Palermo sáhlo k další změně kouče, o zázrak se pokusí Bortoluzzi

11.04.2017, 12:50
Aktuality
V Palermu se velmi často střídají trenéři a k další změně na lavičce došlo dnes, kdy byl kvůli špatným výsledkům propuštěn Diego López. Vedle něho v sicilském klubu končí rovněž sportovní ředitel Nicola Salerno...

Palermo se nachází v kritické situaci, z 31 letošních ligových zápasů uhrálo jenom tři výhry a v tabulce je s patnácti body na předposledním místě. Z posledních osmi duelů přitom hned sedm prohrálo, ve hře o záchranu ho reálně drží především mizerná forma Empoli, sedmnáctý tým má na Palermo k dobru osm bodů.

"Obdrželi jsme a také přijali rezignaci sportovního ředitele Salerna a děkujeme mu za vše, co klubu dal. V závěrečných sedmi zápasech sezony si nemůžeme dovolit poraženecký přístup. Dlužíme to sami sobě, fanouškům a prestižním barvám tohoto klubu, na hřišti musíme bojovat a nechat tam vše," sdělil nový prezident Paul Baccaglini.

López se stal dalším z řady neúspěšných trenérů na lavičce italského celku. Vydržel na ní dva a půl měsíce, koncem ledna nahradil Eugenia Coriniho.

"Rozhodli jsme se propustit Diega Lópeze z funkce trenéra prvního týmu. Tým převzal ve složité situaci a děkujeme mu za tvrdou práci. V otázce nového trenéra jsme se obrátili na naší akademii a tým převezme Diego Bortoluzzi, který asistoval Francescu Guidolinovi a byl nám tímto koučem doporučen," oznámil dále Baccaglini.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
Lifted

Reagovat
Spalovač šancí

bylo na čase

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WENGER DO PALERMA!

Reagovat
smazaný uživatel

kazdu sezonu 4.miesto v Serii B...krasna vizia.

Reagovat
REPLIKATOR

Stačí v Serii A každou sezonu 4. místo od konce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne Ballardini?

Reagovat
smazaný uživatel

Som si myslel že znovu príde corini

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha mna jebne:

Andrea Ranocchia has been named as one of the 10 best January signings in the Premier League by Talksport.com.

The former Inter defender has been directly responsible for winning Hull City 11 points in the Tigers relegation battle which has been vital in bringing Marcos Silva’s squad above the relegation zone. The former Nerazzurri captain is currently out on loan with the Premier League outfit and has managed to get on the scoresheet in his 2 latest matches against Manchester City and Middlesbrough.

Reagovat
Votas

a mezitím Murillo vypadá, že by mu mohl leštit kopačky. U nás je to fakt špatně na úplně základní úrovni.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial

Reagovat
Pinturicchio

Slovy klasika ... "nejkrásnější je pozorovat, jak dlouhodobě "krvácí" a nemůžou se zahojit, páč ten lék nemůžou nikde sehnat"

Reagovat
olis

Caso Mertens, ADL accetta tutte le richieste ma la moglie Kat vuole l'addio: altri club offrono meno

najprv Lavezzi a teraz Mertens

Reagovat
Pinturicchio

Já bych všechny ty ženské zakázal.

Reagovat
olis

staci tie sproste...

Reagovat
Pipo123

Mertensa sa zbavte, uz ma svoj vej a v PL za neho niekto da 50+

Reagovat
10

má smlouvu na rok, takže asi těžko...

Reagovat
Pipo123

Tak za 30

Reagovat
olis

to urcite nie, on je tam jeden z mala co to tam ma ocividne naozaj rad, ci uz klub ale aj mesto, takych hracov treba udrzat za kazdu cenu, co nam pomoze 30 mega ked tam pride dalsi zoldnier, s tym nikdy nic nevyhrame...

Reagovat
Pipo123

Vieš čo je zábavné ? Že vždy za všetko môže žena, pri každom probléme o novom kontrakte sa píše o žene, to už vidím ako ideálnu výhovorku a možnosť vytrieskať čo najviac prachov od klubu, sadne si hráč, jeho žena, agent a dohodnú sa že ty budeš tá zlá mrcha čo chce odísť a Mertens bude ten dobráčik čo všetko miluje, nakoniec spraví Neapol kompromis a zvýši ponuku

Reagovat
olis

tak v dnesnom svete ma uz nic neprekvapi, faktom ale je ze sa zbalila a uz dva mesiace je v belgicku, neviem ako je to v inych kluboch ale v Neapole to bezne nie je, naposledy co si pamatam tak podobny problem mal Lavezzi

Reagovat
DelPiero137

nieco natom bude

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Kaka14

14:57 - oficilne : AC je predane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele