Pavlenka je jediným hráčem, kterého Brémy pustí do reprezentace

05.11.2020, 10:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
dave30

Takže Pavlenka se k repre připojí až v Lipsku, odchytá zápas (případně posedí na lavičce) a po zápase zase do Brém? Super

Reagovat
Salfovic

Doufají, že se tam nakazí?

Reagovat
Error

To budou cumet, az se jim stejne vrati nakazeny.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
Stannis Baratheon

Veljkoviče pustit mohli. Srbsko hraje narozdíl od nás důležitý zápas (baráž o EURO) a ne nějakou blbou Ligu národů nebo přátelák.

Reagovat
naheCZ

Tak oni ho stejně beztak pustí jen na ten zápas v Německu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kucka

Reagovat
cetto

Hmmm tolik k tomu, že je to jejich klíčovej hráč

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je vlastne po Vaclíkovi v českej repre momentálne taká regulárna brankárska dvojka - Pavlenka či Koubek?

Reagovat
AC torino

Kolář?

Reagovat
Salfovic

Letos těžko.

Reagovat
icka

Ja bych videl i Pavlenku pomalu jako jedničku...

Reagovat
bobis21

Když nebude Vaclík chytat tak je Pavlenka jasná jednička. Pokud se vrátí do brány tak to bude mezi nimi a záležet bude na formě.

Reagovat
cologneFC

OT: Duda neodcestoval do Brém na zajtrajší zápas kvôli nejasnému výsledku testu na koronavírus. Ak druhý test dopadne negatívne, tak sa k mužstvu pridá zajtra

Reagovat
stas87

Zatial chyta dobre, nema tam tie svoje klasicke picoviny v rozohravke ci pri vyhodenej lopte na krajneho obrancu. A ani uz nie taky bojazlivy vo svojom vapne ako minuly rok, vtedy si zasluzil na par zapasov posadit ale Kohfeldt ho nevyndal, aktualne je ale jasna jednotka.

Skor je zaujimave, ze Koubek je absolutne bez sance proti Gikiewiczowi. Tu by som cakal, ze to bude 50 na 50, kedze Koubek uz nieco odchytane ma. Ale poliak zatial dobre chyta a ak sa nezrani, tak ho Herrlich nevynda. Na to, ze ma zmluvu do roku 2024, tak ma dost blbu situaciu. Cakam, ze v zime bude s agentom hladat riesenie svojej situacie, ci uz hostovanie alebo letny predaj. Bohuzial, FCA na nom prerobi a to dost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele