PARMA SE SNAŽÍ VYKOUPIT ROSSIHO

28.06.2007, 16:14
Aktuality
Giuseppe Rossi má v úmyslu ukončit prozatím italskou misi a poprat se o místo v sestavě Manchesteru United. Od něčeho takového se ho snaží odradit hned několik klubů z Apeninského poloostrova včetně Parmy...

"Mluvili jsme s hráčem, výkonným ředitelem Manchesteru United a také se Sirem Alexem Fergusonem. Nyní je to na nich," informoval prezident italského klubu Tommaso Ghirardi.

20letý útočník v Parmě v jarní části uplynulé sezony hostoval a svými góly významně přispěl z káchraně klubu v Serii A. Parma se ho proto snaží vyvázat z kontraktu na Old Trafford a již přišla s nabídkou. Její výše oficiálně zveřejněna nebyla, mluví se však o deseti milionech eur.

"Určitě bude velice těžké takového hráče udržet, ale věříme v to. Z finančního hlediska jsme učinili velice zajímavou nabídku a myslím si, že splní očekávání Manchesteru United," dodal Ghirardi.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*Vosa

No vůbec Rossi nesmí odejít je to velký příslib do budoucna a v manutd by si takový hráče měli nechat

Reagovat
HOST*

Já bych ho pustil. Podle mě nemá na PL figuru. Skončí jako Owen, bude pořád zraněný a zhasne.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

dokaď hrál Owen v Live byl jeden z nejnebezpečnějších lidí na světě, pak odešel do Realu, a tam se z něho stal jeden z nejsmutnejších lidí na světě.. a tak to zatím trvá dodnes.. kde bude mít pohádky konec? Já doufám, že v Newcastlu se opět probudí.. i když zranění se na něho lepí jak mravenci na mravenečníkův jazyk.. ale popřemýšlel bych nad tou tvou větou, nehraj Zagorku

Reagovat
HOST*

Tohodle kluka by měli Parma boys vyplatit zlatem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by na něj vzali?

Reagovat
HOST*

10 mil není málo

Reagovat
HOST*Zak

Rossi z United neodejde. Takže asi tak.

Reagovat
HOST*FEROAS

volal ti Alex?

Reagovat
HOST*Zak

Na toto mi Alex volat nemusí.

Reagovat
HOST*

Verim ze tak za rok by se moch do 11ky prosadit..je mladej a bude se jen zlepsovat !!!..nechme si ho !!!

Reagovat
HOST*Heretic

Je to obrovsky talent, ale jako i jini si myslim, ze se v United neprosadi.Na tribunu je ho skoda...at ho radsi daji aspon na dalsi rok na hostovani do Parmy. Tam bude hvezda, bude rust, otuka se...a za cas ho bude moct ManU prodat za viz nez 10mega.

Reagovat
HOST*

JJ presne..dame jim ho zase na hostovani :))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele