Pavlík přestoupí do Jablonce

20.06.2008, 11:05
Aktuality
Záložník Petr Pavlík míří z Brna do Jablonce. Agenturu Mediafax informoval v pátek o chystaném transferu předseda představenstva brněnského klubu Karel Jarůšek.

Po univerzálovi Patriku Sieglovi je Pavlík druhým fotbalistou, který po úspěšné sezoně opustil tým. A jde opět o hráče, který je schopen nastoupit v obraně i v záloze. V Brně mu končila smlouva na konci roku.

"Pavlíkovi se narodilo dítě, bydlí za Prahou a chtěl blíž k domovu. Nechtěli jsme mu dělat problémy, tak jsme ho uvolnili. Nikdo jiný by už ale neměl odejít," řekl Mediafaxu Jarůšek. Pavlíkův přestup bude doladěn v pondělí.

Devětadvacetiletý Pavlík už v Jablonci krátce působil v roce 2001, poté nastupoval za Pardubice a Slovácko, odkud v lednu roku 2006 odešel do Brna. Spolehlivý exekutor pokutových kopů odehrál v nejvyšší soutěži 121 zápasů, vstřelil 11 branek. V minulé sezoně nechyběl ani v jednom utkání.

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele