Patrik Berger opět zraněný

04.12.2002, 22:32
Aktuality
Liverpoolský boss Gerard Houllier opět nemůže využít služeb českého středopolaře Patrika Bergera, který bude nejméně tři měsíce mimo hru pro obnovené zranění kolene.

Místo přípravy na večerní zápas s Ipswichem odletěl do Spojených států na vyšetření ke specialistovi Richardu Steadmanovi, který už ošetřoval spoustu fotbalových hvězd s podobnými problémy.

Co je platné, že se v poslední době dostával v "B" mužstvu Liverpoolu do své bývalé formy. Nezbývá mu než opět trpělivě čekat na svou šanci.

A tak se čím dál tím více hovoří o jeho návratu z Anglie. Největšími zájemci o Patrikovy služby jsou týmy z Německa, kde již nastupoval za Borussii Dortmund.

Autor: Lukáš Soudek

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Maki

Je to pro nej asi obrovska tragedie hlavne proto ze prohlasil ze si na zakl. sestavu věří.Teď to bohuzel nemuze dokázat a podle mého názoru by měl po sezoně přestoupit jinam, kde bude mít větší šanci hrát. Určitě na to má.Zdravím všechny.

Reagovat
PJ

Jo je to škoda, snad se dá pořádně dohromady. Myslim, že kdyby byl stoprocentně fit, tak nemusí nikam přestupovat a v Liverpoolu se určitě chytne. Má na to...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele