Pastore je zpátky v Římě. Chce se co nejrychleji vrátit na hřiště

10.11.2020, 19:28
Aktuality
Javier Pastore se vrátil po operaci kyčle zpět do Říma a prohlásil, že by se chtěl na hřiště vrátit tak rychle, jak to jen bude možné.

Argentinský ofenzivní fotbalista podstoupil chirurgický zákrok v Barceloně v průběhu srpna. Ve Španělsku pak zůstal kvůli rehabilitaci. "Teď se cítím dobře. Celu dobu jsem sledoval AS Řím a už jsem opravdu chtěl být zpátky," uvedl Pastore pro ForzaRoma.info.

"Tým hrál velmi dobře, já teď musím myslet především na sebe a na to, abych se vrátil tak rychle, jak to jen bude možné," řekl Pastore, který přiznal, že v katalánské metropoli mu scházela především přítomnost rodiny.

"Rodina mi hodně chyběla, ale něco jsme museli udělat. Nešlo už dál pokračovat. Cítil jsem se špatně, takže jsme se rozhodli, že půjdu na operaci," řekl Pastore.

"Tím, že to bylo ve Španělsku, byla sice spousta věcí těžších, ale to důležité je, že všechno proběhlo v pořádku. Mě teď čeká poslední kork. Musím se dostat zpátky do formy po fyzické stránce a vrátit se co nejrychleji to půjde na hřiště," dodal.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
Gimme

Bude se hodit, protože Covid dokáže udělat se sehranou sestavou divy

Reagovat
Largo

Doufam, ze ho v lednu strelime a vymenou za nej dotahneme hostovani El Shaarawyho. Tohle byl suverenne jeden z nejhorsich nakupu AS. Coz je co rict. Skoda, fotbalove na to rozhodne mel. Uprimne jsem ho chtel uz v Palermu, ale tam to neklaplo kvuli penezum.

Tak snad se zbavime jeho enormniho platu....

Reagovat
Nuno čomes

Kolik bere?

Reagovat
Kocour v botách

4,5 mil € ročně. Po Džekovi druhej největší plat v AS.

Reagovat
Largo

Čistýho samozřejmě.

Reagovat
Houfi

Bohužel si nedovedu představit, že by se do toho dostal. Fotbalista geniální, ale to zdraví už lepší nebude. Očekávám dohodu o ukončení smlouvy a přesun do MLS.

Reagovat
Frantszek

To uz je takovy interni vtip EF ten MLS, co?

Reagovat
Zark

PASTORE - 27

ILIČIČ....... - 72

Reagovat
Recoba Inter

takový nákup ala Inter

Reagovat
Panděvova ofina

Kdyby k nám šel rovnou z Palerma, tak super

Reagovat
Frantszek

Nespechej. Nepoustejme se do zadnychvetsich akci

Reagovat
Deki

OT: Milik začíná být spojovaný s Interem. Proč vůbec padl v Neapoli v nemilost? Prachy? Půlroku do konce smlouvy, v klubu vyvrhelem, to by nebyl drahý...

Reagovat
Inter Eterno Amore

čo som čítal názory Poliakov tak Milik to už má za sebou asi radšej nie

Reagovat
zurix_new
Reagovat
snuff24

Škoda že za nás kope maximálně do lidí

Reagovat
Inter Eterno Amore

žeby Conteho pokyny?

Reagovat
Nuno čomes

Nemůžu toho šaška ani vygrcat.

Reagovat
Eldarion

Hakan spojovaný s Inter-om aj Juve. Pýtať si 6 mega v čistom je dosť mimo, je u nás 3 roky z toho dva hral hrozne, aj keď mimo pozíciu. Ale za Eriksen-a by som ho bral hneď, ktorému to čo hrá AC presne sedí. Len či by sa aj v AC prechádzal po ihrisku počas zápasu je druhá vec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele