Paraguay nominovala na Copa América jen pět hráčů z Evropy

31.05.2015, 10:03
Aktuality
Paraguay zveřejnila konečnou nominaci na letošní jihoamerický šampionát a mezi třiadvacítkou hráčů chybí Óscar Cardozo. Kanonýr Trabzonsporu nechyběl v předběžném výběru, stopku pro Copa América mu ovšem vystavily problémy se zády...

Cardozo zažil v Turecku po individuální stránce úspěšnou sezonu a nastřílel sedmnáct ligových branek. Vedle něho do Chile vinou zranění nepocestuje ani Celso Ortíz z Alkmaaru, z původní třicítky nominovaných se pak na turnaj marně těšili Joel Silva, Jorge Moreira, Saúl Salcedo, Jonathan Fabbro a Hernán Pérez.

Tým trenéra Ramóna Díaze čeká hodně těžká základní skupina. Favoritem bude v souboji s Jamajkou, vedle ní změří síly ještě s Argentinou a Uruguayí.

Nominace Paraguaye na Copa América:
Brankáři:
Alfredo Aguilar (Guarani), Anthony Silva (Independiente Medellin), Justo Villar (Colo Colo).
Obránci: Pablo Aguilar (America), Fabian Balbuena (Libertad), Marcos Caceres (Newell's Old Boys), Paulo Da Silva (Toluca), Ivan Piris (Udinese), Miguel Samudio (America), Bruno Valdez (Cerro Porteno).
Záložníci: Eduardo Aranda (Olimpia), Victor Caceres (Flamengo), Osvaldo Martinez (America), Osmar Molinas (Libertad), Nestor Ortigoza (San Lorenzo), Richard Ortiz (Toluca), Oscar Romero (Racing).
Útočníci: Lucas Barrios (Montpellier), Edgar Benitez (Toluca), Raul Bobadilla (Augsburg), Derlis Gonzalez (Basilej), Nelson Haedo Valdez (Eintracht Frankfurt), Roque Santa Cruz (Cruz Azul).

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
veikko

Justo Villar, nezmar

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají šanci na úspěch, poskládal bych to asi následovně : Villar - Piris, Aguilar, da Silva, M. Caceres - Molinas, Ortigoza, V. Caceres - Bobadilla, Barrios, D. Gonzalez.

Reagovat
smazaný uživatel

už se na ten turnaj těším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Bobadilla, Valdez, Roque

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele