Panenka dostal vyznamenání

28.10.2008, 23:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Musí to být obrovská čest převzít ocenění z rukou prezidenta Klause a stanout po boku takových hrdinů, kteří včera byli vyznamenáni.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká gratulace !!! Tonda Panenka si to za svůj fotbalový um, kterým těšil spoustu fanoušků, bezpochyby zaslouží. Rovněž tak za občanskou aktivitu v záchraně Bohemians, když bylo nejhůře !!! Patří mezi největší (možná největší z největších) ikony vršovického klubu !!! Jen by bylo vhodnější, kdyby toto významné ocenění dostal od někoho jiného, než je náš současný populistický ješita, který bohužel ještě dlí na Pražském hradě. Ale to jsou jen bohužel kdyby, ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele