v Rusku postaveni a co umi a dokazal....

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho Pogrebnyaka sorry

Ale Arshavin prostě není můj tip hráče, nemám ho rád, nemám rád to že ho lidi mají tak rádi

A myslím si, že Wenger a Ferguson mají stejný pocit, dle těch výroků co o něm říkali.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, jestli je ti osobne nesympatickej, tak to ti samozrejme neberu

Reagovat
smazaný uživatel

ALE....kde jsi ho měl včera? Nepřesný přihrávky, ani moc neběhal. Nejlepší tam byl asi ten novej Danny :( bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nedas pokoj. Advocaat se rozhod prekvapit ManU, tim ze Arsavina nenasadi, tot vse. O jeho hre se bavit s tebou ocividne neda, kdyz jsi absolutne zaujatej ....Arsavin neni zadnej muj milacek o kterym prohlasuju jak je nej. Me se akorat nelibilo, ze si rikal ze je lamer, ze nic nedokazal a jak je Pavlyuchenko lepsi.

Odehral svuj standard poslednich dni, kdy se na nem porad podepisujou ty tahanice - nic hvezdnyho, ale zadna tragedie na hristi. Zase se vzpamatuje. Jinak Danny zahral moc dobre (tak jak ho zname z Dynama) , ale nejlepsi opet tradicne a jako vzdy Tymoscuk

Reagovat
fantomas

Tak Aaron spokojený?

Reagovat
afc

iste bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, k tomuto jsem napsal dole...ale třeba se chytne a vytvoří s Bentem novou útočnou sílu...Uvidíme...hlavně doufám, že ho má Comolli dost vyčmuchaného a není to jeden z přestupu, který bych nazval "zoufalý"

Reagovat
afc

aj tak neviem,ako to chcete zvladnut s 2 utocnikmi.Este asi niekoho kupite

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ještě jeden musí přijít....škoda, že Bruce nechce prodat Heskeyho

Reagovat
fantomas

Tak je tam ještě popřípadě Giovani no.

Reagovat
fantomas

Ale tak ten utočník to furt je a myslim, že bude vysedávat na lavičce. S Bentem samotnym na hrotu vám to celkem klape, si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

S jedním hrotem je to zatím bída. Hráči na to nejsou zvyklí. Poyet řekl, že chtějí hrát na dva útočníky a myslel to s tím, že ne s dos Santosem, který bude více platný na křídle, jestli bude vůbec platný...Proto ještě musí přijít někdo, protože ani v rezervně není nikdo dostačující....z krásné předsezónní vyhlídky přišla mračna....

Reagovat
fantomas

Chcete hrát na dva hroty a nyní máte tři, z toho jednoho z nich na odchodu? Jak to chcete uhrát? Dvě posily jen těžko přijdou, to se mi pravděpodobné nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vše záleží, zda Bulhar odejde. Pokud ano, tak snad přijde náhrada a 3 útočníci stačí. Hra na dva hroty bude upřednostňována, ale podle situace se to může měnit.

Reagovat
fantomas

Tři útočníci na hru s dvěma hroty se mi teda zdají málo. Leda kdyby byl případně připraven naskočit Giovani, což teda jak řikáš, neni zrovna reálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Spurs měli vždy 4 útočníky a bylo to příliš na škodu...Ale jak říkám, Spurs mohou hrát na jednoho útočníka, a nebo dát šanci dos Santosovi na pozici pod hrotem, coe se mi ale moc nelíbí, tam mě nepřesvědčil...Ale tak se stane, pokud se zraní dva útočníci a nebo nebude forma. Samozřejmě musí ještě někdo přijít, protože teď je v klubu jen Bent + ten Rus...Berbatovova bych rychle prodal a nebo ho poslal na roční dovolenou.

Reagovat
fantomas

No na škodu to bylo protože ste měli jednu sezonu Benta, Defoa na lavce a před nimi nedotknutelné duo Berbs-Keano. Takže bylo logické, že to nedělalo dobrotu, když všichni chtěli hrát. Ted by podle mě bylo dobré v případě odchodu Berbatova koupit někoho, kdo by byl smířen s lavičkou (škoda toho Heskeyho), plus dyžtak jako záskok s Dos Santosem, což by znamenalo změnu rozestavení na jednoho hrotáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ten Rus bude spokojený s lavičkou:). bude hodně záleže, kdo přijde. Ale útok Bent-Heskey by si moc líbil. Ale mám bohužel pocit, že přijde někdo z Jihu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rus je lepší než oba, které jsi jmenoval. Je to solidní náhrada za Berbatova(je skoro na stejné úrovni).

Reagovat
fantomas

Nevim, jak si přišel na to, že je lepší než Bent a Heskey. Je to uplně mimo porovnávat, když v Evropě nehrál nikde jinde než na východě, zcela odlišném oproti západu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oči...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je otevři.

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem dávno udělal.

Reagovat
fantomas

Kde máš to porovnání se ptám!

Reagovat
fantomas

Tak Pavljučenko se těžko spokojí s lavičkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Wašku, co jsi to vyblil za ptákovinu. Takový sprosťárny by se tu neměli psát ani po desáté hodině.

Jinak přestup, který nekvituji...V zimě odpadne únavou, bůhví jestli si vůbec zvykne na EPL a nemyslím si, že je to nějaký super útočník. Ale moc ho neznám...Snad se chytne...přestup se zdá být hodně blízko.

Reagovat
afc

a cez vianocne sviatky zisti,ze on chce byt s rodinou a nie hrat PL kazdy druhy den..

Reagovat
smazaný uživatel

To byla věta, která měla nahodit připadnou diskusi, rozumíš? Zvlášť reakce ortodoxních fanoušků Spurs mohly být zajímavé a vida, je to tak

A co je sprostýho na tom říct, že se do Tottenhamu začali stahovat cizinci z různých koutů světa + další spekulace (podobně jako je to v AFC)? To si rád nechám vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

V základní sestavě je 7 Britů, na lavičce pak 4...to je asi málo že?

Reagovat
afc

my mozme o takom niecom len snivat... a tipujem,ze Walcott bude do takych troch rokoch predany za 5mega niekde do Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Britů, Britů.... Asi by se měli počítat Angličani, když už to chceš sčítat.

Tím, že jsi napsal tuto větu, jsi vůbec nereagoval na tu mou. Vůbec se nabavim o počtu Britů v týmu, naznačoval jsem přeměnu přestupový politiky (to souvisí se změnou trenéra pochopitelně), která alepsoň určitá proběhla, to nepopřeš. Už jsme na svym?

Reagovat
smazaný uživatel

Změnou trenéra přišlo pár změn, ale jak už jsem zmínil nahoře, Ramos si nemůže vzít do týmu každého kašpárka jako Wanger, takže ty změny nejsou vůbec radikální, spíš minimální.

Reagovat
smazaný uživatel

A jsme u shody. Můj první komentář byl schválně radikálnější aby se někdo chytl, úplně vážně ho nemyslim, to se neboj.

Změny jsou podle tebe minimální, já souhlasim, a dodávám, že zatim. Ramos měl rok, za 10 let by to už mohly být více než minimální změny.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohly...to je dost slabé slovo, které postrádá veškerý význam...Za 10 by mohl být Ramos dávno v důchodu, protože zatím v klubu dělá jen bordel a vypadá to, že dlouho u Spurs nevydrží....jenže to je jen "mohl"...s tím tady můžeme leda polemizovat. Za 10 let by třeba mohl Arsenal vést normální manažer, Abramovič by mohl dostat infarkt a Chelski by mohla zbankrotovat, atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem použil hodnotu deseti let abych to dal do paralely s Wengrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Při momentální situaci je to nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Když přišel Wenger, tak taky nebylo zrovna nejreálnější, že vydrží 12 let a více.

Ale je fakt, že se o tom dá jen spekulovat a ty spekulace nemají valnou hodnotu, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze nakup Pavljucenka je idealnim reenim... Arsavin by byl urcite lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší útok by byl Arshavin-Pavljuchenko

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší útok by byl Arshavin-Pavljuchenko

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší útok by byl Arshavin-Pavljuchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jn by bylo super ale co ti ostatni Berbs,Bent....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Berbatov snad jde k United, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to jo..

Reagovat
smazaný uživatel

To si teda nemyslim.. Dva unaveni rusaci.. Dekuju pekne :)

Reagovat
smazaný uživatel

si ještě vzpomínám jak ho chtěl údajně koupit real.....

Reagovat
smazaný uživatel

pro spurs jedine dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si ze Tottenham neceka vydarena sezona.(bohužel). Tottenhamu fandim ale podle mě nemají tak zkušený kádr jako ostatní tymy. Myslim si ze hraci Bentley, Lennon, Modric, Dos Santos, Huddlestone, Jenas, Boateng, (Pavlyuchenko) nejsou tak zkuseni a proto by mohli mit dle meho nazoru problem s udrzenim stale vykonnosti a v tom by podle me nepomohl ani rusky zazrak Arshavin.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocny nakup

Reagovat
Radin

Já sem rád .Jinak na té fotce vypadá jak barbie :-D

Reagovat
smazaný uživatel

anebo jako prebarveny Cristianko

Reagovat
miguel bain

Tottenham skupuje...nebo teda snaží se skupovat hráče s momentální formou....koho v tomto kalendářním roce nechtěli - a kolik toho dotáhli do konce?

Reagovat
smazaný uživatel

hezky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hezky, nebo pekne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele