Osvaldo: Tímto způsobem budeme pořád vyhrávat

22.10.2012, 11:44
Aktuality
AS Řím má za sebou povedený zápas v Janově, přestože úvod tomu vůbec nenasvědčoval. Tým z hlavního města dotáhl dvoubrankové manko a přidal ještě dvě trefy navrch. Podle útočníka Pabla Osvalda je nezbytné, aby Římané s podobným nasazením odehráli každý zápas.

"Je to pro nás hodně důležitá výhra. Do zápasu jsme nevstoupili dobře a po dvaceti minutách prohrávali o dva góly. Poté rozhodl náš hlad po úspěchu o tom, že jsme skóre dokázali otočit," říkal Osvaldo, autor dvou branek.

AS je nyní v tabulce pátý, na čtvrtý Inter ztrácí čtyři body, vedoucí Juventus je lepší o další čtyři body. "Odehráli jsme skvělý zápas, co se týče úrovně hry i nasazení. Když budeme takto pokračovat, vyhrajeme spoustu zápasů. Já se o to snažím pokaždé," doplnil 26letý střelec.

Pablo Osvaldo po jednom z gólů svlékl dres a poslal do Argentiny přání své matce ke svátku matek. Celkem už letos v italské lize nastřílel pět branek, na které mu stačily jenom čtyři zápasy.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (313)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele