Pardubice posilují obranu, ze Sparty si vypůjčily stopera Kukučku

11.08.2023, 15:40
Aktuality

Zadní řady Pardubic doplnil Ondřej Kukučka. Devatenáctiletý střední obránce zamířil do východočeského prvoligového týmu na roční hostování z pražské Sparty, Letenští budou mít možnost si ho v polovině sezony předčasně stáhnout zpět. Oba kluby o tom informovaly na svém webu.

Kukučka se už s pardubickým mužstvem připravoval několik dnů a dnes se transfer dotáhl. Mládežnický reprezentant, který přestoupil do Sparty před rokem z Ostravy, by měl Východočechům pomoci vyztužit oslabené zadní řady. Na první start v nejvyšší soutěži dosud čeká, za Pražany hrál v druholigové rezervě.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
Skleepy

Podle přípravy si myslím, že bude fakt dobrej, jen ho bude třeba ze začátku podržet, chyby přijdou...

Reagovat
Prometheus

Každý lepší než Halinsky

Reagovat
dejvikker

Nějak nechápu ten "hate" na Halinskýho, nepřišel mi zatím nijak tragickej

Reagovat
Kily

první dva zápasy celkem ok, ale to všechno asi smazal defenzivně zoufalý výkon celé obrany proti Spartě, protože tenhle zápas na rozdíl od těch s Bohemkou a Jabloncem všichni viděli a rovnou si udělali obrázek

Reagovat
Mass

Reagovat
Axelrose

Jasný, ale mladý kluci a na Letné, kde se byli max, tak podívat na poháry.

To bych nebral jako určující zápas. Navíc by ho měl nahradit 19 náctiletý kluk, který ligu ještě nehrál, i když to může být mega - talent?

Dle mého je potřeba zkušený hráč, který si je bude v obraně řídit, protože takové štěstí, aby se podruhé za sebou sešlo duo, jako Vlček a Hranáč se opakovat nebude.

Jinak Kily, bavil jsem se s klukem, co v Pcích přiděluje permice a 1 500 kusů je dle něho naprostý nesmysl - reálně prý lehce přes 800 ks.

Proto se prý chystá akce na zlevnění (protože už se odehrály dva zápasy a jeden z nich byl zařazen do kategorie TOP) a navíc se prý opět budou prodávat pouze na jarní část.

Reagovat
Kily

kdyby bylo 800, tak musejí fixlovat s prodejem vstupenek na každý zápas, nekoukám tedy na každý sektor, ale těch cca 1500 do prodeje podle čísel vůbec nejde

já se zase dostal k informaci, jak je to s ultras - většina z nich jsou studenti, chtěli po klubu levnější vstupenky + slevy na výjezdy, vedení o tom nechtělo ani slyšet a spousta z nich jen zakroutila hlavou s tím, že letos prostě chodit nebudou

a trochu OT - od prosince za Dynamo dohrává kariéru Krejčí

Reagovat
Axelrose

Tvl, to už pošlou do béčka i Hyku, ne

Tak na hokejky se "kurva" těším

Až tak, že jsme si domluvili i tři výjezdy. Belfast, Davos (tam už máme letenky i hotel) a pokud postoupí, tak i další zápas v lize mistrů.

Reagovat
Kily

Spengler Cup láká, ale slyšel jsem o cenách hotelů a nadšení po nich dost opadlo

na Ligu mistrů se půjdu podívat na nějaký z těch zářijových zápasů doma, jinak touhle soutěží moc nežiju. To vyloženě baští snad jenom v mechově, kde si roky namlouvali, jak dělají reklamu českému hokeji, aby skutečnou reklamu nakonec udělali tři feťáci

Reagovat
Axelrose

Jo, tak cenově to je trošku jinde, ale protože máme kámoše v Dublinu a ušetříme tím za ubytování, tak jsme se nakonec "přemluvili" i na ten SC.

Tu LM jedeme spíš proto, abychom "ochutnali" i jinou hokejovou atmosféru. Jinak jsme koukal jak jelito, v Belfastu moderní hala pro 11 tisíc lidí a prý tam bývá na hokej plno.

O tom si může nechat většina našich extraligových týmů (včetně Pce) zdát.

Jinak doufám, že dneska to Pce utlučou za tři body, protože jinak už to bude dost na pováženou.

PS: silně pochybuji o tom, že byli pouze tři, to by museli mít hoooodně velkou kliku při výběru testovaných. Dle mého jich bylo mnohem víc, ale odsrali to pouze tihle tři.

Reagovat
Kily

no na pováženou... slepila se obrana, ve středu jsou k dispozici tři mladí kluci bez prvoligových zkušeností (+ je tady na testech kluk z Chorvatska) a tady se snad ani nedalo čekat, že všechno bude fungovat. Navíc se odehrálo čtvrté kolo, dalších asi 31 zápasů nás čeká. Dneska to taky dřelo a naštěstí to dopadlo. Máme čtyři body a škodolibě nás může těšit třeba to, co směrem dozadu předvádí Jablonec a hlavně Budějky. Dolů budou patřit i Karviná a Zlín, propadnou se tam Teplice. Konkurence o sestup letos bude dost velká, kádr v tuhle chvíli nemá ani HK, ale tam to k pohodlné záchraně dovedou fanoušci + od zimy mohou díky vývaru ze vstupného, suvenýrů a občerstvení začít budovat mnohem silnější tým

tři určitě nebyli, to by byla moc velká haluz, kdyby se sebrali dopingoví komisaři, náhodně vybrali zápas, náhodně tři hráče a náhodně by trefili tři ze tří

Reagovat
Axelrose

Asi skoro ve všem souhlas, jenom dvě jiné indicie:

HK podle mého v pohodě střed tabulky a to samé si myslím i o Teplakach.

Spíš se tam dostane (i když bych to nechtěl) Bohemka.

Jinak Budějovice, Peltonec, to je fakt (a naštěsti), páč to budeme potřebovat

Reagovat
hornito

Odkud je to info ohledně Krejčího? Zajímalo by mě, jestli z dynamo fora nebo odjinud. Díky :)

Reagovat
Kily

z fóra rozhodně ne, mělo by to být něco vyššího, od někoho z vedení

Reagovat
Sport25

Tak ty si jelito! Proto vlastně byl po druhém zápase v sestavě kola.

Nechápu tyhle komentáře

Reagovat
Prometheus

Zkus ten fotbal trošku sledovat, chápu že mu nemusíš rozumět no. Halinsky je zoufalec

Reagovat
Prometheus

Dneska Halinsky dokonce gól

Reagovat
Sport25

Aha, ty máš asi jinej problém. Je smutný, že to někdo komentuje jako ty. Je mi tě líto

Reagovat
Kily

na devatenáctiletého kluka prý působil dost vyzrále a my si celkově moc vyskakovat nemůžeme, i z toho asi koneckonců plyne ta klauzule o možném lednovém návratu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele