PALERMO: BARZAGLI ZA 25 MILIÓNŮ

06.11.2006, 19:44
Aktuality
Vše nasvědčuje tomu, že jeden z klíčových hráčů sicilského Palerma Andrea Barzagli bude na konci sezóny prodán. I prezident ambiciózního klubu Maurizio Zamparini připustil, že je na odchod italského reprezentanta připraven.

Ačkoliv má Barzagli v Palermu platný kontrakt až do roku 2010, Juventus a AC Milán jsou připraveny předložit nabídku již nyní. Nicméně generální ředitel klubu Rino Foschi se nechal slyšet, že klub si hráče cení na 25 miliónů euro.

"Barzagli? Stojí 25 milionů," řekl Foschi. "V každém případě se rozhodneme až podle toho, jaká bude sezóna pro celý klub. Pokud budeme příští rok hrát Ligu mistrů, pokusíme se ho udržet. Pokud ne, bude obtížné odolat slavnějším klubům. Je nám jedno, jestli budeme jednat s Juve nebo s AC Milán. Případný zájemce si každopádně bude muset připravit 25 milionů."

Mimo to se Foschi pokusil objasnit spekulace, které se v poslední době objevovaly kolem útočníka Palerma Andrey Caracciola a jeho případné výměny do konkurenčního AS Řím.

"Řadím ho mezi pět nejlepších italských útočníků. V současnosti se mu nedaří, ale věříme, že jeho čas přijde. Spekulace o jeho výměně do AS Řím byly vynucené. V této chvíli jeho výměnu za Vučiniče vylučuji," dodal Foschi.

Autor: Štěpán Nosek

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takhle na ně musí, konečně ceny jako ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho chcem videt buducu sezonu v cerveno-ciernom drese

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Rennes?

Reagovat
HOST*

spartak trnava

Reagovat
Shevchenko

Opava

Reagovat
smazaný uživatel

jj do Trnavy porád do prvej ligy

Reagovat
HOST*Márty

Dres AC by mu fakt asi slušel..je to borec

Reagovat
HOST*Basty31

Borec jo, ale nic proti AC tam by se určitě spálil!!!!!!!!

Reagovat
Marv

Proc si ,,pohorsit,, do AC

Reagovat
HOST*JUVE

no to prave ze by si péohoršil ...dyby sel do AC ...v JUVE by byl idealni s abidalem...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi určitě pujde do AC protože Inter nakoupil dost Roma na to nemá Juve hraje 1 ligu i když se dostane tak nebude to Juve s minulých let snad ve hře je i Fiorentina nebo klub za zahraničí

Reagovat
HOST*football

koupí ho Aston Vila

Reagovat
smazaný uživatel

Rino minimálně 2 měsíce mimo hru

Reagovat
HOST*Sheva

Barzagli do Chelsea .. misto Carvalha idealní

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele