Parma mění trenéra. Colombu střídá Donadoni

10.01.2012, 08:45
Aktuality
Spekulace se potvrdily a Parma opravdu mění trenéra. Na nedobré výsledky doplatil Franco Colomba, který byl odvolán, jeho místo zaujme Roberto Donadoni. Bývalý kouč italské reprezentace během dneška podepíše smlouvu do léta 2013.

"Roberto Donadoni je novým trenérem Parmy," oznámil včera večer patnáctý tým Serie A.

Parma nasbírala v sedmnácti zápasech patnáct bodů a s takovou bilancí vedení nebylo spokojeno. Pomyslnou poslední kapkou byla víkendová prohra 0:5 s Interem Milán. Po ní měla italská média jasno, že bude Colomba odvolán, což se nakonec také stalo.

"Našemu trenérovi přejeme hodně štěstí v práci od prvního tréninku a prvního zápasu proti Sieně," stojí dále v prohlášení. Donadoni bude oficiálně představen na tiskové konferenci o půl dvanácté a podepíše kontrakt do konce příští sezony.

48letý Donadoni byl bez angažmá od srpna, kdy jej odvolali v Cagliari. Předtím vedl Neapol a v letech 2006 - 2008 také italskou reprezentaci, se kterou na Euru vypadl ve čtvrtfinále se Španělskem.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (41)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Parma

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Donadoniho hvězda pohasíná , v Parmě to nebude mít lehké , každopádně další možnost vymanit se z nálepky špatného kouče .

Reagovat
lnterista

OT: mensi predkrm pred derby

oficialni nabidka za Teveze odeslana. City ho chce prodat hned a je unaveno z jednani AC. Vypada to ze pokud ho budou chtit(AC) budou ho muset koupit...no uvidime jak to vsechno dopadne... Javier a ostatni by meli pomalu zhavit linku smer Tevez (ikdyz ja nevim jestli ho chci)

to jsem zvedavej kdo vymekne..jestli City nebo Tevez

Reagovat
Yanek

Udajne navysujeme nabidku na 27 milionu, ale porad jenom klauzule. A co se tyce Teveze, agent pry vcera vyslovne rekl Brancovi, ze Tevez chce do Milana za Zlatanem.

Reagovat
lnterista

to je ten duvod proc ho asi nechci...a pokud je to pravda(ikdyz ja tem novinam moc neverim, chtel bych to videt)ze Tevez k nam nechce tak nechapu proc porad o nej bojujem

Reagovat
Yanek

Tak ono tohle konrketni prohlaseni je jenom spekulace, ale tech rozhovoru v podobnem duchu uz bylo nekolik, takze tomu bych veril. Bojujete o nej kvuli Morattimu.

Reagovat
lnterista

tak jasne...je to kvuli AC,jesitnost a to ze ho i chce. Zajimalo by mne jestli by po nem sel i kdyby nebyl zajem z vasi strany

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam je ta jesitnost na 100% vid Leo a teraz keby ho velmi chcel tak sa onho zaujima v lete ked predal Etaka alebo teraz v zime od zaciatku tu sa pise telenovela AC-Tavez a nato Moratti pride s ponukou verim ze ked by siel d oPSG tak po nom ani nemrkne................ale o to vecsi naboj pred Derby

Reagovat
lnterista

ani necekam od vas jinou reakci

Reagovat
10

pokud si dobře pamatuju, tak Inter ho chtěl už dávno před AC, ještě když byl na odchodu z United

Reagovat
smazaný uživatel

no chcel ale potom to opadlo a zas sa onho zacal zaujimat teraz...........takze urcite tam to ego bude ale zas ako mne to nevadi ved o tom je prestupove okno spekulacie a natahovanie takze v poho zas v Iteru by bol cislo1 co u nas by mal vecsiu pracu.........

Reagovat
smazaný uživatel

O Téveza sme sa zaujímali už aj v lete, nielen teraz, ale vtedy bol problém s financiami. Pričom teraz sa tie finančné podmienky zmenili.

Reagovat
Jajinek

Inter ho chtěl již v roce 2006, kdy ještě vůbec nebyl v Evropě...to léto, když jsme usilovali o Ballacka

Reagovat
Lubinterista

Narozdíl od nich si to pamatuješ dobře. Inter se o něj zajímal dokonce když byl ještě v Boce, ale to nevím nakolik to bylo vážné. Rovněž v létě se posílala nabídka. Nechápu co tady milanisti furt rozjížděj, ačkoliv co od nich tak poslední cca rok občas čtu tak se ani nedivim. Během podzimu pak tučňák prohlásil, že Milan o Teveze určitě usilovat nebude. Potom jen jako záskok za Cassana, když to City odmítlo, tak se vložil i Moratti a já nevím proč by nemohl, když je takový hráč k mání. Samozřejmě v tom z jeho strany může být i něco jiného.

Reagovat
Lubinterista

A. I když je šejk nasranej, že ho Galliani obchází a ani se mu nedivím, tak myslím, že skončí v Milaně. Kdyby u nás, byl bych h odně překvapen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Ja tady nic nerozjidim, podle meho nazoru je to z Morattiho strany hlavne sty pokus o nasrani protejsi strany, protoze za tu cenu by mohl mit dva jine TOP hrace.

Reagovat
Jajinek

Moratti má slabost pro Tevéze asi 6 let, kdykoli byl alespoň trochu na trhu k mání, tak kolem něj sondoval...jak víc polopatě už to chceš napsat

Reagovat
Lubinterista

Ani mě nepřekvapuje, že v tom nevidíte nic jiného. Nenapadlo by mě na stejnou úroveň stavět třeba příchod Ibrahimoviče k vám, prostě byl k mání dobrý hráč. Mohl bych podopně nahlížet i na Crespa, Ronalda... Naopak se můžu vytlemit trapnýmu pokusu nasrat Inter angažováním Vieriho (pro osvěžení paměti), ačkoliv už bylo jasný, že to fotbalově žádný přínos nebude. Když se o někoho zajímá Milan tak nikdo jiný, Inter především, už nemůže? Ty rypáky by už jste potřebovali srazit. Ale chyba Morattiho to je. Když chce vrážet zase takový prachy, což prohlásil že nebude, tak neměl pouštět Samyho a toho bych u nás viděl raději.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ok nech da zanho ponuku a sa dohodne ked je jeho velky fanda ako v tom mu nebranim......ako pisete ze ho chcel x rokov, tak ked by ho chcel x rokov tak ho mohol kupit a ze sa onho zaujima Galliani a potom dorazi Moratti po x dnoch ked to vypada ze je sanca ze Tavez pride do AC tak to mozes obhajovat ako chces ale je to stale ked neublizim tak aspon zasmradim a to teraz robi.........ked ho dotiahnete ok skvalitni sa liga bude vecsi naboj vam pomoze lebo lepsieho cutalistu v utoku nemate ked pride knam tak to bude mozno zbytocny luxus ale ked by onho tak stal tak mal byt prvy v rade a zacat vyjednavat nic viac..........

Reagovat
Lubinterista

No budiž. Rozhodně to neni stoprocentně jen kvůli ješitnosti nebo tak podobně.

Myslím, že ho nepotřebujete.

Reagovat
Yanek

Jenomze Crespo, Ronaldo i Zlatan prisli POUZE jako dobri hraci, kteri kdysi predtim u vas pusobili a prichazeli proto, aby se posilil mancaft, Galliani fakt nema zapotrebi za neco se mstit Interu. Diskutabilni je pouze ten Vieri, ale kdyz prisel, taky se od nej neco ocekavalo a do ted je bran jako velike zklamani (mimochodem zrovna on se o praktikach Interu nevyjadruje prilis hezky). Ja nerikam, ze Teveze Moratti jenom kvuli tomu, aby se mstil AC, ale nemaly podil to na tom ma. Kdyby ho chtel, tak do nej jde hned a mluvi se o tom i pres podzim, ale on se zacal snazit az prakticky po oficialne potvrzenem zajmu AC.

Pripominat Leonarda, ktery vam vic uskodil nez pomohl nebo listopadovy pripad Allegri, kdy se ho snazil Moratti zlakat na vasi stranu snad nemusim.

Reagovat
Lubinterista

Ok. Chápu to tak, že všechny kroky, které činí Milan jsou svaté. S Allegrim jsem to nějak moc nezaznamenal. Jestli to je tak jak říkáte, Morattiho trapas to rozhodně je. Dál nemám energii.

Reagovat
lnterista

kdysi predtim u vas pusobil i Kaka a to bylo kriku kdyz o nej mel Moratti zajem...proste si to jen umite okecat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa Gazzetty šejkovia obdržali email od Interu s oficiálnou ponukou len pred niekoľkými minútami.

Ale inak ma táto sága už nebaví. Každý deň na našich stránkach samý Tévez a Tévez. Minimálne 15 článkov, hnus toto Radšej by som si prečítal niečo o Zanettim, ako ide za chvíľu dosiahnuť ďalší rekord a ďalší míľnik vo svojej kariére IL GRANDE CAPITANO O takýchto hráčoch by sa malo písať, nie o Tévezovi, ktorý mu nesiaha ani po opätky jeho topánok

Reagovat
Yanek

Jojo, pise se o tom i u nas. Ale ja hlavne nechapu, co se jako vyresi tim, ze odeslou oficialni nabidku. Vzdyt tu poslalo uz i PSG, i kdyby to sejk akceptoval, prvne se snad musi dohodnout s hracem.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno ak príjmu našu, tak už potom nemôžu prijať vašu, povedzme vylepšenú ponuku A potom môžeme začať jednať s hráčom. Z viacerých strán sa dá ísť na to

Reagovat
lnterista

ja jsem zvyklej z manazeru ze prvni klub a pak hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

s tím žhavením linky je to zajímavý...mně právě přijde, že ho ani moc naši argentinci nechcou...když bývají spekulace o jinejch hráčích tak to je hned rozhovorů, kde to je nejlepší kámoš Estebana od útlýho dětství a jak ho ostatní krajani přemlouvají, že u nás to bude nejlepší a teď nic

Reagovat
lnterista

taky jsem uz nad tim premyslel

Reagovat
Jajinek

OT:

Mascara do Novary...

Rozdávej zase radost

Reagovat
10

Reagovat
M11

konecne

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte by to chcelo Maccaroneho do Sieny, alebo niekam inam do Serie A

Reagovat
Il Architetto

OT: Donadoni chce Toniho. Tak snad to dobře dopadne a odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurzy na Guardiolu:

Barcelona 1,14

Manchester United 20

Inter a Chelsea 25

Real Madrid 200

Reagovat
smazaný uživatel

ostane v Barci

Reagovat
smazaný uživatel

Donadoni sympatak dufam ze sa jemu a Parme bude darit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele