Özil dokáže bavit i protihráče, chválí Valdano

07.03.2011, 12:40
Aktuality
Až na drobné výjimky samá pozitiva přinesl pro Real Madrid včerejší zápas na půdě Racingu Santander, v němž celek z hlavního města vyhrál 3:1. Real zvítězil i bez několika zraněných hráčů v čele s Cristianem Ronaldem, jehož v roli klíčového hráče skvěle zastoupil Mesut Özil...

Bílý balet skvěle zvládl první poločas a po brankách Adebayora a Benzemy zaslouženě vedl. Po změně stran snížil Kennedy, poslední slovo ale měl patnáct minut před koncem Benzema. Ve druhé půli viděli diváci dvě neproměněné penalty, za Racing selhal Pinillos, na druhé straně odmítl zvýšení na 4:1 Adebayor.

"Po prvním poločase jsme si zasloužili vyšší náskok, v tom druhém jsme pak udělali, co bylo třeba. Zápas jsme kontrolovali. I napříč zraněním jsme ukázali, že máme spoustu možností a trenér má dostatek hráčů k výběru. Benzema byl znamenitý, je mladý a dospívá. Věděli jsme, že v něm dříme skvělý hráč a ten hráč se nyní dostává ven," hodnotil ředitel Jorge Valdano.

"Özil bude v Realu Madrid v následující dekádě udávat standard. Je to přesně ten typ hráče, který Madrid miluje, dokonce baví i protihráče. Kaká potřebuje být fit, aby ukázal, čeho je schopen. Je to prvotřídní hráč a světová hvězda je vždycky psychicky silná," dodal Valdano.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (129)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mamut !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mamut !

Reagovat
Tigerinho

Mamut Ožil?

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Crackovia?

Reagovat
smazaný uživatel

Barbar Mamut

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle jinoch sotva prvního tura skolil

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě klíčový hráč Realu v letošní sezoně.

Reagovat
Josifek

No, jak kdy řekl bych, někdy mi přijde takový nemastný neslaný, jen tak se nenápadně potuluje po hřišti...ale naštěstí jen občas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale i tak tím svým pohybem a citem pro hru vytváří gólový situace..

Reagovat
smazaný uživatel

no ale vcera ten prvy gol realu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak třeba se ještě dočká svému snu, zahrát si za Barcu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, už jednou byl v lůně ďáblově, v Ráji na Camp Nou ho nechci vidět, hada německého

Reagovat
Infi

Reagovat
Footballer

Reagovat
Biozdenda

i napříč zraněním ale Real vcera po dlouhe dobe predvedl moc dobrou kombinacni hru. Ze by absence Ronalda mela i pozitivni dopad?

Reagovat
Godwinson

Fantastickej hráč.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje skvěle, ale zatím jsem kvůli Pérezovi spíš pesimista, když má úchylku na hráče z druhé vlny a kupuje průměrně dva za rok. Beckham, Canales, Solari, Özil, Cristiano, Granero, Robinho, Cassano, Zidane, Di María, Figo, Munitis, Pedro León, Kaka', Baptista. Řada z nich to měla táhnout 5-10 let, ale nakonec nic z toho.

Reagovat
j_mrazik

Ale to bylo v době, kdy mu nikdo nemohl finančně konkurovat. Teď tu je Chelsea a City, kteří taky umí sáhnout do kapsy. Neřekl bych, že by přiváděl ještě někoho. Už tak je tam neskutečnej přetlak. Je mi trochu líto Canalese. Už se vůbec dostal na plac?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak vidíte situaci v létě? Kaka', Adebayor, Benzema? Jaké posty byste chtěli posilovat, případně jakými hráči?

Reagovat
Logan

Ja bych poslal Canalese na hostovani ... Ade me zatim nepresvedcuje, ani vcera ne, sice dal gol, ale pro tym byl mnohem platnejsi Benzema, nevim presne jak je na tom Morata, ale pokud budou Higuain i Benzema zdravi, tak bych se nebal nechat si jako trojku Moratu a davat mu minuty ... odchod, no asi Khedira a misto nej by mel prijit Parejo, sice jsou to odlidni hraci, ale Khedira me nepresvedcil vubec, Kaka, kdo vi ... je to s nim tezke, kdyz se uzdravi, je hned zase zraneny :( fakt nevim :( ale asi bych si ho jeste nechal ... a posily? krome Pareja pripada v uvahu jen jeden hrac, a to FAbregas, ja na nem nejak nelpim, kdyz neprijde, neprijde, ale pokud nekoho kupovat tak jeho, myslim ze tym by se mel stabilizovat a sanci by meli dostavat SArabia, Morata, Alex atd ...

Reagovat
Tigerinho

bych spíš prodal Gaga než Khediru a místo něj Pareja... a do útoku by prej mohl přijít Callejon

Reagovat
Manik...

přesně Gago mě Kedira - je mnoem lepší

Reagovat
RMCF

Adebayora bych nekupoval, Kaká to je otazník, furt trošku doufám že by se mohl přiblížit star formě, ale na druhou stranu pokud by někdo nabídl solidní prachy tak by jeho odchod byl nejrozumnější, Ozil má 22 let půjde ještě navrch, hlavně fyzicky když s Realem absolvuje celou přípravu a jsou tam další mladí v řadě jako Canales, případně Granero, Sarabia. DO středu zálohy jednoznačně přivést Pareja a zbavit se jednoho až dvou z trojice Gago, LAss, Khedira. Přivest jednoho krajního obránce(momenálně máme jenom tři), útok to je dilema, pokud by Karim pokračoval v těchto výkonech tak nechat dvojku Karim Pipita s tím že by Karim hrával hodně(klidně i častěj než na hrotu) z křídla a jako trojku Moratu za přepokladu, že by ale opravdu dostával příležitosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Gago půjde pryč, otázkou jak příchod Cesca, LB by asi potřeba byl... A Morata jasně jako třetí útočník, pak by mužstvo mělo být sehrané a výsledky ještě lepší. Je třeba počítat s tím, že Kaká bude protlačován ze strany Péreze...

Reagovat
RMCF

No Kaká bude určitě talčen, ale zas nebude chtít zůstávat pokud by měl být jen náhradníkem a pokud zůstane Jose tak si do sestavy od Pereze nenechá kecat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Nuri, o něm jsem slyšel jen s Barcou.. Přitom vám by se hodil taky pěkně.

Reagovat
RMCF

Jako docela se mě líbí, ale nemám ho moc nasledovanýho a asi bych radši volal, levnýho a odchovance Pareja...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já bych byl právě zvědavý jak by si sedli Ozil, Di Mária a Nuri.. Podle mě by to byla lahůdka, ale nečekám, že by to šlo s timhle trenérem.. Ten chce mít hlavně silnej střed.

Reagovat
herbage

Cesc k vám nepůjde, už se s tím smiř

Reagovat
smazaný uživatel

modlím se, aby nepřišel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střed tipuju - posila 100%, Xabi 100%, Khedira 99%, Lass 50%, Parejo 50%, Gago 1% - záleží na tom, jestli si José troufne dát Daniho jako čtvrtýho DM/CM, nebo bude chtít čtyři "jistoty" jako teď. A samozřejmě taky na tom, jak to dopadne s Lassem.

Reagovat
RMCF

jj na tu posilu su zvědavej, bohužel tuším že Dani posilou do základu asi nebude, ale třeba včerejšek ukázal jak ve většině zápasů by hráč jeho typu vedle Xabiho byl výbornej, věřím že pokud by se to vypilovalo a dokázali sme víc držet míč(to asi u Mourinhova Realu, ale moc nehrozí) tak by se tak dalo hrát i proti silným. Gago si myslím že má dny už taky sečteny i přes velkou podporu Valdana. Lass je velkej otazník a volba mezi Lassem a Parejem by v te variantě hodně záležela kdo by byl ta posila,pokud by to byl třeba Javi Martinez tak by bylo lepší mít v týmu Pareja jako 4. CM/DM, pokud někdo ofensivnější jako Cesc tak by byl asi jasná volba Lass. Mě by se stejně pozdávala i možnost nechat si čtverku(pětku) Parejo, Xabi, Lass, Khedira, (Granero). A jak vidíš situaci Granera? myslíš že zůstane?

Reagovat
smazaný uživatel

Granero je Pérezův, takže spíš jo, on své hráče prodává strašně nerad. Na rozdíl od Robbena, Pepeho a spol. Tu posilu jsem myslel defenzivnější, 3-4 čisté DM mít budeme, taková je realita, když na 2 DM hrajeme 90% zápasů, 5% na 1 DM a 5% na 3 DM.

Reagovat
RMCF

jj ti 3-4 DM jsou jasní, proto kdyby ta posila byl někdo jako Parejo nebo ten zmiňovaný Cesc, který si myslím že určitě nepřijde, tak by musel zůstat Lass, aby byli 3DM

Reagovat
smazaný uživatel

pevně doufám že ta posila bude Javi, sice vyjde dráž, ale ten nám nesmí uniknout

Reagovat
Logan

Jo, taky by se mi moc libila ctverka Xabi,Dani,Javi, Granero + mozna Lass ... Granero je takovy univerzal ktery v te zaloze zahraje vsude ... problem by byl s tim ze Lass nebude delat nahradnika a ja bych v zakladu videl Xabi,Javi a jako dalsi volbu podle vyvoje bud daniho nebo Lasse no, a taky podle soupere ... utok bych nemenil, Benz zustat a Ade nekupovat, do obrany by se hodil podobny univerzal jako Arbeloa ... nevim jak je na tom treba Ansaldi, driv se o nem hodne mluvilo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co z Khedirou? Pochybuju že odejde po roce, přitom hraje stabilně základ a nepodává špatné výkony. Na kraj je potřeba jedna posila to je jasné. V létě to vidim následovně.

příchody Javi, Dani, krajní bek

odchody Gago,Ade a černý petr asi zbyde na Lasse

Reagovat
Logan

Tak ja bych si radsi nechal Lasse nez Khediru, podle me je jako rozbijec platnejsi ... s temy prichody a odchody souhlasim, jeste bych Canalese poslal na hostovani, pokud bude na zacatku roku Kaka zdravy, tak si stejne moc nekopne a je skoda jeho vyvoj zabijet jenom treninkem, potrebuje hlavne sbirat jistotu v zapase v LaLize ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost možné, že je platnější, ale Khedira odejde jedině pokud odejde Mou si myslím, což neni vyloučený zas. Spíš mi dělá starosti, co bude s Pedrem Leónem, on si v podstatě vůbec nezahraje a je to škoda. Popravdě ale nevidím, místo koho by mohl hrát.

Reagovat
RMCF

Jak už sme se bavili s merem, je dost pravděpodobný, že na ty 4 posty bude chtít mít Jose tři defensivní záložníky jednoho ofensivnějšího jako Granero nebo Parejo a pátý místo bych viděl buď další tohot střihu nebo další klasický DM, ale pochybuju že v te první čtverce by byli Granero i Parejo, bohužel aby oba dohromady častěj hrávali moc reálný není

Reagovat
smazaný uživatel

Ale koho odpálí? Granero je odchovanec, Perézův oblíbenec a herně taky dobrej, Dani zase hráč do kterýho se vkládali velké naděje, no nezávidím jim to.

Reagovat
RMCF

Tak je moný že tam budou oba plus 3 DM, nebo Daniho vykoupí a pak ho za víc střelí(což by byla velká škoda), ale pokud tam budou oba tak jeden z nich se téměř nedostane na hřiště a u toho lepšího z dvojice to taky nebud emoc jistý... Když si člověk veme současnou situaci, tak Gago je furt zraněnej, hrají většinou Xabi, Khedira, Gago a Granero taky nedostává moc šancí, i když Mourinho ho furt chválí a údajně ho připravuje na to aby byl schopnej plnit i defensivní úkoly v te středové dvojce...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to vychází, že musí střelit Gaga + minimálně jednoho ze čtveřice (Khedira,Lass,Granero,Parejo) předpokládám že zůstane stoprocentně Xabi/posila, hodně věřím že zůstane Pirata. A z té trojice Khedira/Lass/Parejo těžko říct, pokud odejde Mou, tak to možná padne na Khediru, pokud Mou zůstane, tak si myslím, že vybakuje Lass. Pareja by byla velká škoda, snad si ho utéct nenecháme.

Reagovat
Logan

tak kdyby odesel Gago, ktery jak rikas je porad zraneny, odesel Khedira, tak by byl stred 2 DM Xabi,Lass + 2 CM Granero,Parejo, s tim ze by se teda pustil Pedro ktery asi nema nejlepsi vztah s Mouem a moc nehraje a Granero by mohl, jak rikam hrat i jako stridajici hrac na kridle, protoze on odehraje v te zaloze fakt vsude, i kdyz typickym kridlem neni

Reagovat
RMCF

Khedira, ale pravděpodobně zůstane a kdyby ne tak přijde další DM, Jose v kádru míň jak tři DM mít nebude, je dost možné že i 4. Jinak sdílím názor že Pareja by byla velká škoda...

Reagovat
Logan

Tak teoreticky, jak rikam, by mohlo byt i Lass,Xabi,Khedira,Dani a Granero by byl hrac, ktery by se vyuzival jako univerzalni zaplata, s tim ze by ale teda odesel Leon,a Canales na hostovani ...

Reagovat
RMCF

Jo to by šlo to by byla ta situace co sem popisoval i já že by tam bylo všech pět, ale Granero jako univerzální záplata by se na plac moc nedostal...

Reagovat
Logan

Ja si myslim ze jo, ono cristiano, di maria ani ozil urcite nebudou celou sezonu zdravi, o Kaka ani nemluve ...

Reagovat
RMCF

možná máš pravdu, ale mě by se to moc nelíbilo, taky záleží kdo bude na postech v útoku, protože by bylo dobrý mít jednoho z útočníků který bude hrávat na křídle, jako v posledním zápasem Benzema. Ale při odchocu Canalese by tam určitej prostor vzniknout mohl, ale zas na druhou stranu myslím že do te ofensivnější trojky by dal Jose přednost Sergiovi, Granera tam zatím využil jen minimálně...

Reagovat
Logan

Ty jo, vzdyt ja vlastne uplne zapomnel na toho JaviMara, toho bych tam chtel, tim padem by mohl odejit i ten Khedira/Lass ...

Reagovat
smazaný uživatel

Však to píšu, Javi by pro mě byl splněným snem.

Reagovat
Logan

To ano, my ale resime kdo by bylo dobre aby zustal a jak to Mou vyresi ... Xabi,Javi,Lass/Khedira, Dani, Pirata, odchod Gago, Lass/Khedira, Leon, Canales host, Adebayor ... tak nejak bych si to predstavoval teda idealne ...

Reagovat
Logan

Tak teoreticky, jak rikam, by mohlo byt i Lass,Xabi,Khedira,Dani a Granero by byl hrac, ktery by se vyuzival jako univerzalni zaplata, s tim ze by ale teda odesel Leon,a Canales na hostovani ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

S těma odchovancema si to malujete dost růžově, tomu se mi u Mourinha nechce věřit. On si potrpí na široké kádry a kam v tom případě chcete nacpat mladíky? Určitě budete potřebovat krajního obránce, Ramosovi ten váš letošní systém nesedí. Navíc si myslím, že byste Marcela mohli častěji zkusit na křídle, pro určitý typ zápasů by tam mohl být ideální...

Zálohu si na Mourinhovy poměry malujete dost fotbalově, ale je pravda, že už možná i José zjistil, proč jste poztráceli venku tolik bodů s podprůměrnými týmy. Tipnul bych si odchod Gaga, místo něj Parejo, kterého Mou zazdí... Ani bych se nedivil, kdyby v létě přivedl Essiena či někoho podobného. Příchodu JaviMara nevěřím, Athletic prodávat nepotřebuje.

Kaka' bych odepsal, Realu už nemá co nabídnout, je to podobný provar jako Ibrahimovic (naštěstí je takový sobec, jinak by těžko odcházel). Adebayora si asi Mourinho bude chtít nechat jako jediného silového útočníka, Benzema by mohl být platný na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Místa pro mladý tam jsou, ale ani to nebudu podrobně vypisovat a dělat ze sebe blbce, protože asi víme, jak to nakonec dopadne. Máme v béčku RB, CM, křídlo i útočníka, kteří jsou v osmnácti světová špička ve své kategorii. Kaka' je kvůli platu téměř neprodejný, Galliani říká, že by musel hodně slevit.

Reagovat
Logan

Jake RB? zbytek jsou Morata,Alex a SArabia, predpokladam, Jese je jeste moc mlady, ten musi nejdriv projit Castillou ... Kaka ma plat, ale myslim ze kdyby se jednalo o Milan, tak by i slevil, kazdopadne ja bych ho jeste sezonu nechal

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal

Reagovat
Logan

Hmm, to mi nic moc nerika, nejaky popis, ma na to se prosadit?

Reagovat
Logan

jo, tak uz jsem si to nasel na strankach

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych se nebál jim dát šanci už letos v lize. Nechci, aby to vypadalo nějak namyšleně, ale ta vaše ztráta se bude těžko smazávat a kdy jindy by ti hráči měli dostat šanci? Na druhou stranu však uznávám argument, že vám Castilla hraje o postup, takže si musíte vyřešit, jestli do toho týmu chcete zasahovat...

Pokud se nemýlím, tak vaši odchovanci nedostali v posledních letech pořádnou příležitost ani v přípravě (tady se mi líbí model Barcy, kdy první zápasy hrají mladíci doplnění hráči A-týmu), k tomu pak není moc co dodávat...

Ještě k tomu místu. Podle mě ho tam nemáte. Guardiola i Mourinho mají rádi své oblíbence (13-14 hráčů), navíc José k tomu přidá ještě "zkušené a kvalitní křoví". A když vezmu v úvahu, že ani v Guardiolově uzoučkém kádru hrají Fontás, Bartra, Montoya či Thiago naprosto sporadicky, tak u vás to místo nevidím už vůbec.

Mou vám přišel vyhrávat trofeje, nikoliv budovat perspektivní španělský Real...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to místo vidím právě za tou šestnáctkou, na kterou Mou sází. Jako je mi jasný, že on ho tam nevidí, protože když mu 4-5 hráčů vypadne, což je u nás skoro pořád, tak těžko překousne lavičku plnou juniorů. Canales musí hrát a v Castille to nejde, takže půjde hostovat, Pedro León je na odchodu, Adebayor (doufám) potáhne, to místo už Mourinho na příští sezonu "sliboval" v médiích Moratovi. Ono by to šlo, s tím, že těch minut by samozřejmě ještě neměli tolik, protože těm největším talentům je teprve 18, takže fakt nemůžou chtít víc a musí hrát hlavně za Castillu. Problém je v tom, že oni už nám takhle mladí utíkají, protože jsou jen ve třetí lize a španělské a anglické kluby jim nabízí místo v první a profesionální smlouvu. Je to začarovanej kruh, teď na to fanoušci hodně tlačí, aby se nám ta výjimečná generace zase někde neztratila, ale ono to dost vypadá tak, že místo klidnýho zapracovávání jako kdysi se snažíme s velkým haló dohnat to, na co se 7 let kašlalo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Naprostý souhlas s poslední větou, taky mi to přijde jako "na křeč". Ale můj názor je z pozice culés, takže popravdě ani nevím, jaké kvality ti mladíci opravdu mají. Reference jsou na ně ale vynikající. Tady má Barca léta náskoku a velkou výhodu v tom, že v áčku je těch odchovanců spousta, čímž se usnadňuje zapracování těch dalších. Pokud vám Castilla postoupí, tak by to pro vás bylo velké plus. Segunda už je kvalitní soutěž pro mladíky. To utíkání mladíků je způsobeno spíše tím, že za posledních x let žádný nedostal pořádnou šanci, nikoliv profesionálními smlouvami u jiných týmů. Když budou cítit šanci, tak zůstanou a poperou se o ni. Už mi to přijde blbé, ale opět musím porovnat s Barcou, kde ti hráči až na pár výjimek neodchází. Vám odcházelo to nejlepší...

Jinak pokud máš přístup k dnešnímu Sportu, tak tam je v příloze zajímavý rozhovor s Jarošíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky opravdu jen s drasticky nižším platem, jak řekl Galliani, nicméně spíš jsem se chtěl zeptat - co ten Gago ? jít do něj, nebo nejít ? zmíňka padla..., hráč by to byl podle našich kritérií (ve svým klubu nepotřebný, snad low-cost) a záložníka budem potřebovat. sice mám jiné favority, ale Gago je mi celkem sympatickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Základ ne, ale náhradníka u vás dá úplně v klidu a doporučil bych ho. K vám se jako elegán hodí, navíc vedle něj bude vždy někdo výborný do defenzivy, což nutně potřebuje. Problémem je hlavně plat a taky nevím, jestli tohle je typ hráče, jakého si na tom středu maluje Allegri. Brousek to není a vypálit taky moc neumí.

Reagovat
Kokesh

Prostě náš chameleón. Vyjímečný vzhledem a i stylem.

Reagovat
Filip12

Ozil mimichodem už vím proč Cissé má tak extravagantní účesy on totiž hodněkrát viděl viděl Phinease a Ferba a chtěl bý jako oni

Reagovat
cristiano.K.

Benzema hraje skvěle a nyní pěkně zastupuje Higuaina

Reagovat
$dolar$

Povedli se mu 2 zapasy a to jeste ani v jednom nehral "paradne" ...

Reagovat
Kokesh

No včera zahrál hodně slušně. Navíc Pipita taky nehrál většinu zápasů parádních, jen dával góly.

Reagovat
$dolar$

Vcera zahral slusne, ale porad to jeste neni ten paradni Benzema co hraval v Lyonu a ja se vazne obavam, ze uz ani nebude, ale preju mu, aby byl

Reagovat
cristiano.K.

tak si vem zápas v Lyonu....60.minut pomalu nulovej Real,když nebudu brát ty standartky.Přišel Karim místo Adebáka a Real byl jak vyměněnej.Minule zahrál taky dobře,včera jak by smet,proto jsem napsal "nyní"

Reagovat
$dolar$

Ehm v Lyonu nic zvlastniho nezahral, akorat mel stesti, ze spatne trefil balon a padnul z toho gol, predminule hral prumerne, vcera zahral slusne

Reagovat
cristiano.K.

neřikám,že zahrál bůh ví jak,ale jeho forma jde nahoru,to mi nikdo nevyvrátí.Byl tam mnohem lepší než Adebák,to že se blbě ukop na to se ptát nikdo nebude.Seš moc náročnej, pro mě hraje ted skvěle,pro tebe dobře

Reagovat
$dolar$

Uvidime jak mu to pujde dal, snad budes mit pravdu ty

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
RMCF

noooo on tu hru hodně rozhíbal při golu měl samozřejmě štěstí a měl tam pár zbytečných ztrát, ale oproti Ademu tu hru hodně rozhýbal.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je parádní.

Reagovat
$dolar$

Kdybych napsal, ze je Messi paradni, tak napises, ze je Messi sracka...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tě trochu zklamu.. Ale svět se netočí jen kolem tebe Ten tvůj příspěvek jsem ani nečetl..

Reagovat
$dolar$

Tak ale v tom pripade jsi nevidel jediny utkani Realu

PS: ani jsem to nemyslel, ze to byla reakce na me, spis takovy shoda nahod, ze mame vzdycky na vsechno ruzny nazory

Reagovat
smazaný uživatel

Ukončíme tenhle rozhovor tím, když řeknu, že jsem žádný zápas Realu neviděl? Jestli ano, tak jsem nikdy žádný zápas neviděl..

Reagovat
$dolar$

Mne to je jedno, jen jsem konstatoval to, ze pokud pises, ze je Benzema paradni, tak jsi zadnej zapas Realu nevidel, tot vse

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

dolar si užívá poslední dny na fóru a má čím dál větší mouřenínovu nemoc sebestřednosti. Prostě má pocit, že se vše točí okolo něj a má pocit, že cokoliv kdokoliv řekne nebo udělá, tak udělá kvůli němu. Dolar je čím dál směšnější figurka

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

vypadá jako fe'ťák ale jinak hraje dobře turek

Reagovat
smazaný uživatel

němec

Reagovat
smazaný uživatel

Němec s tureckými kořeny

Reagovat
Krausio_Real_M

Özil Benzema Ade za včerejší zápas

Reagovat
FuckT

Ozil je best

OT: skoda,ze zajtra nebude hrat Puyol zase :( to je fakt hrac jakeho mam rad,jeho hra ma stale bavila ...aspon,ze bude Xavi ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak.. Jednou bych moc rád viděl jeho spolupráci s Nurim. Buď tedy s Iniestou, nebo s Ozilem, to je mi jedno.. Ale myslím, že by to byl neskutečný koncert

Reagovat
smazaný uživatel

´I napříč zraněním jsme ukázali, že máme spoustu možností a trenér má dostatek hráčů k výběru.´

Za ty prachy... by bylo zlý kdyby neměli

Reagovat
smazaný uživatel

Özil je jeden z mala hracu kteři to vrealu vidrzi dloho doufam ze dotahne real kam patří na 1 misto

Reagovat
homeles8

Reagovat
j_mrazik

Pořád nechápu, proč se o něj nepokusil SAF. Byl by tam ideální.

Reagovat
salami

místo toho to ted vypadá na Pastoreho, což je podle mě daleko dražší a riskantnější varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore se se vojí hrou v Anglii těžko prosadí. Neodepisuju ho předem, ale pravda je ta, že Ozil byl z Německé ligy na důraz zvyklejší.

Reagovat
RMCF

Ozilovy větší důraz dělá taky docela problemy, Anglie by pro něj nebyla dobrá volba.

Reagovat
j_mrazik

Myslím, že by se do toho dostal. Určitě by byl platnější než Anderson a rozhodně by se rychleji přizpůsobil.

Reagovat
RMCF

jw to možný , ale v zápasech realu mu často když soupeř hraje víc fyzicky dělá problmy:)

Reagovat
Kily

někdo tady o víkendu psal, že Ferguson má dostat na posily přes sto mega, pokud se bude Zamparini držet zaběhnutého rytmu a pravidelně zvyšovat Pastoreho cenu o deset mega, tak to bude akorát, naposledy jsem četl, že Pastoreho cena je 80

Reagovat
Tomanatura

Třeba má ve smluvě něco jako Neuer, že každá nabídka nad 15 mega euro musí být projednána a pokud nebude schválena, tak se mu zvýší plat o 20%

Reagovat
Kily

v tom případě pochopim, že Schalke nebude chtít Neuera prodat a raději tak odmítáním nabídek bude odčerpávat finance, které by jinak Magath použil na další přestupy

Reagovat
Tomanatura

Jo. Oni tady špekulovali, že vlastně Kraft v brance Bayernu svým odmítáním nové smlouvy zvyšuje plat Neuerovi a beztak jsou to jen takové čachry machry, aby si ti dva vydělali co nejvíc

Reagovat
Tomanatura

Pokusil, ale pan Ozil dostal od Realu 6 mega ročně

Reagovat
smazaný uživatel

Má 3,5 hrubýho. Prý.

Reagovat
Tomanatura

Máš zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Marca u přestupu tvrdila, že 5 čistýho ročně.

http://www.marca.com/multimedia/primeras/10/08/0818.html

Reagovat
Tomanatura

Jo, z toho jsem vycházel. Jinak to držíte docela na uzdě( ), takovému Bayernu se to už začíná sesypávat

Reagovat
smazaný uživatel

Není to špatný, ale Kaka' s Karimem nám to hodně komplikují, kvůli nim chtějí někteří moc. Samozřejmě tomu "pomohly" i odchody Raúla a Gutiho, ti brali skoro nejvíc.

Reagovat
RMCF

Důležitý je teĎ udržet plat Pepeho na uzdě...

Reagovat
Tomanatura

A co vůbec ten Gago? Spekuluje se už, kam by měl odejít? A taky jsem četl o zájmu Villarrealu o Canalese...

Reagovat
smazaný uživatel

V souvislosti s Gagem jsem četl něco o Itálii.

Canalese si pohlídáme doufám, maximálně na roční hostování někam do Getafe nebo podobně, naše klasika.

Reagovat
j_mrazik

Tak to je za hubičku.

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

o jednu vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

docela se divim, že se nespekuluje o přestupu Enriqueho do Realu, takovej levej bek by se Realu sakra hodil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele