Pavlenka se těší na Cavaniho. Cítí se v lepší pohodě než na podzim

19.03.2018, 16:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
negrles

Musí byt nová ceska jednička, přece jenom je rozdíl chytat v Německu a Švýcarsku. Navíc jak si to tam vodí.

Reagovat
Frantszek

Koubek?

Reagovat
negrles

Toho bych dal jako dvojku asi, přece jenom Pavlenka byl po podzimu vyhlášen jako nejlepší brankář bundesligy za podzimní část a teď byl zase v sestavě kola

Reagovat
Uwe háže buly

Dal bych šanci oběma, kdo bude v repre chytat líp, ať je jednička.. Vaclíka mi je líto, ale prostě to prosral.

Reagovat
negrles

Jako jasně no, ale i v tom souboji za repre si myslím, ze bude Pavlenka lepší. Uvidíme, každopádně je dobře, že máme po Čechovi důstojnou náhradu.

Reagovat
mayday

Reagovat
Nebelung

Vaclík zase chytá LM.

Reagovat
negrles

To sice Jo, většinou tam Basilej odehraje 6 zápasů, to Pavlenka odchyta v sezóně proti týmům, které taky hrajou LM (2x Bayern, BVB, RB Lipsko, atd.) plus je ještě muže chytnout v poháru no.

Reagovat
Langi

To je asi jeho jedine plus...jinak svymy vykony v repre v kvalifikaci spise zklamal...Pavlenka ui Koubek ho prerostli...navic Koubek miri s Rennes do EL a Pavlenka si v BL zachyta proti TOP klubum docela dost...Vaclik uz ne...vykonostne je to jasna trojka

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel v repre nemůže brankář dostávat tolik šancí, když je pochybnost o tom, jestli jeho konkurenti nejsou lepší.. v repre nebyl nikdy jistota, důležitej zápas posral, smůla.. na pár let by měl být trojka.. to že hraje za tým kterej nemá v lize konkurenci a automaticky je v lize mistrů podle mě není zas takovej argument proč on... v repre z něho prostě klid nečišel, spíš naopak.. a to je špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

čo ja viem, u brankárov je to špecifické... ten post predsa len nie je taký obchodovateľný. Van der Sar chytal roky vo Fulhame a aj tak bol jednotkou pred Westerveldom, ktorý chytal v Liverpoole.A asi by som našiel aj iné príklady, ale tento jediný viem z hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík

Reagovat
Spalovač šancí

Zůstane v Brémách?

Reagovat
PISTOLERO

Měl by na Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani?

Reagovat
Spalovač šancí

jj, na Baník by mu stačilo, kdyby mu Neymar nechal kopnout jednu penaltu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, Cavani by Barymu nosil kopačky.

Reagovat
Beči

Podle mě ještě sezónu zůstane a pak půjde za lepším, je mladý a má na to

Reagovat
Seydou Doumbia

Doufám že v případě odchodu zůstane v Německu.

Reagovat
negrles

Možná Leverkusen jestli odejde ten Leno? Ale ještě tam je Horn no. Se mi celkove zda, ze v Německu je dost dobrých brankářů, ale nějak blbě se jim odchází nebo nevím čím to je. I o Hornovi se dlouho mluvilo a nic, Zieler též odešel docela pozdě, to samé Leno.

Reagovat
Seydou Doumbia

Asi nemají důvod odcházet. S kvalitou ligy jsou spokojení s životen v Německu asi taky a s atmosférou určitě taky. Zase chytat v Leverkusenu nebo Evertonu a podobných týmech PL je jen rozdíl peněz. Ale takový Leno má i na lepší týmy jako je Sevilla nebo Neapol. U něj mě to celkem zaráží.

Reagovat
Langi

tak vem si, že ve Francii je to podobně...spousta výborných gólmanů i z minulosti buď odešli relativně pozdě a nebo vůbec...viz Mandanda, Ospina, Ruffier, Costil a nebo nedej bože Ochoa

Reagovat
Seydou Doumbia

Snad mezi ně lze brzy řadit i našého Lopese. Jinak určitě i ve Španělsku nebo Itálii je hodně solidních golmanu, kterým se nechce pryč a hrají doma byt v menším týmu. Brankáři když mají stabilní pozici a solidní formu nemají důvod riskovat a odcházet někam jinam no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele