Ostrava zaplatí pokutu, proti Plzni navíc bude mít prázdný kotel

16.01., 12:26
Aktuality

Ostravští sehrají následující domácí ligové utkání s Plzní (13. února) na částečně uzavřeném stadionu. Fanoušci nebudou v sektorech D3 a D4, kde sídlí "kotel". Disciplinární komise LFA potrestala Baník za masivní použití pyrotechniky v prosincovém zápase proti Slavii, klub byl v té době v podmínce. Slezský klub navíc zaplatí pokutu 40 tisíc korun. Komise o tom informovala v komuniké.

"Navzdory tomu, že oba zmíněné sektory byly podmínečně uzavřeny s dvouměsíční zkušební dobou, fanoušci na stadion opět pronesli velké množství pyrotechniky včetně té vystřelovací, kterou také použili. Jednalo se už o několikátý podobný prohřešek tohoto charakteru v sezoně," uvedl předseda disciplinární komise Richard Baček.

"Trest uzavření některého ze sektorů bere disciplinární komise LFA vždy jako poslední možnost, a to v situacích, kdy předchozí tresty nepřinesou žádaný efekt," doplnil Baček.

Dohrávka 17. kola nejvyšší soutěže s Plzní bude prvním domácím utkáním ostravského mužstva v letošním roce. Zápas se v původním termínu na začátku prosince neuskutečnil kvůli silnému sněžení a nezpůsobilému trávníku.

Baník měl za pyrotechniku částečně uzavřený stadion i v minulé sezoně. Bez fanoušků v "kotli" odehráli Slezané dubnový domácí duel s Libercem.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
10adam

OT: EF komunita ví vše, tak jdu pro radu

Poradil by mi někdo nějakou kameru před dům? Ideálně na baterku a s iOS appkou… Díky

Reagovat
10adam

Reagovat
kilobyte

Záleží na co to budeš mít.

Reagovat
10adam

Chci mít pod kontrolou vchod, vjezd do garáže a zahradu. Je tam celkem pohyb a chci, aby i manželka věděla kdo zrovna třeba zvoní…

Reagovat
kilobyte

Jednou kamerou? Pokud více, tak v práci máme HIKvision a dobrý. 4 kamery a NVR seženeš pod 10k. Nebo si můžeš dát ke vchodu zvonek s kamerou a na zahradu nějakou kameru s vlastní pamětí.

Jak píše naheCZ, tak kabel by byl lepší.

Ten pohyb je na zahradě? Jde ti o záznam a nebo aby si viděl aktuální dění?

Reagovat
10adam

Potřebuju kamery minimálně dvě, možná tři.

Jde mi v podstatě o obojí, ale víc a to aktuální dění a hlavně snímání vchodu

Reagovat
Mass

Jak se chtěl pochlubit, že má vchod, garáž, zahradu a manželku

Reagovat
Pablos

to je v pohodě... ale on se chtěl jen pochlubit, že má žebřík... a potřeboval se k tomu něják dostat

Reagovat
Mass

Teď mi došlo, že třeba nemyslel vlastní manželku

Reagovat
10adam

Myslel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
10adam

Žebřík nemám, ale kvůli kameře bych si ho koupil

Reagovat
naheCZ

Co tím vlastně chceš přesně monitorovat? Ono upozorním, že můžeš monitorovat tak možná přímo tvoje dveře, ale na chodník před barákem už to vidět nesmí (veřejný prostor). Já zkoušel akorát vnitřní, TP-Link a práce s tím byla dobrá. Jen teda z plné využívání aplikace se musí platit, nepamatuji si už jaké tam jsou přesně omezení.

Reagovat
10adam

Prostor jak píše v reakci na kilobyte, veřejný prostor monitorovat nechci a ani nic sdílet, jak píše Greny, je to čistě pro nás

Reagovat
naheCZ

Nejde jen o sdílení, ale i o to samotné monitorování. Z toho, co si napsal...vchod snímat můžeš, aby si viděl, kdo zvoní. Vjezd do garáže to stejný, ale veřejnou silnici by to už snímat nemělo. A zahrada taky v pohodě, dokud to nebude snímat i zahrady sousedů. Každopádně myslím, že lepší bude shánět kamery, které nejsou baterky, ale jsou napájeny přímo. Nechtějí se ti roztahovat kabely?

Reagovat
10adam

Mělo by to být tak, že bych pokryl přímo můj pozemek, nemám zájem snímat sousedy, ani veřejné prostranství. Jde mi primárně o nějakou formu bezpečnosti. Nechce se mi moc tahat kabely, co jsem se tak letmo díval, tak některé baterky vydrží až 180dnů a to si na žebřík klidně vylezu

Reagovat
kilobyte

Ale to máš se solárem, ne? Takže jí nemůžeš dát kamkoliv.

Reagovat
naheCZ

No taky si říkám, půl roku je strašně moc, aby baterka vydržela. Taky je to doba, po kterou se uvádí tak možná životnost baterie - doba, po kterou si baterie udrží kapacitu na 100%, než začne používáním klesat.

Reagovat
10adam

I kdyby to byly tři měsíce, tak je to pro mě lepší než někde natahovat kabel nebo dokonce vrtat skrz zeď…

Reagovat
Greny

Před dům na tvůj pozemek? Jak budeš mít veřejné prostranství máš problém kdyby jsi něco sdilel

Reagovat
HanzBP

To v reálu nikdo neřeší, když je nějaký průser, tak je policie ráda za cokoliv.

Reagovat
bobis21

A ještě radši bude advokát toho kdo průser udělal, protože s obžalobou postavenou na takovém důkazu si poradí jak nic.

Reagovat
kilobyte

Ale na drobné zlodějíčky by to mohlo platit. A nebo pak musí vymyslet, jak to obejít bez toho záznamu. Najít u něj ukradenou věc a tvrdit, že ho našli díky očitému svědkovi.

Reagovat
Bex5

Ja prave myslel, ze pokud je zcela zrejme, ze jsi tim natacenim ochranoval svoje pravo, zdravi, majetek apod., je nataceni dovoleny.

I napriklad v kancelari apod.

Nebo mi to prosim vysvetlete, jestli to je spatne pochopeny.

Reagovat
wyqinac

LFA Mafia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele