Pardubicím bude i na jaře pomáhat Daněk. Novou akvizicí je Kissiedou

07.02., 13:08, aktualizováno 07.02., 15:34
Aktuality

Reprezentant do 21 let a kmenový hráč Sparty Kryštof Daněk stráví i jarní část sezony na hostování v Pardubicích. Východočeši to uvedli na klubovém webu.

Daněk dal na podzim čtyři branky a společně s útočníkem Tomášem Zlatohlávkem je nejlepším ligovým střelcem třináctého celku tabulky. S Východočechy absolvoval zimní přípravu, nyní došlo i k oficiální dohodě mezi kluby.

Jednadvacetiletý ofenzivní záložník nastupoval v lize také za mateřskou Olomouc. V nejvyšší soutěži má na kontě 92 utkání a 11 gólů.

Vedle staronové posily ze Sparty získali Pardubičtí také záložníka Laurenta Kissiedoua. Pětadvacetiletý hráč z Pobřeží Slonoviny působil v posledních sezonách v nižších soutěžích ve Spojených státech, do Česka zamířil jako volný hráč po vypršení smlouvy v Memphisu.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
ratusek

Reagovat
Nieuwendyk

Snad už se uklidní a brzy jej místo v naší sestavě nemine. Teď by šanci neměl. Přeju mu hodně štěstí v Pcích, Kováčisko je top trenér pro mladý kluky

Reagovat
didosh

Myslíš že někdy bude mít na Spartu?

Reagovat
Nieuwendyk

Upřímně v to doufám. Snad se chytne Adam Kara a půjde do světa. Jsem naivní, vím, ale pokud by začal Kara makat, tak jde ven za solidní částku. Ševčík to samý. A pak přijde Krištůvkův čas On má obrovskej potenciál, ale prostě tomu nedává všecko, takže musí začít.

Ale jestli ne, tak ať jde do hajzlu no, oni tyhle mladí kucí mají obří ega a moc se jim nechce makat... tak doufám, že to dopadne

Reagovat
didosh

Já si právě myslím že tenhle chlapec má jen nosanek na horu ale nepřijde mi nic extra. Za to Ševču znám, jak jemu se daří? Viděl jsem že v přípravě hral.

Reagovat
salami

Fakt by me zajimalo, kde typek jako Danek nabral takovy sebevedomi, z pozice ofenzivniho zaloznika udelal za 2 plny sezony 8 kanadskejch bodu, ve Sparte taky nic extra, jeho highlight byl, kdyz michal v derby becek Borila, kterej predtim 3 roky nehral fotbal, ale tvari se jak kdyby byl superatar. Pritom ma podle me nabeh na to skoncit jako vetsina olomouckejch talentu posledni doby, to znamena Polsko, Madarsko nebo hur.

Reagovat
Radin

To je tak, když ti v menším týmu od dětství vtloukají jaký si talent atd. Spousta má pak nos nahoru. Navíc hodně z nich jsou gumy a nic než sport neznají, chlastají a chodí do bordelu od utlého věku. Někdo to zvládá i tak, někoho to semele. Zrovna Daněk se taky rád napije už v tomhle věku..

Reagovat
Nieuwendyk

To nevím, že rád leje, ale souhlas. Oni jsou všici hvězdy, páč mají spoustu followerů na tiktocích a instáčích, asi jim z toho jebne.

Ale musej prostě makat

Reagovat
kilobyte

V lize má 11+8 za necelých 5k minut. 260 minut na bod. Není to nic extra, ale špatný to taky není. Navíc se zlepšuje. Letos má 138 minut na bod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele