Oyarzabal se z Realu Sociedad nikam nechystá. Spekulace sám odmítl

11.10.2019, 14:24
Aktuality
Útočník Realu Sociedad San Sebastian Mikel Oyarzabal nepředpokládá, že by měl v dohledné době baskický klub opustit. Spekulace na toto navíc sám smetl ze stolu.

"Vidím to tak, že v Realu Sociedad zůstanu mnoho let," řekl španělský reprezentant. "Real je jediné, na co myslím. Cítím se tady velmi dobře, vyhovuje mi to tady. Zároveň cítím, že mě tu chtějí a mají rádi," doplnil autor 25 ligových branek během posledních dvou sezon.

Právě tyto výkony mu zajistily premiérový reprezentační start. V červnu byl u vítězství nad Švédskem. A i v tomto utkání se Oyarzabal dokázal střelecky prosadit.

V poslední době byl dvaadvacetiletý fotbalista, který je také mistrem Evropy do 21 let z letošního roku, spojován se zájmem ze strany Manchesteru City. Ten se na něj údajně vyptával v létě, nicméně ke konkrétním jednáním ani nakonec nedošlo.

A jak to tak vypadá, tak by se ani v nejbližší době na tom nemuselo mnoho měnit.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
Messiáš

Moc by se mi líbil v Atleticu. Dělo

Reagovat
Beči

To je zrovna destinace, kterou bych mu nedoporučoval. Jak jsme všichni již několikrát viděli, Atletico zabíjí potenciál ofenzivně laděných fotbalistů. Je to výborný klub, ale Simeone prostě hraje defenzivní styl a tihle hráči se do toho nehodí (viz. totální pohřbení kvalit Lemara apod.).

Reagovat
opretis

Nevím jak je na tom stylem hry Mikel, ale Atlético nutně potřebuje kvalitní a produktivní hrot. Máme jen prominentního Costu a ....no, Moratu. Ani jedno není na základ. A bez útočníka jsme v háji i kdyby se hra zlepšila.

Reagovat
Beči

Oyarzabal je ale křídlo, ne hrot. Proto jsem mluvil o zabíjení potenciálu.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
technecium

Kupte mi ho s Lautarem

Reagovat
Messiáš

ale jo, to by se mi taky samozřejmě líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

V Barceloně by neměl na víc než na lavičku, ale Lautaro by byl dobrá volba.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

"Real je jediné, na co myslím."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Celkově výživnej žebříček

Reagovat
Arsenalista

UE na devátém místě?

Reagovat
blaugrana

Snad tento rebricek Barto neuvidi.

Reagovat
Mateo16

Modric zranený , Bale zraneny. To je deň

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele