Otevřeli nás jako konzervu, řekl liberecký trenér Hoftych

30.10.2020, 10:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
Azazelo RD

Třeba do té doby napadne půl metru sněhu a bude se nám hrát líp...

Reagovat
delfin

Reagovat
14titi

Komentuje to, jak kdyby je vypráskal Bayern. Analýza ukázala, že nemají slabinu? Sázím barák na to, že vyhrajou EL...To jsou zase řeči. Každopádně je hrozně znát, jak našim týmům chybí zápasová praxe.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftych jen nezvládl Slovan na CZ dobře připravit. Jinak CZ průměrný evropský tým

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
REPLIKATOR

Zápas se vůbec nepovedl, musíme ho hodit za hlavu a soustředit se na ten příští.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkat si, kluci jsme outsider skupiny, tohle se nám může stát. Vsadím se, že za doby, co Sparta hrála LM, tak Hřebík jim tlačil do hlavy, kluci jdeme makat a pak na ně vlitnul Real a oni se ani tak nepodelali a makali. Dneska je to samej Yusuf, Hromada.... Harting s Jarošíkem atd..

To byla jiná mentalita, řekl bych.

Každopádně 5:1 je ostuda a jede se dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Súper mal lepšie mužstvo, je to prose top mačaft, hrajúci špičkový futbal, ich motor má vyšší objem, otvorili nás ako konzervu...

Toto sú čo za výhovorky? Asi je ten zápas treba podrobnejšie rozanalyzovať, zistiť kde Liberec najviac tlačí topánka, vypracovať novú stratégiu, prípadne obmeniť tých hráčov, ktorý proti CZ nestíhali a na tento level výkonnostne nemajú.

To stačí, keď kouč celku, účinkujúceho v skupine EL proste povie "Dostali sme 5:1 od Crvenej Zvezdy, boli proste lepší, no čo už..." Ak je podľa neho CZ špičkový top mančaft s ktorým sa v podstate nedá hrať vyrovnaná partia, čo potom bude Liberec robiť v konfrontácii s Hoffenheim, ktorý momentálne vyzerá byť ešte o level vyššie ako Belehrad. Hofťa predsa musí najlepšie vedieť ako Trnava pre dvoma rokmi hrala s Crvenou Zvezdou úplne vyrovnaná partiu, keď sa po remízach 1:1 vonku aj doma v Trnave rozhodovalo až v predĺžení. Trnava vtedy nemala žiadne extra mužstvo, ani len žiadny seniorský reprezentant Slovenska tam vtedy nepôsobil a napriek tomu s CZ hrali úplne vyrovnanú partiu. Pája bol predsa pritom, tak si nevie dať dokopy 1+1, že v čom je teraz ten priepastný rozdiel?

Reagovat
lampas

Nechceš se starat o slovenské týmy v EL debile?

Reagovat
smazaný uživatel

Staral som sa o ne dosť pokiaľ tam účinkovali ty smrad, teraz komentujem akutálne dianie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje názory tu stejně nebere nikdo vážně. Všichni víme, že víš o fotbale totální tužku

Reagovat
smazaný uživatel

TrúboPlastik

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, teď si mě ranil. Humor úrovně tvého vzdělání, tedy páté třídy základní školy

Reagovat
smazaný uživatel

Povoľ si gombík na gatiach cvalíku, tých dvanásť knedlíkov k vepřu-zelu na obed ti zjavne neprospelo ako fyzicky tak mentálne

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď vlastne v tvojom prípade je to vlastne jedno, lebo ako fyzická tak mentálna kondícia nie sú niečo čo by si mal vo svojom zvrátenom homo portóliu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokotěnko, ty si vážně myslíš, že ty tvoje žvásty tady někoho zajímají? Jestli si to opravdu myslíš, tak si ještě větší dement, než sem si myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako nie moc dôvtipná buzna, snažiaca sa nadviazať homo známosť v primárne futbalovej diskusii to zrejme nemáš úplne ľahké a chápem, že si z toho asi frustrovaný, ale pochop aj ty mňa, že sú mi tvoje problémy úplne u riti, takže si skús svoje zlomené srdiečko vyliať u niekoho iného...

Reagovat
deadlife

Souhlas s Wendigem. Nechápu ty zbytečné útočné výstřelky. Svědčí o mentální omezenosti pisatelů. Jsme tu pro fotbalovou debatu a ne pro urážky.

Reagovat
smazaný uživatel

Cením si, že sa tu nájde aj niekto, kto má záujem diskutovať o futbale, kvôli ktorému sem na EF väčšina z nás primárne chodí. Bohužiaľ som si už zvykol na suterénnu úroveň niektorých tunajších užívateľov ako je TruboPlastik a spol. a zvlášť to už neriešim.

Reagovat
Salfovic

Pro oboje, ty čuramedáne.

Reagovat
ratusek

Reagovat
wikingskrin

koho zajima posrana Trnava. Proste je Zvezda podcenila, vedeli ze postoupi tak ci tak. Na Liberec se hold jakozto na pravidelneho ucastnika EL dobre pripravili a vyšlo jim to. srovnavat zapasy Zvezda vs Trnava a Zvezda vs Liberec prostě nejde. Navíc tady se bavíme o skupině a né o předkole. O skupině si může nějaká Trnava nechat zdát.

Reagovat
smazaný uživatel

Podceniť súpera v 3. predkole LM, súpera, ktorý predtým vyradil Legiu Varšava a navyše ho "podceniť" hneď v dvoch zápasoch a naháňať potom postup na vabank v nadstavenom čase. To by boli fakt veľkí frajeri, keby takto konali. Však toto čo ty píšeš by si nedovolil ani Bayern. Zvezda v oboch zápasoch s Trnavou nastúpila v plnej možnej sile, koniec-koncom štyria či piati hráči čo hrali základ proti Trnave a sú v CZ doteraz hrali aj včera proti Libercu.

A len tak mimochodom, Trnava v pred tými dvoma rokmi, keď vypadla s CZ po tom, čo následne v EL vyradila slovinskú Olimpiju skupinu EL hrala a hrala ju dosť slušne. Porazila tam Fenerbahce aj Anderlecht a v skupine skončila tretia, iba o jeden bod za druhým Fenerbahce, takže toto si teraz odhadol dosť zle s tým, že o skupine sa im môže iba zdať

Reagovat
Noustress

Pravidelny ucastnik O skupine a vobec o akejkolvek EU sutazi si nechavate zdat akurat v Baniku, peace do Ostravy. Btw kvalifikacia do skupiny LM je prestiznejsia nez nejake sranda zapasy v EL za par drobnych

Reagovat
GrimeBaller98

Tebe by mel vazne nekdo sestrelit skluzem zezadu na holen ...

Reagovat
smazaný uživatel

Trafiť sklzom zozadu holeň to je iná frajerina... To máš odkiaľ, z Mortal Kombatu?

Reagovat
icefish

Ve vaší diskuzi níkomu nefandím, ale sestřelit někoho zezadu na holeň je fakt těžký pokud mu předtím neuřízneš lýtko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani není moc diskuze, někteří zjevně ještě nedosáhli takové mentální úrovně, aby se zvládli zapojit do diskuze.

Reagovat
Greny

Že se nestydi to by znamenalo pravděpodobně otevřenou zlomeninu nohy a zlomenou jak nejdrive lýtkovou tak následně holeň...

Reagovat
Pablos

jedině, že by někdo likvidačním faulem protočil tomu hráči nohu a on ho pak dodělal tím svým pověstným skluzem ze zadu na holeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele