Parejo se z Valencie nechystá, rád by v ní naopak ukončil kariéru

28.07.2020, 16:44
Aktuality
Valencia za sebou má nepovedenou sezonu, nekvalifikovala se do příštího ročníku evropských pohárů a majitel Peter Lim podle tisku chystá výraznou obměnu kádru. Součástí změn se má stát i kapitán Dani Parejo, ten se ovšem na celou situaci dívá diametrálně odlišně...

Parejo přišel do Valencie v červnu 2011 z Getafe a kontrakt mu běží ještě na dvě sezony. Netopýři se pak údajně nebrání nabídkám a jsou ochotni záložníka uvolnit, celou situaci už monitorují Sevilla a Atlético Madrid.

"Ve Valencii jsem šťastný. Je to krásné město a moje rodina je zde maximálně spokojená," řekl v rozhovoru pro Radio Marca.

"V klubu jsem strávil devět let a jsem zde jako doma, opravdu to tak cítím. Mám smlouvu ještě na dva roky a ve Valencii bych jednou chtěl ukončit kariéru," nastínil další plány.

"Ale fotbal je fotbal a nikdy nevíte, co se může stát. Každopádně pro mě je Valencia v tuto chvíli tím nejdůležitějším klubem na světě," dodal.

Z Valencie by v nadcházejících týdnech mohla odejít řada fotbalistů a v podobné situaci jako Parejo jsou i Jasper Cillessen, Eliaquim Mangala, Mouctar Diakhaby, Geoffrey Kondogbia, Goncalo Guedes, Ruben Sobrino, Kevin Gameiro a Rodrigo Moreno. Dalším hráčem na odchodu je Ferrán Torres, o něhož usilují Dortmund a především Manchester City.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (31)

Přidat komentář
Mass

Mít Pareja za kapitána, to je jak kdyby měl Real za kapitána Balea. Hlavně že je Dani šťastný.

Reagovat
Black Jagir

Tak by to chtělo o dost zlepšit výkony Ty jeho ztráty uprostřed hřiště jsou fakt šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Sevilly

Reagovat
Arnar Resmusonn

Myslím že Valencia, která teď cílí někde kolem 10mista bude ráda za tohoto hráče naopak ti co se budou dát zpeněžit tak končí... možná nakonec i Parejo když bude zájem

Reagovat
VdV

Pokud neoddělí zrno od plevele, nikam se nikdy neposunou. Parejo by měl být co nejdříve prodán.

Reagovat
Phillipinho

Jestli je pravda, ze je k dispozici za 10 mega tak by se o nej Sevilla, Villarreal ale i Atletico porvat. Klidne bych pustil Herreru a misto nej privedl za par drobnych jeho

Reagovat
Kily

taky si myslím, v případě vynuceného odchodu ze strany vedení v něm můžou krásně bouchnout saze s tím, že odehraje dvě parádní sezony, Parejo poslední slovo určitě ještě neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pekné, ale to by si musel mať vyrovnanejšie výkony a hlavne tolko nezajebavat.

Na ,,tvorivého" záložníka za celú sezonu nic nevytvoril

Tuto sezonu akurát vedel podržať loptu, vypýtať si hned faul alebo ju dal naspäť na bekov, no smerom dopredu 0 bodov...

Dakujeme za všetko ale je už tvoj čas ísť kade lahšie ...

Reagovat
kiciN

Reagovat
QooBo

Presne tak .. na druhu stranu ak by mal ist fakt iba za 10 mega tak to moze rovno ostat

Reagovat
smazaný uživatel

O Guedese s Ferránem by mohl být docela velký zájem.

Reagovat
Phillipinho

Ferran asi do City, jde uz jenom v podstate o to, za kolik. Guedes vypadal v ty sezone 17/18 jako nova superstar, bohuzel pak sel strasne dolu a neverim, ze z nej neco jeste bude

Reagovat
smazaný uživatel

V City bude mít hrozně velkou konkurenci, raději bych ho viděl někde jinde. Guedesovi věřím, že se zvedne ještě, ale kam by mohl zamířit, to netuším.

Reagovat
Phillipinho

Jojo podle me hrozne brzo na takovej prestup. Dokazu teda asi pochopit, ze chce pryc z toho toxickyho prostredi ve Valencii, ale pro jeho karieru by bylo idealni jeste treba 2 roky zustat.

Reagovat
smazaný uživatel

Buďto zůstat nebo jít někam, kde mu zajistí pravidelný minuty + si zahraje kvalitní ligu a LM. Pokud by odešel Sancho do United, tak by se mi v BVB líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Guedese dost zabrzdila ta série zranění po operaci kýly. Navíc mu paradoxně uškodilo to, že ho Santos nechal v základní sestavě téměř po celý MS. Byť to z jeho strany bylo špatný. Viz. některá vyjádření a rozbory ve španělských médiích z té doby. Nějaká větší hvězda z něj asi nebude. To čeká jiné - Jota atd.

Reagovat
Rudnevs

Zaujímavý hráč. Mám pocit, že hrá buď úplne perfektne alebo naopak úplne zle. Pokiaľ má zrovna formu, je to naozaj úžasný kapitán s neskutočným prehľadom. Výkyvy formy môžu súvisieť i s tým, že hrá práve za Valenciu, ktorá je sama o sebe v posledných rokoch pomerne nestála. V konzistentnejšom klube by to možno vyzeralo ináč. Každopádne ako človek, ktorý sympatizuje s Valenciou, dúfam, že Dani ostane.

Reagovat
smazaný uživatel

V konzistentnejšom klube by ho po pár zlých výkonoch trener posadil na lávku, lenže vo Vale proste hrať musí každý zápas lebo alternatýva za neho neni.

Skorej si myslím že bolo vela času dať na jeho post príležitosť a skúsiť pretransferovať Solera.

Ono ked bola dvojka v strede Coquelin a Kondogbia, to bolo ešte horšie ako keby hral Parejo bez noh

Reagovat
Phillipinho

Podle me ho kazdou sezonu hrozne utavi, protoze on v podstate hraje porad a v tymu dlouhodobe za nej neni alespon trochu adekvatni nahrada. Kdyz je ve forme jako treba minulou sezonu, tak patri mezi nejlepsi zalozniky souteze.

Reagovat
Phillipinho

Obecne Parejo je za celou karieru hrozne underrated, stredopolaru s jeho prednostma je na svete jako safranu.

Reagovat
netopier

teraz aj chápem ten hate na Pareja lebo naozaj hrá veľký podpriemer. Avšak v minulosti sa nepochopitelne takmer každý neúspech zhadzoval na neho, aj keď ako jeden z mála zahral dobre. Vždy bol tak trochu nedocenený. Možno mu pozícia kapitána škodila. Každopádne veľký rešpekt jemu a Rodrigovi, že to nevzdali aj keď na nich neustále pískali fans...

Reagovat
Mass

10. místo se dá uhrát i s Leem místo Pareja.

Reagovat
JakubOcko

Celkově kdyby sem tam dostal volno, tak by možná měl lepší výkony. Ale nechat hrát Coq+Kondo to hold nešlo, to byl děs. Nechápu proč nikdy nestřídal za Solera

Reagovat
netopier

S Danim je to tak, že keď sa darí celému tímu, tak je top hráč. Keď sa nedarí, tak je snáď najhorší na ihrisku. Každopádne urobil pre Valenciu veľa a niekolko sezón bol kľúčovým hráčom, takže Dani je rozhodne v inej pozícii ako ostatní hráči, ktorí sú na odstrel typu Gameiro, Guedes atď... To isté si myslím o Rodrigovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Guedesa by som ešte neodpisoval, takmer celú sezonu premarodil a vrátil sa do týmu ktorý mal katastrofalnu formu

Reagovat
Visca el barca

Xavi nebo Pirlo?

Reagovat
ADM

Vepro-knedlo-zelo alebo sviečková?

Reagovat
Gazdo

Svieckova all day long

Reagovat
valloire

Zidane

Reagovat
Kongo

U tohoto hráče mi chybí touha, totální zapálení a dravost.Sice je to golovy hráč, alw rozhodně to není kapitán nebo hráč na kterým by měla stát hra.

Reagovat
Kongo

*touha po vítězství

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele