Pato bude na Arsenal připraven

15.02.2008, 20:20
Aktuality
Ošklivé zranění Ronalda v ligovém utkání s Livornem přidělalo několik vrásek na čele trenéru Carlu Ancelottimu. V tuto chvíli totiž čelí několika četné zdravotní krizi v ofenzivní linii svého týmu. Alespoň malou náplastí je blížící se návrat talentovaného bombarďáka Pata, který dle svých slov by měl stihnout utkání s Arsenalem.

Ronaldo si poranil levé koleno, musel na operaci a hrozí mu ukončení profesionální kariéry. Alberto Gilardino stále bojuje s nevýraznou formou. Fillipo Inzaghi pracuje na své fyzičce. A zraněný Pato chystá návrat až po víkendu.

Podle tohoto schématu by měl kouč Ancelotti v ligovém utkání proti Parmě upřednostnit mladého Paloschiho. Italský tisk ale očekává, že do základní sestavy nasadí dvojici Inzaghi – Gilardino.

Další útočník Pato, který laboruje s poraněným kotníkem, dělá v rekonvalescenci velké pokroky a jeho návrat na fotbalové trávníky se blíží překvapivě velmi rychle. Prý by měl stihnout zápas Ligy mistrů proti Arsenalu. "Chci se vrátit co nejdříve. Dělám vše potřebné a navíc mi hodně pomáhají trenéři," uvedl Pato.

Ten na závěr svými slovy podpořil svého krajana Ronalda, jenž se musel v Paříži podrobit operaci levého kolena. "On je prostě El Fenomeno. Celý svět je s ním," drží mu palce mladý forvard.

Autor: Pavel Janega / channel4.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uha,na margo Pata nechcem nic hovorit,lebo zase fukne nejaky gol a budem vyzerat ako somar...

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že pato da arsenalu aspon dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

konecne pro nej poradny zapas ten gol snad arsenalu da(a skoda ze ho ac vyfoukl chelsea)

Reagovat
smazaný uživatel

Voulez Vous Pato, abe qua

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze tak, Jeste by to chtelo 1 utocnika nebo aby se Gila chytil... Bylo videt ze se AC ty penize vyplatili.

Reagovat
GEGE

ještě že tak

Reagovat
smazaný uživatel

pato jim ukáže, tipuju Arsenal 1-3 AC (Adebayor-2 Pato, Kaká)

Reagovat
fantomas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele