Ostrava začala přípravu se Smolou i Lalkovičem

17.06.2019, 22:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (126)

Přidat komentář
Liquid

Co myslíte, koupí si trevor baníkovský dres Smoly ?

Reagovat
KingMaster13

Mě by zajímal spíš Lichna alias Šafarčíkjebůh

Reagovat
Losinho

Smolajebůh

Reagovat
lichna.

Radši se tuhle sezonu o nick vsázet nebudu. Tohle bych fakt nedal.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

No tak, něco vymyslíme.

Reagovat
didosh

....a do něj do cernýho...

Reagovat
negrles

Ty diskotekovej dinosuare

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
lichna.

Kdybych měl doma krb, tak možná.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

na zapálení po tom, co bude mít po podzimu 0 gólů ok..

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeři v přípravě

Cena za Stronatiho

Helešic, Celba

Kubík WTF

Páník

Posily za tu (ne)cenu

Nemám z toho dobrý pocit, ale třeba mě Baník totálně vytrollí a budu za cypa, nic nového by to nebylo

Reagovat
KingMaster13

Tak dobrý je, že jste alespoň se neoslabili a ten Smola třeba dávat goly bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Tak Kuba snad zůstane jen na první zápasy a pak půjde. Útočníků máme teď dost. Jeden musí jít a pochybuju, že by to byl někdo jiný. Jinak z té sestavy čekám ještě odchod Bredy a Pokorného, možná ještě i Kaloče a uvidíme co bude s Azevedem.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Páník bude chtít do systému na dva hroťáky jich mít v kádru pět, takže pokud by neprodloužil Baroš, což se snad nestane, tak by asi v kádru zůstal, nebo by Baník šel do toho Yunise ze Sigmy.

Breda určitě, Pokorný možná ne, tipuji, že na tom nejhůř bude Aza, který přijede až později, možná, že budou chtít prodloužit smlouvu Mešimu a dát na hostování zrovna jeho, tipnul bych si, že budeme chtít mít v kádru čtyři stopery, z toho Procházka a Šindelář by mohli zaskakovat na DZ. Je možné, že by v průběhu léta přišel Frydrych, i když tomu nevěřím, tak by zmizel asi i Pokorný.

Hostovačku očekávám u Kaloče a Bolfa, oba Vítky, u Pazdery očekávám konec, ale má smlouvu do konce roku 2019, takže možná bude v béčku, kdo ví.

Chmiel asi v FCB končí, očekávám jako trojku Číže, který bude jedničkou v béčku k tomu, Lapeš hostovačka, Baránek devatenáctka, Murín náhradní gólman v béčku.

Azevedo buď zůstane, nebo, co všichni z Baníku asi chtějí víc, přijde buď Potočný nebo Reiter a Azeveda nahradí, možné je i to, že by udělali obchod s Bohemkou, kde by dali nějakou částku + Azeveda a možná i třeba Azackého nebo Mešiho, Pokorného na hostovačku, Liberec má asi trochu vyšší ambice než na tyhle hráče, i když i tam bych to úplně nevylučoval...Rozhodně beru jako naprostou prioritu, že chtějí křídlo, pak Yunise, kdyby náhodou, pak Frydrycha, kdyby chtěl a Slavia přistoupila na roční hostování s opcí, jeho plat by snad mohl Brabec přenést celý, i když se prý jedná o 400 tisíc, takže by to bylo dost složité, ale asi pořád hratelné...Květa a jiné, o kterých se spekulovalo opravdu neočekávám...

Reagovat
Banikovec7

S Bolfem se asi už nepočítá, když ani nešel do přípravy.

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslím, že počítá, možná ho tam jen zapomněli dopsat, nebo už řeší hostování někde jinde...Zbavit se dobrých mladých kluků jen tak by Baník neměl...

Reagovat
Banikovec7

No dobrych, uz taky neni nejmladsi a neukazal absolutne nic, muzes rict, ze nedostal poradnou sanci, ale asi ho treneri vidi i na treninku. Granecny a Sasinka jsou stejne stari a odehrali toho dost, takze to asi neni tak, ze by ho nestaveli kvuli veku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z juniorky vypadal jediný použitelný, v Jablonci se neukázal úplně špatně, měl za sebou nějakou nemoc, co vím a rok chyběl, to tě taky hodně poznamená, když k tomu ještě rosteš a všechno...Když jsme měli, vlastně stále máme Kubu Šašinku nasmlouvaného do 23 let, tak nevím, proč bysme se měli vykašlat na Bolfa...Rád bych ho viděl v té druhé lize a pak se uvidí.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

S Barosem počítám. Takže čekam odchod Kuby Šašinky. A útok Smola Baroš nebo Smola Kuzma. A za nimi Diop a Ondra. A pochybuju že bychom sem tahali ještě nekoho. Pokud pustí na hostovacku mladého Bolfika, tak bychom zase neměli nikoho na pravou zálohu krom Lalkovice. Protože Filla už čekám více v obraně. Takže podle mě a hlavně podle tech vyjádření si myslím, že nikoho už nutné nehledají. Podobné vyjádření byly v zimě a taky nikdo nepřišel.

Reagovat
Kiwi-21

Diop měl někde odejít pokud se nepletu?

Reagovat
lichna.

Prý to není tak horké.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě proto jsem psal, že hledají, buď Potočného nebo Reitera, případně ještě někoho a věřím, že by si nechali v kádru spíš Azeveda než Bolfa, který potřebuje hrát pravidelně. Baník i Páník určitě minimálně křídlo chcou, ale je to o penězích.

Reagovat
lichna.

Tak jasně, proto říkám, že už radši s nikým nepočítám. Nebo třeba až na konec přípravy, kdy se třeba někdo uvolní. Tak jako loni Janoš.

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo s nima vcera trenoval, ja si myslim, ze je to tuty. Sice ve Francii odehral snad 1 zapas za sezonu ale pokud to vylozene neflakal nebo nechlastal, hrat si myslim, ze bude

Reagovat
Kepy_FCB

Ten slovák z Bohemky nepřijde?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
Han střelil první

O Reitera už asi ani není zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, ale to není Slovák

Reagovat
Han střelil první

Tak to já vím, ale normálně jsem mu odpověděl, protože jsme snad oba věděli, koho myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, nějak jsem to nepochopil Sorry.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lichna.

Jinak na základě rozhovoru s Pánikem i Bělákem si myslím, že jestli ještě někdo dorazí, tak to bude muset být něco na poslední chvíli nebo nějaká extra zajímavá nabídka. Nevyznělo to tak, že by po někom vyloženě šli. Já osobně bych si teda představoval ještě jednoho hráče do středu pole. Ať už alternativa k Hrubému nebo k Janošovi.

Reagovat
Jandak

Spis do utoku... bych to videl. Jako Smola je sice fajn .. ale proste utocnik chybi. Od Barose uz nemuzeme cekat zazraky.

Reagovat
lichna.

Tam máme Kuzmu, Diopa, O.Šašinku, něco zvládne i Baroš + ten Smola. Já osobně bych taky chtěl spíše mít méně útočníků ale jednoho pořádného zabijáka, nicméně tady už určitě nikoho nepřivedeme. Jako minimálně příchodem Smoly máme zase širší portfolio při způsobu hry.

Reagovat
Jandak

jj souhlas.. jako Sasinka.. sice odchovanec ale na ligu podle me nema .. Diop je dobry back up, Kuzmanovic se mi libi uvidime jak zahraje s Smolou, Bary to je jistota užjen jeho vliv v kabine staci.. goly ani davat nemusi. .. ale jak rikas chybu nam zabijak do vapna

Reagovat
didosh

Kdo že je fajn?

Reagovat
Banikovec7

To neřešení zálohy už snad ve čtvrtém přestupáku nechápu. Pak tam zase bude hrát Jirásek s Mešaninovem.

Reagovat
lichna.

Tak ten Jirásek se ještě dá. Měl pár dobrých zápasu. Ale za Janose není opravdu nikdo srovnatelný.

Reagovat
didosh

Ti dva jsou ubozi...

Reagovat
SuperBanikovec

Uvidíme co ten Azevedo ještě. Může hrát i ve středu, otázka je jak na tom po tom zpackaném hostování.

Reagovat
lichna.

Reagovat
bobis21

tak já měl u něj hlavně pocit, že u nás už moc hrát nechce ne?

Reagovat
lichna.

Tak spíše dostal nabídku z Paříže, tak ho to lákalo tolik, že začal trucovat.. Jinak si nemyslím, že by v Baníku byl nespokojený.

Reagovat
bobis21

to souhlas, předtím vypadal že ho to tady i baví. Ale mám fakt obavy jak se mu bude chtít teď vracet. Pokud bude hrát naplno tak určitě posila (klidně i č.1 na pravé straně?)

Reagovat
SuperBanikovec

Pokud má aspoň něco v hlavě, tak už mu došlo, jaká to byla pičovina jít do té Paříže, zvlášť způsobem jakým si to vynutil. To mu může být jen ke prospěchu a mohl by se tak více soustředit na svůj výkon tady v Baníku než na vymýšlení krávovin. Uvidíme co na to Bob (a koneckonců i Azevedo).....

Reagovat
lichna.

Jasně, pokud se vzpamatoval a bude tu chttít hrát, tak proč ne..

Reagovat
Logan

"Viděl jsem ho v Olomouci hrát zleva, kde dal naší juniorce asi tři góly. Takže kvalitu demonstroval."

Tak jestli kvalitu demonstroval hattrickem proti juniorce Baníku

Né, jako indi je to určitě zajímavej hráč, uvidíme ale co ten zbytek ...

Reagovat
andrew96

Baník povýšil trollení rivalů na novou úroveň.

Reagovat
ratusek

Letos to bude gigantickej průser. Kopyta v utoku, dva špatně vyhonění ocasové u rozehrávek, neřešení záložní řady, posílání mladých pryč. Místo abysme omlazovali tak věkový průměr bude ještě vyšší a jinak než chodecký fotbal ani hrát nepůjde.

Reagovat
Stannis Baratheon

Vždyť jste jen posílíli, takže horší než letos to bude jen těžko.

Reagovat
ratusek

Posílili? Jaro bylo tragické. A pár zápasů bude Lalkovič hrát dobře třeba, tak poté upadne jako zbytek do chodeckého nudného fotbalu. O Smolovi ani nepíšu a zbytek nejsou posily pro A tým. Maximálně se do základu dostane Celba.

A že ti blbouni chtějí poslat zase Bolfa, Kaloče a další mladé pryč, to mě vytáčí maximálně

Reagovat
lichna.

Tady se nám rozjela hysterie. Lalkovič ještě neodehrál ani jeden zápas, to samé Smola. Bolfa s Kaločem ještě nikdo nikam neposílá.

Já bych počkal, jak bude vypadat začátek sezony. Pevně věřím, že Bob dostal od Jankula a Brabce za úkol více tlačit ty mladé do sestavy a že je všechny na hostování nepošle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já třeba neberu jako špatnou věc, kdyby případně Kaloče a Bolfa na hostovačku do druhé ligy poslali, fakt je, že ti kluci ještě moc v dospělém fotbale nehráli a známe Páníka, nedá se čekat, že by se úplně do sestavy dokázali dostat a ono sedět na lavičce, tribuně či hrát za béčko jim už moc nedá...Teď jsou na řadě z těch mladých/mladších hráčů určitě Helešic, Celba, Granečný, pořád tam počítám i Holzera, Pokorný možná bude mít šanci, Budinský jako jednička, O. Šašinka...

Já jsem třeba hysterický, kvůli hře, která v některých zápasech i se slabšími opravdu neměla parametry, ale něco jsme si vyjasnili a já prostě počkám na sezónu a uvidí se, i když jak jsem psal mnohokrát, pocity z toho dobré nemám. Ze starých by měl v áčku skončit Pazdera, tam snad k tomu není moc co dodávat, za dva roky se nějak extra neukázal a platbě určitě nebude patřit k těm levnějším.

Reagovat
smazaný uživatel

*platově

Reagovat
lichna.

Jo Pazdera určitě no. Pokud budeme Filla hrát na PO a zároveň ponecháme Celbu, tak je Pazdera naprosto zbytečný. A jinak souhlasím s tím, že teď by měli dostat prosto hráči právě jako Celba, Helešic, Granec, případně ten Holzer. Pokud by zůstal jeden z dvojice Bolf Kaloč a občas aspoň hrával, tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře byl Baník v tabulce pravdy někde dole. Tým vytěžil z povedeného pdozimu, ale reálně akovou sílu vážně neměl, což se ukázalo v nástavbě, kde uhrál jen 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav na sestavení našeho nové vznikajícího "B" týmu a jestli hned hecneme dvojku.

Díky ženským nás pak čekají (hlavně v Čechách) nové vyjezdove destinace, na to se těším hodně.

"A" tým snad nebude honit neviditelné pozlatko a budeme hrát to, na co reálne máme, tzn. mezi 6-10 místem.

Hlavně sem zvědav, zda budeme praktikovat herně znova pravěk nebo konečně kluci předvedou i záblesky fotbalu.

Reagovat
lichna.

Na to Béčko jsem taky zvedav. Doufam, že tam bude dostávat šance Wojatschke případně i Barkov. Ať se otrkaji mezi chlapy.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

...ten druhý odstavec moc nechápu...jen ať do toho šlapou...chci vidět Baník co nejvis...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník hlavně musí začít praktikovat nějakou hru, která by ho k tomu opravňovala. Ten kádr ani objektivně není na 4. nebo 5. místo, Jablonec a Boleslav jsou určitě o něco výš, Olomouc nemá tak široký kádr, ale více technických fotbalistů v kádru, Zlín zajímavě posiluje (prý chtějí i Vukadinoviče), vůbec bych nezapomínal na Liberec, který to vždycky nějak dá dohromady, Teplice se snaží o nějakou změnu, i když ty peníze evidentně trochu chybí, Bohemka bude zajímavá, běhavé mužstvo, dobrý trenér, jen to chce dávat góly, Slovácku pod Svědíkem docela věřím...Všechno to je stejná třída, ty rozdíly jsou minimální, Jabka a Bolka jsou trošičku nad tou skupinou, Budějovice, Příbram, Karvinou a Opavu vidím celkem jako jasné outsidery, ale Baník může být i ve skupina o záchranu, nedalo by se ničemu divit...Bacha na ten optimismus.

Reagovat
didosh

Zas nejsem úplný optimista.Prostě věříme a věřit budem...Souhlasím že MB a Jabka jsou na tom o trochu lépe....Ty ostatní by jsme měli porazet jestli se chceme posunout dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no. Jen pochop Trevora, který se na to kouká objektivně V minulé sezóně jsme nepřehráli Slovácko a Karvinou ani jednou, Opava byla doma taky lepší...Až tohle ukážeme, tak můžeme mít vyšší ambice.

Reagovat
lichna.

Tak zrovna Jablonec bude podle mě ze začátku bojovat minimálně s tím, že se jim úplně rozpadl tým. Holeš, Hovorka, Trávník, to je celkem citelný zásah.

Reagovat
didosh

*vYš

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se do přípravy podívá dvojice Celba a Helešic. Obecně krajní obránci Baník trápí, nebo prostě už nejsou příliš perspektivní. Helešic jako back up za Fleišmana se mi zamlouvá, Celba dost možná hraje o základní 11.

Příchod Smoly vnímám pozitivně v přápadě, že to zanmená konec Šašinky u týmu. Potom by to bylo zvýšení kvality na postu.

Bohužel víc věcí tam vidím negativně. Dosavadní posili mi připadají spíše na rozšížení týmu. Nikdo tam nijak nezvýší sílu základní sestavy. Pořád mi chybí stoper. Procházka už často dělá chyby a chtělo by mu to zvýšit konkurenci. Krajní záložník sem myslel, že bude samozřejmostí. Zatím je to jen Lalkovic, který je zajímavou alternativou, ale rozhodně bych to nechtěl vidět postavené na něm. Střed zálohy se bohužel neřeší snad vůbec. Rád bych v týmu viděl ještě jednoho útočníka. Například Wágner či Chorý by mohli být zajímavými posilami.

Reagovat
ratusek

až na Chorýho. Ikdyž pro nás by asi posila byl, kdo ví.

Ale mám dost smíšené pocity ze sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho vůbec nezatracoval. V Sigmě hrál fakt dobře. Ačkoli nedával tolik branek, tak byl platný při zakládání útoků a hlavně mezihře, kdy na sebe natahoval obránce.

Jinak já sem na sezónu hodně zvědav. Pánik je schopný zase vyhaluzit excelentní podzim, ale jinak se mi nelíbí, jak je ten tým sestavený. Dokonce se mi zdá, že už je lehce přestárlý.

Reagovat
smazaný uživatel

chorý nepřijde už je tam smola a šašinka

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně si myslím že se smola do baniku nehodí a bude tam paběrkovat

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim... typicky loketak do vapna, kteremu ale mic prekazi.. aspon tak mi pripadal v Opave :) Tak snad prekvapi

Reagovat
didosh

to co odehraje on,zvládne i Kuba...

Reagovat
frankiefcb

tak to si myslím, že lepší než Kuba bude, ale žádné terno.

Reagovat
lichna.

Reagovat
didosh

Asi ano...Kuba je i pro mě kopyto, Smola má jen víc zkušeností a žádný respekt z protihráčů. Kuba je ještě mladý ale myslím si že je to hráč tak pro F-M max.Vitky

Reagovat
frankiefcb

Ano 3. liga je strop pro Kubu.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka - Helešic, Fleišmann, Stronati, Celba - Jánoš, Hrubý - Holzer, Kuzmanovič, Lalkovič - Smola

Budinský, Procházka, Pazdera, Kaloč, Granečný, Azevedo, Baroš

Reagovat
lichna.

Fleišman stoper? To asi nevyjde..

Reagovat
Han střelil první

Já myslím, že by to docela šlo, ale musel by mít vedle sebe Stronatiho nebo typologicky podobného stopera. S Procházkou by to určitě nefungovalo.

Reagovat
lichna.

Já bych ho teda ještě pořád využil spíše na LO. Záleží, jak se chytne ten Helešic..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako je za sestavu?

Reagovat
SuperBanikovec

Co ten Potočný? Je náš, není náš?

Reagovat
HanzBP

Pokud zůstane Azevedo, tak bych ho sem rozhodně netahal.

Reagovat
didosh

Já bych ho bral i tak...

Reagovat
HanzBP

Podle mě by byl už zbytečný. Na kraje máme celkem dost hráčů vpravo Lalkovič, Fillo a Azevedo, vlevo Holzer, Granec, Helešic. Spíš by to chtělo někoho do středu pole, tam vážně nikdo není.

Reagovat
didosh

Fillo mě uziral nervy ale na čeká se hodí

Reagovat
didosh

*beka

Reagovat
lichna.

Helešic obrana. Fillo už nejspíše taky. Tzn že by zůstávaly dvě alternativy na LZ a PZ. S tím, že bude i B tým. Těžko ještě říct co s Bolfem. Jestli ho nechat zabojovat o místo s Lalkovičem nebo v případě příchodu Azeveda poslat na hostovačku do Vítkovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Budinsky - Fillo, Stronati, Sindelar, Holzer - Lalkovic, Hruby, Janos, Granecny - Kuzmanovic, Azevedo

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer na bekovi? Urcite ne

Reagovat
ratusek

S tím Holzerem máš krátkou pamět?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zapasu odehral na bekovi minulou sezonu, 1?

Reagovat
ratusek

Tobě to předtím nestačilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meles?

Reagovat
ratusek

Jestli ti neatačilo co na beku předváděl když tam hrál pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Danovi na levem beku verim, zaloznik to pro me neni proste uz od zacku. A rad bych videl trochu vic prostoru pro Granecneho. Tohle je sestava plna jeste mladych hracu, presto dostatecne zkusena, aby bojovala o vrsek tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tebou souhlasím. Nejlepší sezonu odehrál na levém beku, navíc směrem dopředu není tak efektivní, jak by se čekalo.

Reagovat
lichna.

Vždyť ten kluk absolutně neumí bránit. V záloze budiž, třeba když začne makat, tak ještě něco ukáže. Ale v obraně prosím fakt neee.

Reagovat
didosh

vždyť on uhyba ze soubojů...

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrál na beku, tak nehrál určitě špatně. Měl slušnou podporu útoku a dozadu si svoje odehrál. Někdy sice ty řešení nebyly nejšťastnější, ale to byl hodně mladý, od té doby dost vyspěl.

Reagovat
lichna.

Hrál hrozně, vždyť přes něj chodili jak nic. I v té bídě, co tu tehdy byla, tak byl na pozici obránce špatný.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak at klidne hraje vlevo Helesic a Dan v zaloze, pokud se vam vzadu nelibi..

Reagovat
taws

Fillo, Procházka, Pazdera, diop ven a přivézt místo ně hráče jako Krejčí, Hoffman, Bartek, Bačo, Tregler, Hubinek, Ladra, Vaníček, Reiter, Klíma, Yunis..

Reagovat
smazaný uživatel

A Brabec nebude mít co žrat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se tu furt řeší Brabcovi peníze? Jste snad jeho účetní? Já bych raději, aby nějakou korunu pustil než sem tahat to co přišlo...

Reagovat
lichna.

Tak běž a přidej mu na to.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě že přidám, pernamentku kupuju každý rok.

Reagovat
lichna.

Skvěle, pevně věřím že za 2000 koupíme třeba Květa a možná i Ba Louu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám taky ambice, jasně, ale je třeba žít trochu v reálném světě...Už ty dvě první jména by musel Brabec vyplatit, každému, tedy aspoň Fillovi tak 2 miliony alespoň, nebo by to s nimi dopadlo jako s Krobem...Mají nějaké smlouvy, Fillo má do 30.6.2020, tu o které se mluví, že je jedna z platově nejvyšších v FCB, to by mu v české lize nedal nikdo ani náhodou, Procházka podepsal novou do 30.6.2020, prý musel jít dolů s penězi, ale i tak bude jedna z těch top a opět si nedokážu představit nikoho, kdo by mu to zaplatil v lize. Pazdera je jasný, Diop má nespecifikovanou dlouhodobou smlouvu, opět, jestli nepřijde nabídka, tak by se musel vyplatit a nebylo by to levné...V béčku držet takového hráče je nesmysl...Klidně jen za ty tři hráče, bo je taws nechce by Brabec musel dát cca 5 mega, aby odešli. Naprosto nemyslitelné a nelogické.

Krejčí, jestli myslí Ladislava, tak ten bude brát tak čtyřnásobek toho, co má u nás nejlíp placený hráč, nesmysl, to se nestane. Pak napsal hráče jako Bartek a Bačo, kteří nejsou lepší než ty co na ty posty máme, opět by je Brabec musel vykupovat. Tregler může být zajímavý, ale stopera Baník nehledá a nehledal by prý, i kdyby Zio odešel, je tam nějaká možnost Frydrycha, ale to teď není na pořadu dne. Hubínka chtěli asi před dvěma roky, do Ostravy nechtěl, teď patří Boleslavi a rozhodně za méně než za 10 mega z Boleslavi neodejde, Ladra není lepší než Lalkovič, opět by se musel vykupovat, z Boleslavi...Vaníček je diamant Bohemky, za méně než 15 mega neodejde, to VB nedá, Klíma už patří Boleslavi...

O Reitera a Yunise má FCB prý zájem, stejně jako o Potočného, myslím, že když neklapne ani Reiter, ani Potočný, tak další na řadě by byl Vlkanova z Hradce, ale to je jen můj tip, skrze toho, že patří agentuře ze které přišlo do FCB v poslední době spoustu hráčů. K těm reálným jménům bych přidal i Frydrycha, ale tam bude záležet hlavně na tom, jestli s ním bude Slavia počítat aspoň na rozšíření kádru, jestli ne, tak přijde v průběhu letního přestupáku, ale na hostování, na hostování s opcí max., že dvouleté smlouvy ve Slavii ho Brabec jen těžko vykoupí a od Tvrdíka milodary nečekám...

Reagovat
smazaný uživatel

+ Hoffman, typ Šindeláře, kterého máme do konce roku 2021, tady by nebyl žádný posun...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele