OWENA OPĚT KONTAKTOVAL REAL!

15.02.2004, 10:51
Aktuality
Real Madrid stále neztratil zájem o anglického útočníka FC Liverpool Michaela Owena! Včera byl prý kontaktován vedením španělského velkoklubu, osobně mu zavolal prezident Florentino Pérez. Anglická Chelsea, v čele s Romanem Abramovičem, by chtěla jednat s Realem o příchodu Michela Salgada. Ruský ropný magnát mu nabízí pohádkový plat.

Anglického střelce Michaela Owena chtěl Real Madrid získat již několikrát, ale on vždy odpověděl jasně: "Nechce se mi odcházet, ale myslím si, že jednou přestoupím. Ale určitě to nebude toto léto."

V létě by ho chtěla získat také Chelsea. "O zájmu Chelsea víme dlouho, ale osobně jsem s Michaelem Owenem mluvil a řekl mi, že do Chelsea nechce," říká manažer LFC Gerrard Houllier.

David Beckham několikrát doporučil vedení Realu Madrid, aby Owena koupili. "Michael je výborný útočník, mohl by nám pomoci," radí Beckham svým šéfům.

Tuto informaci přinesl anglický server Tribalfootball, kde se také zmiňují o částce. Owen by podle odhadů měl stát něco přes 980 milionů korun!

Zpravodajský server se také zmiňuje: "Chelsea chce v létě koupit Salgada!"

Michel Salgado je pravý obránce Realu Madrid, kterého prý Chelsea nutně potřebuje, i když na tom postu má dva skvělé obránce, Glena Johnsona a Maria Melchiota.

Podle manažera Ranieriho by se na tomto postu vytvořila větší konkurence a klubu by to jen prospělo. "Už jsme několikrát jednali se samotným Salgadem i s vedením Realu Madrid, ale nikdy jsme se nedohodli," říká Ranieri.

Roman Abramovič nabízí Salgadovi pohádkový plat už v předběžné smlouvě. Za měsíc by si mohl Salgado přijít až na 34 milionů korun! Ale obránce stále trvá na svém. "Já bych chtěl v Realu ukončit kariéru, nechci pryč," řekl.

zdroj: fotbalovenoviny.tk

Autor: Pavel Janega

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*exmafie

At odejde,bude víc prostoru pro Milana

Reagovat
smazaný uživatel

A nebylo by už zajímavější psát o těch hráčích, které Abramovič z Realu nechce? Třeba Bravo, Borja, Cambiasso, Juanfran, ....

Reagovat
smazaný uživatel

Merengues: Asi by si se divil, ale Cambiassa a Juanfrana podle všeho by chtěl taky.

Reagovat
PJ

On by Abramovič chtěl úplně všechny. To aby si ale založil vlastní ligu, protože by se mu do jednoho týmu nevešli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele