Papadopulos dal v přípravě Chotěbuzi dva góly

18.01.2008, 20:27
Aktuality
Český útočník Michal Papadopulos vstřelil dva góly v dnešním přípravném utkání fotbalistů Chotěbuzi na soustředění v Turecku. Bundesligový celek porazil ukrajinského soupeře Zorju Lugansk vysoko 8:0. Ještě úspěšnějším střelcem byl Bulhar Stanislav Angelov, jenž se trefil třikrát.

Dvaadvacetiletý Papadopulos přišel do Chotěbuzi na počátku ledna na půlroční hostování z Leverkusenu. Angažmá v klubu, který se v bundeslize zachraňuje, by mu po podzimním zranění stehenního svalu mělo pomoci k rozehrání a trvalejšímu prosazení do sestavy. Urostlý český fotbalista dosud odehrál v německé lize 19 utkání, na premiérový gól stále čeká.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

minuej rok dal Papadopulos v přípravnym zápase 4 góly a pak nic, jeho sílu ukáže až Bundesliga, jinak mu držim palec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele