Parreira zatím vybral 29 hráčů

04.03.2010, 16:16
Aktuality
Trenér Jihoafrické republiky Carlos Alberto Parreira vybral 29 hráčů pro přípravný kemp před domácím MS, který se příští měsíc uskuteční v Brazílii a Německu. Do výběru zatím zařadil jenom dva hráče působící v Evropě.

Brankáři: Emile Baron (Supersport United), Itumeleng Khune (Kaizer Chiefs), Moeneeb Josephs (Orlando Pirates).
Obránci: Siboniso Gaxa (Mamelodi Sundowns), Matthew Booth (Mamelodi Sundowns), Bongani Khumalo (Supersport United), Innocent Mdledle (Mamelodi Sundowns), Thabo Nthethe (Bloemfontein Celtic), Siyabonga Sangweni (Golden Arrows), Lucas Thwala (Orlando Pirates), Siyanda Xulu (Mamelodi Sundowns).
Záložníci: Franklin Cale (Mamelodi Sundowns), Daylon Claasen (Ajax Amsterdam), Lance Davids (Ajax Cape Town), Andile Jali (Orlando Pirates), Thanduyise Khuboni (Golden Arrows), Daine Klate (Supersport United), Reneilwe Letsholonyane (Kaizer Chiefs), Teko Modise (Orlando Pirates), Thulani Serero (Ajax Cape Town), Siphiwe Tshabalala (Kaizer Chiefs).
Útočníci: Kermit Erasmus (Excelsior Rotterdam), Richard Henyekane (Golden Arrows), Thulasizwe Mbuyane (Orlando Pirates), Lebohang Mokoena (Mamelodi Sundowns), Surprise Moriri (Mamelodi Sundowns), Katlego Mphela (Mamelodi Sundowns), Gert Schalkwyk (Orlando Pirates), Tlou Segolela (Bloemfontein Celtic).

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kde je piennar

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze ma MS jisty, takze ani nebyl pozvany na ten kemp..

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle camp je na to, aby rozhodl kdo na MS pojede a je složený z těch, kteří to jisté nemají, takže je zbytečné zvát ty, kteří to mají jisté viz. McCarthy, Piennar Neumím vysvětlovat

Reagovat
smazaný uživatel

McCarthy to ma taky jisté?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele