PAVEL NEDVĚD PŘEMÝŠLÍ O BUDOUCNOSTI

24.05.2006, 22:07
Aktuality
Český reprezentant má v poslední době plnou hlavu starostí. Za pár dní odjíždí s národním týmem na mistrovství světa a jeho chlebodárce se zmítá v korupční aféře. Juventusu dokonce hrozí sestup do druhé ligy, a tak bývalý český kapitán uvažuje i o přestupu...

"Nevylučuji vůbec nic, druhou italskou ligu bych ale hrát nechtěl. Možná odejdu jinam, nabídek mám stále dost," uvedl blonďatý záložník, o jehož služby měly v minulosti zájem i přední anglické kluby. Pokud by dres opravdu změnil, z velké části bude preferovat rozhodnutí celé rodiny.

Když sleduje smutný průběh vyšetřování aféry okolo Juventusu, přemýšlí také o ukončení své veleúspěšné kariéry. Bývalému hráči Lazia Řím či Sparty Praha bude v létě 34 let.

O tom, že vše zůstává otevřené, svědčí i možná Nedvědova účast v kvalifikaci na ME 2008. "Už jsme o tom mluvili s trenérem, ukazoval mi program zápasů. Jsou to týmy, s nimiž jsem ještě nehrál, bude to velká výzva. Teď ale nemůžu říct, zda u toho budu," sdělil držitel Zlatého míče za rok 2003. "Méďa" se také nechal slyšet, že výsledek českého týmu na mistrovství světa nebude mít významný vliv na jeho další působení v mužstvu.

Autor: Pavel Mašlaň

Komentáře (83)

Přidat komentář
HOST*Vincent

výsledek českého týmu na mistrovství světa BUDE mít významný vliv na jeho další působení v mužstvu.

Reagovat
HOST*

Itálie "21" 3:3 s Dánskem. FORZA ITALIA ! Potenza, Palladino, Bianchi !!!

Reagovat
HOST*Almashi

Jestli Juve padne tak ukonci karieru nebo pujde do Man.Utd.Chelsea,Barci,Realu myslim ,ze v Italii by uz jinde nehral,ale s nejvetsi pravdepodobnosti zkonci nebo skoci??? ,nevim.!!!!

Reagovat
HOST*loko

Juve nepotrestaju padom do serie B - viete si predstavit, ze by Ibrahimovic, Del Piero, Viera, Buffon a spol. hrali druhu ligu? V talianskom futbale spinave machinacie boli, su a s najvacsou pravdepodobnostou aj budu...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si řikám, že Juve do druhý ligy nepůjde, skončí to pokutou asi hodně mastnout, možná jim seberou titul(y), ale spadnout je nenechají. A žádná jiná země podle mě nepřipadá do úvahy, oni se nebudou kvůli maximálně dvěma sezónám učit novej jazyk, zvykat si na novou mentalitu atp. Vždyť má malý děti, podlě mě maj dost už tim, že se od mala učí česky a italsky, ještě jim dát angličtinu, španělštinu atp.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdes jako přišel na Barcu?

Reagovat
PJ

Vyjmenoval velký kluby - tim asi chtěl říct, že podle něj půjde do nějakýho velkýho klubu. Kdyby ses nad tim zamyslel tak bys to pochopil a nemusel bys tu blbě koulet očima

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Barca je naprosto nereálná, zrovna ten post je nejvíce našlapaný, mnoho jiných velkých klubů nevyjemnoval, aby se to tak dalo brát...

Reagovat
HOST*notor ek

lidi, neblbněte:-) juventus nespadne, sparta taky nespadla....

Reagovat
smazaný uživatel

smutná pravda

Reagovat
smazaný uživatel

měl by se vrátit do Košic, ze kterých do Itálie přišel ! ! !

Reagovat
Marv

Vrati se do Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

Motta odchází.

Reagovat
HOST*Luis

Můžeš prosím napsat kam?? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

To se ještě neví, ale vedení se ho snaží prodat...možná Villareal.

Reagovat
Mata

Teda jestli to vyjde, tak Villareal docela slusne posiluje

Reagovat
smazaný uživatel

TJn., ale jesti půjde Motta do Villarealu, tak stopro půjde i Forlan do Barcy.

Reagovat
Mata

Letos byl polovina lonskyho Forlana a Motta by byl hodne slusna posila

Reagovat
HOST*Luis

Díky za opověď. Když nepřišel Henry, tak to vidím na Forlána za Larssona

Reagovat
smazaný uživatel

tjn., s Forlánem už je vedení domluvené, teď už jde jen o to, dohodnout se s klubem...

Reagovat
HOST*stifflerova máma

Trochu zvláštní se dohodnout s hráčem a pak až z jeho klubem... To jsou fakt divné praktiky...

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

To neni pravda, neverim tomu. Prohledal jsem celej net a nikde ani slovo o jeho odchodu. Motta neodejde. Nikde se o tom nemluvi, nikde to nepisou. Oficialni kandidati na odchod jsou, ale Thiago mezi nima neni, tak si nech ty sracky pro sebe. Motta jeste nikam neodesel a ty uz pises : Motta odchazi. Dokud to neni jisty tak bys mel radsi drzet hubu.

Tyhle zpravy fakt miluju, bravo. Fakt jsi me ohromil.

Reagovat
smazaný uživatel

No není to poprvé, co se ukazuje, že máš nedostatečné zdroje...Mota je k dispozici na prodej a jelikož jsou zájemci, otázkou už je jen to, kam. TeĎ právě probíhá snaha aby se stal součástí výměny za Forlána.

Je mi líto, ale ty prosět víš očividně o přestupových situacích v Barce hovno, tak si doplň informace a pak mel.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Nerek bych, ze moje informace jsou nedostacujici. Vis, Kysliku s tebou je to tezky, myslis si, ze jsi studnice moudra, ze tvy slovo je slovo bozi. Ve skutecnosti tvy slovo tady hovno znamena. "Motta odchazi". Tohle tvrzeni muzes obhajovat, az Motta prestoupi, zatim se tak nestalo. Mel bys zvazovat svy slova, nez neco reknes. Jinak Thiaga je skoda, je fakt, ze byl porad zranenej, ale vzdycky kdyz nastoupil, byl na nej spoleh.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou nedostačující, pokdu přejedeš všechny weby co znáš a přesto nevíš info, co ví skoro každý, tak co je to jinéhzo?

"Motta odchází" neznamená "Motta přestoupil" to si trošku pleteš, znamená to, že je na odchodu a to pravda je...

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Bohuzel, vyjadrovani je tvoje slaba stranka. "Motta odchazi" je to samy jako "Motta prestupuje". Znamena to, ze ma sbaleny kufry a ceka na letadlo. Jedinej spolehlivej web, kterymu verim je fcbarcelona.com. Kdyz se tam neco objevi, tak je to na 100 procent. Vsechno ostatni jsou jenom spekulace, polopravdy a vytvory fantazie fanousku. Pisou do nich totiz podobny lidi jako jsi ty, to je jejich problem. Predbihaji. Je to asi stejny jako s Rosickyho prestupem do Atlética...

Reagovat
HOST*rominho

no nieco pravdy na tom asi bude

Reagovat
smazaný uživatel

Motta odchází- Motta je na odchodu, a to je pravda...

A jestl isi myslíš, že třeba do katalánského sportu píší lidé jako já, tak jsi tead hodně mimo. Tam píšou lidé, co se tímhle živí, mají kontakty na naše vedení a podobně...

A kdybys byl aspoň trochu v obraze, což nejsi, tak bys věděl, že na www.fcbarcelona.com se obejuví jen zcela hotové přestupy a to ještě dávno potom, co jsou na španmělských denících avšude jinde potvrzené...

Takž než se tady budeš dál zapojovat, tak si nejdřív zjisti, kde schánět informace a tak, ať tady zas nedopadneš jak teď...

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Uz me zacinas unavovat. Ty moc dobre vis, jak jsem to myslel, tak me prestan brat za slovo. Jeste tady ze sebe udelas pred vsema blbecka. "Motta nejspis odejde" nebo "Vedeni chce prodat Mottu". Tohle jsou spravny vyrazi k tyhle situaci.

"Motta odchazi" je nepresny.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravdivé a ty se snažíš slovíčkařit, abys zakryl, že skoro nci nevíš, nedá mi to a vypíšu tvé nesmysly:

Motta není oficiální kandidát na odchod (a tobě připojili net až dnes,co? )

Prohledal jsem celý net a nidke se o tom nemluví (a ty neumší číct, nebo nevíš, co je "celý net"? )

Píšou do nich podobní lidi jako ty, fantazie fanoušků ( ).

Tolik nesmyslů za pár minut.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Mozna, ze Motta odejde, ale zatim je to jenom spekulace. Zatim neodchazi a neodesel. Je to jako kdybych rek, ze Juventus sestoupi do Serie B. Koncim debatu. Ale odchazim se vztycenou hlavou, protoze jsi mi nebyl schopnej dat jedinej rozumnej argument na tu kravinu co si napsal. Si arogantni idiot a tenhle dialog nikam nevede. Rad bych tady s tebou zvanil dal, ale je to ztrata casu...:cool::

Reagovat
smazaný uživatel

To, že se ho vedení snaží prodat je fakt a jelikžo zájemců je dost a dost, tak klidně můžu říct, že odchází...Můžeš se snažit slovíčkařit ale to je tak vše.

udělal jsi ze sebe vola, co ví o Barce a zdrojích vleké hovno, napšíeš čtyři nesmysly ve čtyřech příspěvcích a pak řekneš, že odcházíš se vztyčenou hlavou. Ses pěkně vybarvil.

Reagovat
HOST*rominho

s bliziacim sa koncom prispevku naprosto suhlasim . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku si odporuješ.

Reagovat
jenage

sory ze se do toho pletu, ale kyslik slovickari neustale, tak si z toho nic nedelejte

Reagovat
smazaný uživatel

Já neslovíčkařím, já jen vysvětluju, když někdo šptaně pochopí, jak jsem co myslel, to je docela rozdíl...

Reagovat
jenage

jasne

Reagovat
HOST*quadaup

Tím vysvětlováním, ale tady trávíš nejvíce času. Téměř všichni tě tady špatně chápem... Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

To je váš problém...Kvantita nezaručuje kvalitu...

Reagovat
HOST*rominho

keby si aspon vedel naco vlastne reagujem, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já to moc dobře vím...

Reagovat
HOST*rominho

kym vies snivat, tak mas nadej . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal, vím moc dobře a ani nevíš, jak mě těší, když vždy, když někdo něcoproti mě napšíe, tak jak "s tím souhlasím" a podobně...Myslím, že je jasné proč. Pže třeba já to nedělám.

Reagovat
smazaný uživatel

" vždy "

uz len v tomto sa milis. takze o ostatnom ani nie je treba diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu tě obviňovat ze slovíčkaření, radši si zjisti, že v češtině "vždy" nemusí pokaždé znamenat "úplně po každé" ale v těchto typech vět se to používá na označení většiny atd. Takže to ti trochu nevyšlo. A zbytek je pravdivý...a mně to lichotí.

Reagovat
smazaný uživatel

aj napriek tomu, ze tvoja snaha vymotat sa z trapnej situacie, ked nemas asi ani paru o tom, naco vlastne reagujem, ti nevysla, tak tu zase perlis.

so slovom vzdy by som sa aj hadal, ale nech mas pravdu. vysvetli mi teda vyznam, nech si overime, ze si ho spravne pouzil.

jj a jak je krasne , ze sa ma snazis napadnut, ked suhlasim s niekym , ze si dement. hold, asi mi chces dokazovat nieco . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, já tě vůbec nenepadám, já tě za to jen chválím...význam už jsme ti tam psal, asi jsi celý rozčílený ho přehlídl.

Reagovat
smazaný uživatel

takze většina ?

to by chcelo vediet pomer prispevkov a mojich reakcii na ne, ze ? a hlavne co si pod tym slovom predstavujes . . .

nesuhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je samozřejmé, že nebudeš souhlasit, přece nebdueš jednat proti svému instinktu.

Ale jak jsem říkal, něco se tím ukazuje, mně to dělá radost a rozhodně ti to nevyčítám!

Reagovat
smazaný uživatel

teraz si sa dobre ponizil. tu zapracovalo tvoje slave iq, o ktorom velmi dobre vieme, ze moc vysoke nebude.

vetsina kludne by som bol rad , aby sme spravili ten pomer jelikoz si ma napadol, tak mi to nejak dokaz vymyslat si nezmysli vie ktokolvek.

perla za perlou

Reagovat
smazaný uživatel

No "pokud moc dobře víš, že mé IQ není vysoké", tak tě v tom nechám. jen si to kldiěn dál nalhávej, faktem je, že tyjsi nepochopil, že ti nci nevyčítám, ty jsi nepochopil význam mé věty ("vždy") a ty jsi teĎ opět nepochopil to, o čem jsem mluvil...takež asi tak.

Znovu opakuju, budu jen a jen rád, když takhle svůj "probléMů budeš dále ukazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

takze z pomeru nic nebude, ze ?

som si mohol mysliet. pekne perlis.

Reagovat
smazaný uživatel

Poměr si udělej sám, osobně si mylsím, že by to zvládnout mohl...když se zasnažíš. Přece bys nechtěl, abych az tebe dělal všechno já...Když "tak dobře víš, že mé IQ není vysoké"

Tak si říkám, že tys opravdu nevíšhodně věcí. Třeba to, že když budeš někomu, s kým se často hádáš, dávat pořád najevo, jak ti vadí, tak že mu tím budeš dělat jen dobře. A jsme opět tam, kde jsme byli, mohl by ses řídit nějakým chytrým citátem (Třeba můj oblbíený: "Miluj svého nepřítele, bude tě za to nenávidět"...tohle btw. opravdu funguje, mám to na tobě ozkoušené ), jenže to by dopadlo jak s tím minulým a než bys pochopil pointu, tak už bys to zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

je mi jasne, preco sa ti do toho nechce . . . .

a mam z toho velkuuu radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se mi snažíš něco dokázat, tak ty to dokaž, nebo že by ses bál?

A dále viz nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

aj napriek tomu, ze si sa dost strapnil a ponizil, tak si to nevzdal . . .to sa ceni.

vymyslat si vie kazdy . . .

pokracuj, pokracuj. je to celkom zabava. niezeby inokedy nie, ale v tejto diskusii obzvlast perlis, hold to iq sa nezapre. . .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, narážky na iq, to mě napadá oěpt jeden citát:

"Když jste na konci s argumenty, můžete ještě začít urážet."

Jj, přesně do toho zapadá, takže je jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dalsi dobry citat , s ktorym si odporujes pri tvojich urazkach inych osob na ef.

to iq som trefil, tam je ten problem

Reagovat
smazaný uživatel

Když někdo něco nepochopí, tak je v tom případě nechápavý, to je kosntatování faktu...

V tvém případě to konstatování faktu rozhodně není, pže i kdybych něco nepochopil (a ne říkals to jen proto, aby ses nějak udržekl ve hře), tak to nezaručuje, ž mám nízké IQ.

Ale tvé neustálé narážky na IQ ukazují jedno: Jseš s nervama v háji, což byl koneckonců můj cíl a můžu si teď říct: "Dobrá práce!" Faktem je, ty se prostě přetvářet neumíš (i když se o to někdy snažíš...komicky) a tak nám atdy své pociyt servíruješ jak na zlatém podnose. (a ještě s naivním pocitem, že to snad nejde poznat ).

Reagovat
smazaný uživatel

" to je kosntatování faktu... "

myslim, ze tu nejeden clovek povedal, ze urazas, takze sa dalej nestrapnuj.

Hold po tych tvojich vlastnych protireceniach si ci perlach vsetkych periel ani nic ineho tvrdit nemozem. . .

vzdelanim to urcite nebude . . .

hold najhorsie na tom je, ze vedomosti sa daju dobrat. toto uz bohuzial asi nezachranis .

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je, už jsme to vysvětlil, je to naprosto jasné, pro někoho...

A podívejme, už začínáš argumentovat většinou (taková trochu beznaděj), no to mě hned napadá další citát:

"Jeden je mi za mnoho tisíc, je-li nejlepší. "...Schválně jestli pochopíš pointu a nezačnešse smáš úplně něčemu nepodsattnému.

Stejně j to sranda, jak ty vždy něco vypotíš a já ti to jednou větu rozmetu.

Reagovat
smazaný uživatel

byt na tvojom mieste, tak sa asi pokorne schovam pod stol a tam sa vyplacem. musi to byt pre teba dost ponizujuce zistenie . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že už to máš asi ozkoušené. Tak to promiň, až tak daleko jsme to nechat zajít nechtěl, i když si s tebe dělám občas srandu a občas tě chci naštvat, ve skutečnsoti tě mám docela rád.

No tak já už teda radši končím, aby tě to nedostalo ještě do větších nesnází a na závěr přihodím pro tebe jeden optimistický citát, na zlepšení nálady:

"Při vědecké diskusi více získal ten, kdo je poražen, protože se víc poučí. "...Epikuros.

Ne že by tohle byla vědecká diskuze, ale víc nadějné pro tebe jsme nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

"Asi"

som rad, ze si si zobral moj prispevok k srdcu a siel pod ten stol . . .

je mi ta docela luto, lebo iq bohuzial uz asi nezachranis. . . vedomosti sa dohnat daju , ale toto

takze som rad, ze koncis, ja tiez. nabuduce uz na teba nebudem tak reagovat. predsa len toto je citliva tema a ja chcem, aby si sa aj napriek tomuto ako to nazvat,hmm, dajme tomu handycapu, mal stastne a spokojne.

Reagovat
HOST*ronaldinho

Konečně jsi mu to nandal. Dla jsi mu pěknou stěru. Teď už bude držet tu svoji nevymáchanou držku magor jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Kdybys radši napsal, kde jsi to našel, což by udělal každej jinej. Ale to tebe ani nenapadne...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč? Romniho tady jeden z odkazů zmínil, španělsky tady většina neumí, tak proč tu psát odkaz, kde jsem to našel já? Ono to, že je Motta na prodej už taky není nic nového...

A kdyby poprosil o odkaz a nezačal hned nadávat a říkat, jak má celý web projitý, tak mu ho klidně řeknu...

Reagovat
HOST*rominho
Reagovat
Marv

Jeste tak umet polsky.....

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Dack

Hej a tohle se vsierte nevite kdo je ten komu se rika meda???

Reagovat
HOST*nofan

Ke článku. Italové letos v LM a Eufě nic nedokázali. Proto by měli s těma úplatkama něco udělat, protože úplatky asi cesta k dobrému fotbalu nejsou.

Reagovat
HOST*PUYOL

To by bola hotova katastrofa.Je od Edmilsona mozno o 5 percent horsi a oni ho chcu predat???Je to moj oblubenec.Nieeeeeeeeeeeee.

Radsej nech predaju kopyto MvB,alebo Giulyho,ci Gia,ale nie Mottu.Inak ak by Giuly prestupil na jeho post nepotrebujeme nahradu,leno by prisiel Alves,ktory dokaze jak v obrane,tak v zalohe.A radsej Gudjohnsena,ako Forlana

Reagovat
HOST*PUYOL

Ten Villarreal je dobre nenasytny.Za Forlana vraj chcu 23 mega

Aj 10 je moc a tych 23 len v pripade,ze by mal kazdu sezonu,ako tu minulu.Inak Riquelmeho sme pustili za 10 a to z bonusmi,co sme dostavali rok.

Reagovat
smazaný uživatel

23 je výkupní cena, chcou údajně patnáct.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se tu všude diskutuje o Barceloně?

Reagovat
Messiáš

Nemá na to , aby hrál v základu.Ať jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Riešite tu hovadiny, to je jedno či tam bude ten hráč alebo onen, podstatné je, že ste pustili trénera, a tým ste sa odpísali do ďalšej sezóny. A na moje slová príde a tento príspevok si hneď zaznačím, aby som ho za rok vytiahol znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquezi a máš označený i ten, ve kterém jsi psal, že nás Arsenal porazí?

Reagovat
HOST*
Reagovat
smazaný uživatel

Skúšam sa vžiť do kože hráčov Juve. Ide totižto o to, že musí byť dosť deprimujúce po rokoch úspechov a slávy, po rokoch víťazstiev zistiť, že vlastne všetko to bolo len naoko, že všetko bolo kúpené. Mňa ako hráča by to teda poriadne nas.alo Myslím, že aj Nedvěda semtam prepadnú takéto myšlienky.

Reagovat
HOST*Sleep

Souhlasim s Kyslikem, i kdyz se to mozna nekterym zda uhozene, ale kdyz je nekdo dam na transfer listinu, znamena to ze odchazi (jeste hrac takoveho formatu), radeji by jste mneli sledovat novinky a poradit ostatnim a ne se hadat jak male decka, proste demence, kurva vzdyt o nic nejde, ja ho pochopil a to mi staci, nepsal Prestoupil do Realu, nebo Atletica, jen psal za odchazi, a ze odejde treba za mesic, nebo po mistrovstvi sveta je druha vec, proste demence, kids kteri si chcou dokazat jak jsou velci, no comment, proste ubohe ! ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele