Paříž si pojistila brankáře Areolu. Podepsal do roku 2023

20.12.2018, 17:09
Aktuality
Brankář Alphonse Areola prodloužil smlouvu s Paris Saint Germain. Klubu se upsal na dalšího 4 a půl roku až do června 2023.

Areola se ocitl na začátku sezony v nepříjemné situaci, když do klubu přišel legendární Ital Gianluigi Buffon. Podle všeho to ale vypadá že Areola jej v souboji o pozici jedničky porazil. Ve francouzské ligy chytá pravidelně zápasy on. Buffon se do branky dostane v Champions League.

Pětadvacetiletý gólman je rodákem z Paříže a prošel všemi mládežnickými celky PSG. "Je pro mě velmi důležité, že v kariéře můžu pokračovat právě tady. PSG je klub mého srdce . Tady jsem vyrostl a dostal se na svou současnou úroveň," řekl Areola.

"Klub mi dal příležitost naplnit své ambice. Mám tu skvělé spoluhráče, máme skvělé fanoušky. Věřím, že můžeme dosáhnout opravdu velkých věcí," uvedl.

Spokojenost s novým kontraktem pro brankáře vyjádřil i prezident klubu Násir Al Chelajfí. "Je jedním ze symbolů práce naší akademie. Mám z toho velkou radost a cítím hrdost. Od prvních momentů v klubu ukazoval touhu zlepšovat se. Jeho podpis je signálem, že hráčům z naší akademie věříme a chceme jim i dál dávat šanci v prvním týmu," prohlásil.

Autor: Jiří Fišara / fourfourtwo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
kattos

Po pravdě? Takovej lehce horší Navas.

Chytá Buffon lépe?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný souboj jedniček nikdy prakticky nebyl. Buffon chytá LM a jako přípravu vždycky zápasy v lize před touto soutěží aby byl rozchytán :-)

Reagovat
smazaný uživatel

hlúposť ... síce nie je pravda, že by bol Alphonse vyslovene jednotka, ale chytajú naprosto vyrovnaný počet zápasov vo všetkých súťažiach. Alphonse na 13 zápasov Gianluigi 12...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo ho nechavali chytat, aby podepsal ::thinking::

Reagovat
mxyzptllk

blbost, sám Tuchel říkal, že Areola je jednička. Možná to letos bude mít napůl s Buffonem, ale u toho bych se nedivil, kdyby po sezoně skončil. A přijde mi od Tuchela hezký, že Buffona ještě nechává chytat, přes sezonou jsem myslel, že bude jen dvojka...

Reagovat
kattos

Tak ono hlavně Buffon chytá líp...

Reagovat
Ross Geller

Já hlavně do teď nechápu, proč Buffon odcházel z Juventusu. Vždyť tam byl tou největší legendou a byl pořád jasná jednička. Ale on se rozhodne jít do PSG, kde bude dělat dvojku?

Reagovat
kattos

Chtěl si vyzkoušet něco jiného? Navíc kde berete že je dvojka? Však to je 50/50.

Reagovat
El-Pistolero-68

Neni vse tak jednoduche, jak to vypada. Pokud mam dobre info, tak Buffon chtel puvodne skoncit po minule sezone, Juve proto predloni privedlo Szczesnyho, kteremu prislibilo po roce roli jednicky. Jenze Gigi si ten konec nakonec rozmyslel, a pokud by chtel zustat, tak by tu dvojku musel v Juventusu vytlacit Polaka, ktery by zacinal jako jednicka. Tak se rozhodl pro zmenu v podobe PSG s tim, ze to bude jeho posledni pokus vyhrat LM. Podle me zajimavejsi vilba, nez jit do USA nebo do Ciny.

Reagovat
BretaKiller

ono to normálně vypadá, že pan Fišara je snad dygrafik či dyslektik.... doufám teda, že jsem jej neurazil... to si myslím, že bych snad ten článek napsal možná i já lépe, bez chyb....

co je sakra DOHRAMY? to slovo slyším poprvé....

Reagovat
mayday

Jako většinou to neřeším nijak, ale tohle je masakr.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já snad ani nevím co tam místo dohramy patří.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
gunner123

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele