OSTRAVA SI POJISTILA SVOJE KLENOTY

16.07.2004, 00:53
Aktuality
Mistr posledního ročníku fotbalové Gambrinus Ligy, Baník Ostrava, si včera v podvečerních hodinách pojistil dva své klíčové hráče, Miroslava Matušoviče a Zdeňka Pospěcha. Oba hráči s klubem podepsali nové tříleté smlouvy.

Zvlášť kolem člena širšího reprezentačního kádru, útočníka Matušoviče, se motalo několik evropských klubů. Nejvíce jej chtěl řecký Panathinaikos Atény, jehož zájem stále přetrvává. Podle dostupných informací si měli oba hráči finančně výrazně polepšit. "Klub se zavázal vytvořit Miroslavu Matušovičovi co nejlepší podmínky, aby dále mohl sportovně růst, prosadit se v Gambrinus lize i reprezentaci, a v klidu se chystat na zahraniční angažmá. Totéž platí i v případě Zdeňka Pospěcha," vyjádřil se předseda klubového představenstva Jakub Kahoun.

Ostravskému vedení se zatím do týmu podařilo přivést čtyři nové posily, ze Sparty přišel Zavadil, z Jihlavy Kotrys, z Brna Zůbek a z tureckého Elazigsporu König. Jak dnes informoval deník Sport, hodlá Baník výrazně posílit i obrannou řadu, vedení totiž jedná o přestupu obránce Velkoborského, který patří Blšanům. V minulé sezóně však oblékal dres druholigového německého Ahlenu, kde byl na hostování. "Prozatím se liší naše názory na cenu. Ale stále ještě existuje prostor pro jednání," uvedl Kahoun. Jak Sport uvedl, Blšany si tohoto čerstvě devětadvacetiletého fotbalistu cenní na osm milionů korun, Ostrava však nechce dát víc, než milionů šest.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele