Milán se bojí, že nadlouho ztratil Pata

04.02.2008, 09:39
Aktuality
AC Milán pokračuje ve zlepšených výkonech, včera večer vyhrál na půdě Fiorentiny. Jedinou branku utkání vstřelil talentovaný Brazilec Pato, který nastoupil až po hodině hry. V závěru utkání si však poranil kotník a v klubu se obávají dlouhé útočníkovy pauzy.

Pato se dostal na hřiště v 66. minutě, když vystřídal Seedorfa. Už za jedenáct minut zařídil AC Milán tři body, jenže v závěrečných okamžicích zápasu si poranil kotník..

"Utrpěl vážný výron v kotníku, potřebujeme příštích 48 hodin na to, abychom zjistili rozsah zranění," oznámil trenér Carlo Ancelotti. Podle italských médií je však nepravděpodobné, že Pato stihne první osmifinálový zápas Ligy mistrů. V něm Milán změří síly 20. února s Arsenalem.

Zranění 18letého Pata je pro Milán velká rána, mladý útočník byl ve skvělé formě. Zápas ve Fiorentině nepotěšil Ancelottiho ještě z jednoho důvodu. Žlutou kartu dostal jiný útočník Alberto Gilardino a proti Sieně tak bude příští týden chybět. Kouč tak doufá, že se stihne dát do pořádku alespoň jeden ze zraněné dvojice Inzaghi, Ronaldo.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda ted mel opravdu formu.....

Reagovat
smazaný uživatel

na 18letého kluka je to opravdu borec,snad to nebude vážné...

Reagovat
GEGE

kur.a to uz neni mozne

Reagovat
sansiro

Gila vykartovaný, Ronaldo s Inzaghim zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ten gól včéra byl fakt nádhernej . . . ::

Reagovat
smazaný uživatel

jj z ujfalusiho si tam udelal dobrej den

Reagovat
smazaný uživatel

spíš dobrou noc Ze všech co kolo něj postávali . . .

Reagovat
smazaný uživatel

smrt Milánu , Juve 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to jsem čekal-že se zraní

Reagovat
M11

snad to nebude tak vazne.. ale ten kotnik se tam skarede sprajcnul... musi byt velky krevni vyron...ale snad si neporanil nejak moc vazy... tohle je fakt smula...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele