Palombo si pochvaluje přínos trenéra Sampdorie Mihajloviće

02.05.2014, 18:52
Aktuality
Hodně špatně začala letošní sezonu Sampdoria a po čtrnácti kolech byla dokonce až na předposledním místě tabulky italské Serie A. Obrat směrem k lepšímu přišel až v listopadu, po odvolání Delia Rossiho se tehdy kormidla ujal srbský kouč Siniša Mihajlović a janovský celek hodně rychle vyvedl ze sestupových vod.

Mihajlović kvůli angažmá v klubu, jehož dres v minulosti oblékal, opustil srbskou reprezentaci a dovedl ho k deseti výhrám z 23 zápasů. V ligové tabulce to znamenalo posun na aktuální dvanáctou příčku se šestnáctibodovým náskokem na sestupové pozice.

"Nečekal jsem, že si záchranu zajistíme takhle brzy, ačkoli jsem byl přesvědčen, že se sestupu vyhneme," svěřil se záložník Angelo Palombo.

"Mihajlović přinesl duševní pohodu, sebevědomí a klid. Tyto inovace byly klíčem ke zlepšeným výkonům a výsledkům ve druhé polovině sezony," upozorňuje 32letý záložník.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
EAG le grand amour

Nikdy nezapomenu, jak brečel, když spadli

Reagovat
smazaný uživatel

...a pak zmizel do Interu... Angela uznávám,ale jediný kapitán je u mě Gastaldello,který zůstal i v Serii B a pomohl k opětovnému návratu do áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

a za rok sním bude zase nespokojenej

Reagovat
Virtuos

Sezona s prstom v nose , Mihajlovic sa snazi hrat pohladny futbal, zachrana je vo vacku, teraz sa s kludom pripravit na novy rocnik ...Sinisa cin sa

Reagovat
el Principito

OT: možné dresy Ac Milán pro příští sezónu

http://www.footyheadlines.com/2013/12/Milan-14-15-2015-Kits-Jersey.html

Reagovat
brvno

Reagovat
Il Architetto

Strašný.

Reagovat
Jajinek

Jestli pustíme Wallyho a Cuchua do jiných týmů ligy, jak se poslední dobou píše, tak jsme banda idiotů. Obou bych z fleku ten plat na rok, u Cambiassa klidně na dva, klidně nabídnul

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to s tím Samuelem do Violy opravdu reálně?

Reagovat
Jajinek

možná i ano...nechápu to...1,5 mega bych mu prostě dal. Budeme hrát tři soutěže a počítám s tím, že odejde Rano...takže squadra Samuel, Campagnaro, Vidič, Juan, Andreolli, Rolando by byla zcela ideální!

Reagovat
smazaný uživatel

On hlavně zdravý Samuel je lepší jak všichni ti současní obránci dohromady. A v páru s Vidičem by to byla velice dobrá dvojka a Juan by se ledasčemu přiučil. Za ty peníze Viola získá, pokud to bude pravda, dalšího skvělého hráče. O Ranovi se dost mluvilo i ve spojení s Juve, což mě trošku děsí. Škoda, že je to tak pohrkaný.

Reagovat
Jajinek

no...jako on už je na tom rychlostně opravdu na hranici únosnosti, což sice tím neuvěřitelným přehledem stále dorovnává, ale i tak je to, že je lepší jak všichni dohromady silné slovo. Nicméně si myslím, že by si své stále odehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná mám ten dojem z výsledků Interu. Klid, přehled a zkušenosti by vám letos nějaké body zachránily. Zanetti končí, Samuel odejde, s Palaciem to taky nevypadá kdovíjak, a pokud máš pochybnosti i o Cambiassovi, no, Inter půjde do nové sezóny s úplně novou tváří. A shodou okolností jde o to argentinské jádro.

Reagovat
smazaný uživatel

*s Militem, ne Palaciem, bože

Reagovat
Maritazzi

Juan stihne začátek sezony?

Reagovat
Jajinek

mohl by...možná ne přípravu...ale tak srpen - září bude in

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá u vás? Myslíš, že kývnete hráčům na vyšší platy? Benatia chce dvojnásobek toho co měl a Pjanicovi (konec smlouvy léto 2015) prý nabízíte 3, ale on chce 4.

Reagovat
Maritazzi

Jajinkovi díky za odpověď, to by mělo být ok, čekal jsem, že to bude mít dýl.

U nás se teď dost bude řešit, zda se bude dodržovat platový strop, kterej byl stanovenej minulou sezonu na 3 miliony eur (dostává Maicon, Dani a France patří mimo něj), nebo se bude muset zrevidovat. Mehdi určitě ty peníze dostane, Rudi dostane taky navýšení asi na 2,5, Florenzi ze 600 na 1,4 snad a něco by mohl dostat i Gervinho. Pjanič dle mýho taky nakonec prodlouží, Pallotta by měl tenhle týden přiletět do Říma dát tomu zelenou. Zbavili jsme se platu Burdissa, výrazně se sníží (pokud prodlouží) Taddeiovi a dál je potřeba se zbavit Borriella.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, Borriello je pěkná koule u nohy, má 4 ne?. Ono se pak na tu Pjanićovu žádost dívá zase o něco lépe, když se zbavíš zátěží viz Burdisso a Taddei. Na druhou stranu, doplnění kádru bude taky něco stát. Florenzi si pěkně polepší, ale u něho to jinak ani nejde. Bastos předpokládám půjde. Co Balza? Jak to s ním vypadá? Taky ho čeká poslední rok smlouvy.

Reagovat
Maritazzi

Tak tak, ten plat Borriella je šílenost. Pjanič musí zůstat, má potenciál být ještě lepší, mi přijde, že to je dost vyhrocený i díky mediím, kde z rozhovoru, kde řiká, jak miluje Řím a chce zůstat vytáhnou, že PSG je jedinej tým ve Francii, kde by hrál. To doplnění zadarmo určitě nebude, ale peníze by neměly být problém. Bastos je za 3,5 zbytečnost, nic u nás nepředvedl. No Balza to bude mít těžký, pořád ani netrénuje, ale dle mýho jako záskok zatím zůstane. Každopádně na LB chce Saba posilu.

Reagovat
KillSwitch

na koľko má Boriello zmluvu? kto by už len jeho chcel kúpiť to bol veľmi zlý deal jeho upísať za také peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jeden rok za 4 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Taddeí má prej milion, není moc kam snižovat

Reagovat
Maritazzi

Tak ten by fakt zůstal už jen z dobrý vůle vedení, v Říme se chce stejně usadit, tak jako talisman by se musel uskromnit dost.

Reagovat
KillSwitch

kde by som si mohol pozrieť platy Rímu? toho Benatiu kludne nech si zarába 2,6..myslím že Rím to uhrá aj na menej..ale keby si ho nechajú tak kluby by zaňho ľahko ponúkali cez 20 mil...na BBC som videl že ASR má záujem aby sa vrátil Lamela a aj o Lukaku z Chelsea..toho Lamelu by som si prial ale čo by to znamenalo pre Tottiho?

Reagovat
KillSwitch

myslím keby príde Lukaku..Lamela je jasné krídlo

Reagovat
KillSwitch

keď si to porovnám s inými ligami tak je to totálny výsmech

Reagovat
Votas

jestli Samuel neskončí kariéru, tak bych ho na příští rok určo podepsal...

že by pustili i Estebana mně pak přijde jako úplná pitomost...když si pak vemu, že nám Atalanta vrátí Livaju, tak je ten charakter kabiny o 440 stupňů jinde.

Reagovat
Jajinek

Livaju zase někam střelíme, co bychom s ním dělali. Já jsem smířen s tím, že Zanetti a Milito končí...ale Samuel a Cuchu prostě musí zůstat...už jenom v té kabině musí zůstat!

Reagovat
Votas

Livaja je mrdka...když nikam nebude chtít, tak se ho budem horko těžko zbavovat...v kombinaci s Icardim by to pak mohlo být jak u postiženejch

se zbytkem souhlas, navíc nechápu jak už by měl Cuchu hrát, aby se před Thohirem neobhájil...těch kandidátů na prodej je tam plno úplně jinde...Wally je ale pro mě srdcovka, vidět ho v jiným dresu budu snášet hodně těžko

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase bramboračka.Šest zápasů v neděli,dva v pondělí,dva v úterý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mihajlovič odvedl velký kus práce v Serii A, linka na Balkán je hlavně jeho zásluha, jinak by Itálie neměla, co prodávat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele