Palacio je zpět v reprezentaci a děkuje Janovu

24.09.2011, 14:31
Aktuality
Rodrigo Palacio zahájil novou sezonu ve velmi dobrém světle a odměnou mu je pozvánka do argentinské reprezentace, ve které se neobjevil víc než tři roky. 29letý útočník je vděčný svým janovským spoluhráčům, bez nich by se do národního týmu nevrátil.

"Jsem pyšný, že jsem v nominaci," neskrývá Palacio. "Chci se o tenhle krásný moment se všemi podělit, s rodinou, se spoluhráči."

"Největší zásluhu na tom mají mí spoluhráči z Janova. Děkuju také trenéru (Argentiny) Alejandru Sabellovi, že mi dal důvěru, i když jsme se nikdy neviděli,"
doplnil střelec, který začal nový ročník Serie A třemi brankami ve třech zápasech.

O Rodriga Palacia měl v létě velký zájem Inter, Janov ho ale odmítl prodat. Místo toho s ním prodloužil smlouvu do léta 2014. V argentincké reprezentaci má zatím bývalá hvězda Boky Juniors bilanci osmi zápasů a jedné branky.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stejně si moc nezahraje chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

V přípravných si asi zahraje ale kvalifikace na CONCAAF nebo MS asi už ne argentina má hodně slušný útok .

Reagovat
Filip12

na to že mu je 29tak o něm nebylo vůbec slyšet

Reagovat
risk je zisk

Tak nato že máš 12 let se tomu vůbec nedivím .

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

A The Wall, Pupi, Cuchu tam chýbajú, pričom Ricky tam je ...zaujímavá nominácia ...

Reagovat
smazaný uživatel

A nie, že by mi to vadilo Taktiež nenominoval ani Il Principeho ...to je celkom, títo hráči sú v neprestajnej zápasovej permanencii, do týždňa hráme 2 zápasy, tak si aspoň na chvíľu budú môcť vydýchnuť

Reagovat
Tomanatura

Cambiasso uz je mrtvej, nema repre krome zkusenosti co dat. A za 3 roky bude stejne jako Samuel nepouzitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Samuel nepoužiteľný? Stále minimálne taký kvalitný ako Demichelis, nie? Lepší aj ako Fernández, i keď tu sa jedná asi o zbieranie skúseností, obdobne ako u Rickyho, ale pre súčasnosť by bol platnejší Samuel.

No 3 roky, ak by tam Cambiasso vydržal, to je dosť dlhé obdobie, v podstate až do MS Ale ako pozerám na tú nomináciu, tak je koncipovaná a orientovaná smerom na budúcnosť, kde sú teda hráči, ktorí by mohli hrať aj na MS 2014, takže potom áno, Samuel tam už nebude môcť hrať, Zanetti asi detto (zatiaľ ma zmluvu v Interi do roku 2013) a Cambiasso ten bude mať vtedy 34 rokov, takže už možno pristarý, ale výkonnosť si ako tak môže držať, resp. byť platnejší, ako niektorí hráči, ktorí tam boli nominovaní ...

Reagovat
Tomanatura

S temito hraci Argentina v seniorske kategorii nic nevyhrala, nevidim duvod, proc by tam meli zavazet i v duchodovem veku. Proste se zase stavi novy tym okolo Messiho, takze je logicke, ze povolavaji mladek hrace, at to sehraji.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Italská média už několik týdnů informují o zájmu AC Milán o útočníka Juventusu Amauriho. Rossoneri se nyní výrazně zvětšuje marodka a podle listu Corriere dello Sport už vedení AC podniká konkrétní kroky, aby Amauriho v zimě získalo.

no to sou na tom asi dost zle když chtějí právě ho

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že je to blbej vtip.

Reagovat
Jajinek

škoda, že jsme ho nedotáhli...velká škoda...sice je možné, že se za čas bude stěhovat do Argentiny zpět, ale svým celkovým přínosem na hřišti je úplně někde jinde než Zarate...

Reagovat
Footballer

Opravdu je tak dobrý? Dlouho jsem ho neviděl...

Reagovat
Footballer

reakce na Jajinka...

Reagovat
Jajinek

prokazuje to rok co rok...nejenom, že je jako second striker poměrně produktivní, ale on tu hru naprosto režíruje a má neuvěřitelně vyrovnanou výkonnost. Málokdy zahraje špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Pipo123

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Pipo123

Môj držiak vo fante

Reagovat
terry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele