Ostrava deklasovala Třinec, Mosquera dal dva góly za Liberec

05.08.2020, 20:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kozelbal

Reagovat
Stannis Baratheon

Řešit přípravu....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja muzu

Reagovat
Stannis Baratheon

Dovolil ti to jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas s Třincem nemohl ukázat vůbec nic. Vždyť ten klub je na úrovni maximálně kraje. Baník si tam dělal co chtěl. Jediné pozitivum bylo, že to kluci odjezdili 90 minut.Za stavu 3:0 to mohli zabalit, ale měli chuť deklasovat soupeře a to cením. Naopak předfinální fáze byla dosti bídná, především v první polovině.

Reagovat
Banikovec7

Už si to sedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná rozlučka Carlose s Baníkem, gólem vteřinu před závěrečným hvizdem. Bylo to s ním hodně fajn do léta 2018, pak se to zlomilo tím hostováním v Paříži a hlavně trucováním, to fakt neudělalo dojem. Nemyslím si o Baníku zase až tak moc, že by měl být výše než klub z lepší poloviny tabulky druhé ligy ve Francii, to určitě ne, ale spokojenost vždy musí být na třech stranách...Snad mu agent nezničí tu Sigmu a bude v profesionálním fotbale aspoň ještě dalších pět let. Jinak zápas solidní a Jury vypadá jako skvělá posila, Chvěja v posledních třech letech od Euro U-19 2,5 roku ve FNL a podzim 2018 v juniorce Baníku, hodně mu to dalo, vyspěl, snad to tak bude pokračovat, teď je hráč č. 2, 3 až na 5 pozic v týmu, taková univerzálnost se jen tak nevidí...Jinak to nepřeceňuju, proti Rapidu to bude trochu jiná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

A Granec acko, to kepymu praskne cevka a bude jeste vic demetni nez doted

Reagovat
lichna.

Reagovat
veikko

Zajímalo by mě, jestli teda ještě někdo přijde nebo se počítá na SZ s kluky jako Chvěja nebo Drozd. Popravdě mi se Chvěja líbil už když hrál první sezónu za Baník, působil, že by na ligu mohl mít a dodat i nějakou nadstavbu. Ve Vítkovicích taky myslím patřil mezi ty lepší hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně teď na jaře byl výborný, vezmi si, že z 18 jarních gólů Vítkovic on byl u sedmi (6+1), být u takřka 40% gólů svého týmu za jedno docela dlouhé období to je v českém profesionálním fotbalu celkem nevídaná věc, nemám ale přístupy k Instat indexům apod, to taky hodně ukáže. SZ je prý jedna z priorit, Brabec rozhodně nemá prázdné kapsy, když je ochotný dát do Lingra a Růska skoro 20 mega, takže věřím, že někoho dotáhneme. Raději se na to ale nechci moc upínat, pak jsem z toho akorát v nervech a píšu strašné cypoviny ...Trochu nám hraje do karet i to rozlosování, 15 zápasů na podzim, jen 2x s top týmy a to navíc "doma", rozlosování v prvních pěti kolech na 10 bodů určitě, takže by mohlo přijít sebevědomí a jestli udrží Jirásek nastavenou laťku v přípravě (zatím víc než solidní výkony), tak si to sice se skřípotem zubů, ale dokážu představit bez dalších posil a udržení reálné šance na poháry bych věřil i tak. Uvidíme, dotáhnul se AG, to je velký úspěch a za to je třeba vedení určitě ocenit...Zkušenost na tento post potřebujeme jako sůl.

Reagovat
noustres

Totální ponížení.

Reagovat
Pride

takže Azevedo bude hrát v týmu, který poslal do druhé ligy jo?

Reagovat
bobis21

Když se mu nebude dařit, pošle je tam znovu (ale jak jemu tak Sigmě bych přál lepší sezonu).

Reagovat
John Obi Mikel

8:0 celkem dobrý, i když v přípravě jde spíš o herní výkony než o výsledek.

Reagovat
John Obi Mikel

*dost dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

AG do Baniku. Do toho odchod Azeveda, jsem zatím spokojen

Reagovat
icemike

AG?

Reagovat
RadekVonCZE

AG?

Reagovat
veikko

Už delší dobu asi všichni víme, že iSport (Blesk) je naprosté dno české žurnalistiky, ale že se mi po rozkliknutí článku zobrazí už jen reklama a nadpis, to je moc. Vypadá to, že buď najeli na novou fázi Premium účtu, kdy už si člověk nepřečte nic a nebo je problém v kompu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, naštěstí to placení jde obejít. Za Premium MS deníku snad neplatí nikdo, tam je to strašně triviální a za Premium iSportu platím 1,- za měsíc už asi půlroku 1,- je pořád dost, ale tak...Jsem grant.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jen pro ty, kdo je AG. Jinak je známo, že Lojza k nám a dnes již podepsal v Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Začne hned pracovat? Z toho článku jsem to nějak nepochopil, psal tam něco o tom, že se začátkem ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím. Ale asi s ním už konzultovali nějaké věci. Ale co se ví, ono stejně ve velkém v poslední době jeli byznys Bělka s velkotovárníkem Takže dle mého ho budou postupně zasvěcovat do práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Extra zasvěcování nebude třeba. Půjde jen o definování představy, jaké jsou finanční mantinely a jaká filozofie v podepisování případných smluv je klubem preferovaná. To víceméně ví už na finálním jednání, než si plácli. Jinak může sednout a začít dělat, lidi z fotbalu zná, agenty taky, telefonní čísla na kontakty jsou stejná, hráči na trhu jsou furt stejní ... Jen změnil značku.

Džekyho asi už definitivně jebne

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom Džeky je fajn týpek. Onehdá před slezským derby v Ov. sem ho potkal, asi 3 roky zpět. Slušně ho pozdravíš, on tebe taky, zeptáš se na výsledek, on ukáže tři prsty, ty se zasměješ a jdeš dál

Reagovat
Banikovec7

Už k tomu dělal video a přál mu ať se mu daří.

Reagovat
smazaný uživatel

SLávie vykupuje Liberec Baník Opavu šup ještě uklízečku podepsat

Reagovat
smazaný uživatel

Je nahoda ze opet vetsina golu zacla padat doslova jeden za druhym az po vystridani kaloce ?

Reagovat
veikko

Jj a suverénně největší zásluhu na tom debaklu mají gólman Murin a Azackyj, protože odehráli celý zápas.

Reagovat
icka

not again pls

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele