Panucci se vrací do týmu, Spalletti jeho omluvu přijal

28.02.2009, 19:23
Aktuality
Do sestavy římského AS se v zítřejším šlágru Serie A proti Interu Milán možná vrátí Christian Panucci. Zkušený obránce se v průběhu týdne omluvil trenérovi Giallorossi Lucianu Spallettimu, ten ho za odměnu po dlouhé době nominoval k zápasu...

Vše začalo v lednovém utkání proti Neapoli, Panucci tehdy odmítl přijmout roli náhradníka a rozhodl se z hlavního města Itálie odejít. Na přestupu se nakonec s žádným klubem nedomluvil, a tak zůstal hráčem AS. Giallorossi si za něho v lednu našli náhradu, o to větší je v obranných řadách konkurence po Panucciho omluvě a následném návratu.

"Není to o individualitách, jde o dobro týmu. Omluvil se, i když tak učinil pozdě, nyní můžeme jít dál. Musí si pamatovat, že je hráčem a já trenérem. Jeho nenominování k Lize mistrů mělo hodně co dočinění s časem a já toho nelituji," řekl Spalletti.

Římské AS po nepovedeném vstupu do sezony bojuje o příčky zajišťující Ligu mistrů a zítra na něho čeká nejtěžší možný soupeř - na San Siru změří síly s Interem Milán. "Na prvním místě jsou zaslouženě, stejně jako si my zasloužíme umístění, na kterém nyní jsme. Volbu základní sestavy hodně ovlivní zranění. Po fyzické stránce jsme se na zápas připravovali jako na každý jiný," řekl Spalletti.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Panucci už neměl jinou možnost.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Spagetti pan trener ale u mna by Panucci skoncil. je to dost velky mazak na to aby si uvedomil svoje spravanie ktore moze mat negativny vplyv na vykon a tym padom aj vysledky muzstva.

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně...

Reagovat
smazaný uživatel

ako zajtra milan rino? skoda ze to nedava sport 1, taka klasika serie a, nedela poobede a prenos nikde

co je nove ohladom Becksa? myslis ze este je sanca na to aby zostal?

Reagovat
smazaný uživatel

to bych taky rád věděl, jak zejtra Milan. uvidí se, jakej dopad bude mít vyřazení z pohárů. buď nás to nakopne (Italové často hrajou nejlepší fotbal, když se na ně přitlačí), nebo se povezem v krizi..., těžko říct. Doria s Pazzou jdou nahoru...

kolem Beckse je poslední dobou klid..., snad to vydrží až do 8.3.

Reagovat
smazaný uživatel

sport1 to dává s 30 minutovým zpožděním prý

Reagovat
smazaný uživatel

roma-inter od 21,00 ale poobednajsi zapas nie je, ide carling cup final

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechtěl hrát s tragickým Loriou na Interu. Každopádně je to dobře .

Reagovat
smazaný uživatel

to skor panucci chcel hrat proti interu

Reagovat
Slejdy

dobre snad to pomuze k dobremu vysledku na interu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele