Pablo Hernández: Bude to náročný měsíc

24.02.2011, 17:48
Aktuality
Pablo Hernández v současné době jenom marně vzpomíná na povedený rok 2009, uplynulých čtrnáct měsíců mu moc nevyšlo a projevilo se to i na důvěře trenéra Valencie Unaie Emeryho. 25letý krajní záložník je každopádně odhodlán s aktuální situací něco dělat...

Pablo se před rokem a půl dočkal odměny za své výkony a dostal pozvánku do španělské reprezentace na Pohár FIFA, když v nominaci nahradil zraněného Andrese Iniestu. Do národního týmu patřil i na podzim 2009, pak ale ztratil formu, kterou až na výjimku v podobě úvodu letošní sezony marně hledá.

"Cítím se velmi dobře, vše, co chci, je jenom hrát. O tom rozhoduje trenér a já mohu mohu pro tuto chvíli zůstat klidný a nadále pracovat, protože přijde doba, v níž budu moci dokázat, co všechno umím," nepochybuje Pablo.

Valencii čeká hodně náročný měsíc. Únor zakončí těžkým zápasem v Bilbau, v březnu jí pak vedle odvety osmifinále Ligy mistrů na půdě Schalke čekají i ligové duely doma s Barcelonou, Sevillou a na Mallorce.

"Bude to náročný měsíc, ale tým musí dokázat, že se nemá čeho bát, zvláště pak ve venkovních zápasech. Proti Barceloně to na Mestalle bude krásný zápas, ale nejprve musíme myslet na Athletic, to je náš konkurent v boji o Ligu mistrů a bylo by pěkné zvýšit bodový rozdíl mezi námi," říká.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Paddy

Pablo ma urcite na zaklad jinak hlavne vstrelit branku v zapase se Schalke a postup by nam nemel uniknout....AMUNT VALE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Nevíte jak přeměnit čas na hodinách na webu když tam je o hodinu víc ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavení -> Čas a datum -> Změnit čas

Reagovat
Filip12

No nešlo to ale přesto díkes

Reagovat
-Kopy-

To bude.

Reagovat
mike.84

ksichtem hodně připomíná Villu

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Mě slepici....

Reagovat
smazaný uživatel

*Mně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mike.84

lol to je taky hodno k diskuzi

Reagovat
herbage

Pablo Můj nejoblíbenější hráč Valencie

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vážně pan Nepučmíč?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráčik

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se bude lámat chleba, snad to v tom Německu zvládnem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele